Pek(10krktr)
Pek(10krktr)
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
İlla birine gidicez diye kaide mi var yaw ? Ben Cem'i de severim Şahan'ı da, şahsen ikisine de gidicem... Bu arada azıcık camı açın yaw kokuyo, KAMURAN![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
e ne kadar yakında 'PEK'![]()
![]()
iyimiş yaa.....
Cem Yılmaz bir baska, mutlaka izlenir
Diger tüm komedyenler onu taklit ediyor bence...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
oh be budur Turk milletinin Anası Ağladı Hala ağlatıyolar Salya sümük filimlerle Şahan da Cemde yapsınlar guzel procceler Gülmeye hasret gidicez vallahi ....
ikisinide izler güler eylenirim![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
şahanda filmden çeşitli yerlerinden en komik sahneleri gösteren bir fragman var oda iyi bir film ama ben o sahneler dışında biraz geyik olmasından korkuyorum ama cem yılmaz ın filmde görüğünüz sadece ilk 3 dakika yani diğer hiçbişi hakkında bilgimiz yok sonuçta ikisinede gidicez yani
ben ılk baktığımda 202 ızlemıştı daha şuankı sayı ınanılmaz
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
2009 yılında gösterime gircegini acıkladı.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
yakınmış![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)