bu haftada ben maça gidicem daha önce arenaya hiç gitmedim.okuduklarıma göre metro kalabalık.ben zaten ümraniyeden geçicem sanırım tepeustunde iett gidiyor o olmassa levente ordan metro var sanırım?birde arabayla gitmek istesem bu metro otoparkı dediğiniz yer resimdeki beyaz alan mı?yol en sağda ayrım var sonra seni geriye döndürüyor tekrar geri istikamete girmeyelimdehatta ümraniyeden gidicek olan olursa beraber gidelim
evet resimdeki beyaz alan yolun karşı tarafında kalıyor.. oraya girmek için sağda stad tabelasını takip edin sağdan devam edin otoparka doğru yönlendiriyor zaten.. erken gidip otoparkın başlarına koyarsanız daha iyi olur geçen hafta 2.katın sonlarına koyabildim 45 dakkada çıkabildim.. en iyi yöntem sapphire avm nin ücretsiz otoparkına koymak ordan metroyla gidip dönüştede taksiyle tekrardan sapphire![]()
Maca gittik, arkadasimin yegeni de istanbuldaydi stadin onunda indik biz o arabayi aldi gitti, sorunsuz sikintisiz ulasik ama metro park yeri korkunctu girmek bile imkansizdi...
Biz maca metroyla her gittiğimizde aklıma direk şu replik geliyor
"Göç etmek için doğdular" bitmez o işkence ama arma aşkı....
Nereye stad yapacaklar, şehrin içinemi..
Dünyada bizden başka hangi ülke meydanına top sahası yapıyor?
yeni stada kim ne zmn gitti bilmem ama ben arabayla gittim stadın karşı tarafında kapalı ispark var, 5 TL ücretli, tem'İn altından direk stada yol yapmışlar bence çok güzel.........
Seyyar Tayyar
erkek erkeğe gidicezama bayan taraftarlar var onlar napıyor bayanlar metrosumu var
tabiki şehrin içine olmaz.ama fenerin stadına bak mesela on numara yerde adamların stadı bjk desen aynı.seyrantepe bıraz zahmetli uzak toplu taşıması yetersiz en azından
yeğenim haftaya gideceksen bir hafta öncesinden otopark bileti alıyorsun, şayet doldu ise otopark aracı en yakın taksim vsvs bırakıp maç saatinden minimum 3-4 saat öncesinde yollara düşmeni tavsiye ederim
kadıkoyun gözünü sevim , evden stada yürüyerek gidiyorum
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
bu hafta bende maçtayım bu bayan biletleri bedavaymış kız arkadaşımla gidicem ona o biletten alsam yan yana izliyebilirmiyiz yoksa ayrı bir yermi prosedür nası oluyo bilgisi olan varmı
evet o beyaz alan otopark, 5tl ücreti var,orduspor maçında 30-35bin arası seyirci olur maçtan en geç 45dk önce otoparka giriş yaparsan ve çıkışa yakın bir yere arabayı sotelersen rahatça stada geçip dönüşte az bir beklemeyle çıkabilirsinotoparkın içinden stada asansörle ve merdivenle geçiş var.. metroyla geçme konusunda ise mecidiyeköyden binmedikçe sıkıntı olmaz
taksimden binersen daha rahat olur benden söylemesi,çünkü bizim uA-uni sokakta buluşup mecidiyeköyden metroyla geçicek
bayanlar için ayrılan kısım farklı oluyo ancak geçen gün bir arkadaşım güney tribünden locaları geçerek kuzey tribüne geçmişyani arkadaşınız ordan sizin yanınıza bir şekilde gelebilir
ama hangi sizin hangi tribünde olucağınız, arkadaşınıza hangi tribünden bilet ayrıldığı önemli..
ayrıca sanırım maç gününden 2 gün önce gidip bileti alması gerekiyo..
bayan ve çocuk seyirciler için genellikle 116 216 bloklar veriliyor. diğer bloklara geçiş olmuyor hatta bulunduğu kapalı alt ile arasında bile demirler var. ama locadan geçebilirmi bilmiyorum siz üst katta olursanız imkansız zaten.. bu arada maçtan 1 gün önce stada gidip bileti alması lazım biletixte yazıyordu sanırım
dün maçtaydım 6 gibi ordaydım 2. kata park ettim arabayı sonra bulmak biraz zor oldu o başka toz bide heryer.yalnız ben üst kattan çıktım dışarıya daha kolay oldu birdahakine en yukarı park edicem.birde bir hyundai sanırım 3. kat kenara park etmiş araba kayıpmı ne artık yere düşmüş bir alt kata araba pert.resim çektimde flaş patlayınca tozlar çıkmış hep.
![]()
arabayı bulmak için bütün sütunları saymıştımçok dandik bir yer, fotoğrafın da kanıtladığı gibi toz, pislik içinde
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)