bende 10 dk aradım cunku girerken dolu oldugu için mecbur dönüyorsun bi yerlerde sonra aynı yeri zor buldum ama birdahakine en üstte çıkıcam
resimde ters duran araba belli olmuyor toz o derece
bende 10 dk aradım cunku girerken dolu oldugu için mecbur dönüyorsun bi yerlerde sonra aynı yeri zor buldum ama birdahakine en üstte çıkıcam
resimde ters duran araba belli olmuyor toz o derece
TT arenaya maça gidecek olan arkadaşlar park yeri için resimde sağ köşede kırmızı ile işaretlediğim yer Banat fırça yani benim çalıştığım yer
araçlarınızı fabrikanın sokağına bırakabilirsiniz yoğun değildir sokak ve fabrikanın güvenliğide olduğundan sıkıntı olmaz
yürüyerekte zaten 5 dakka anca sürer stad
FULL benzin istasyonunun karşı sokağı GONCA Sk.
![]()
hacım biz iPad dan navigasyona girdik, istanbulun 4 farklı yerinde gonca sokak çıktı da bir tarif ettiğin yerde çıkmadı ama allahtan arkadaşın yeğeni bizimleydi arabayla stada bıraktı, staddan aldı sıfır sıkıntı çektik, maça gidecek arkadaşlara da aynı tekniği tawsiye ederim çok rahat oluyor
Saol yine de ilgin alakan için muştu![]()
M.Resat Simsek
sokak isimleri 8-9 ay önce değişti geçici 48 sokaktı gonca sokak oldu ondan yana sıkıntı olmuştur belki![]()
Stada arabayla gittik; yegen bizi birakip kagithane tarafina gecti, stada park etmedik yani, arabayi da hemen stad otoparkinin yanindan asagi inen tarlanin yanindaki topraklik yokusun dibindeki sokaga park etmis, iPad'i bul uygulamasindan arabayi da yegeni de3dk yuruyerek bulduk
Mustu dedigin gibi olabilir zira kagithane girisi de baya degismis, biz cillop spec asfalttan alt gecitlerden gecerken navigasyon bizim israrla tarladan gittigimizi soyluyordu; guwenlikci arkadasa aldigimiz cekiedegi de ankara yolunda citledik![]()
M.Resat Simsek
Otoparka koymak icin bisi lazim degilde.gazli arabaa giremez yaziyor ama bakmiyolardi icerisi gaz kokuyordu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)