User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sadece otm.vites kullanacaklar icin B1 sınıfı ehliyet geliyor

By_DoMiNo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı casual07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oldu olacak otm vites için b1 manuel içib b2 5 vites araçlar için b3 6 ve daha üzeri için b4 na için b5 ve turbo arabalar için b6 versinler. kolay değil basınç gelince direksiyona hakim olmak
    arkadaşım konuyu sulandırmayın. O zaman sen C al (kamyon ehliyeti) a1 den C ye kadar hepsini kapsasın (Düz Mantık). Bu bahsettiğin ehliyet türleri ile uğraşmazsın. Arada ihtiyac olursa motorsiklet yada kamyon sürersin.
    İnandığın Gibi Yaşayamazsan
    Yaşadığın Gibi İnanırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abş sulandırma değil ama millet daha ehliyet kursunda doğru dürüst eğitim görmezken sen tut otm için özel ehliyet çıkar. mantıklı mı sence ?

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anneme otomatik araba kullandıracaktık, ehliyet için düz'ü öğrenmesi şart'tı..
    bu iyi oldu..

artık çoğu sıfır araçta otomatik vites, düz neredeyse bitiyor gibi, çevresindeki tüm araçlar otomatik olanlar ehliyet sınavını nasıl geçecekler, 2 kere sahilde dur kalk yaparakmı
    Seyyar Tayyar

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence yerinde bir uygulama özellikle bayan arkadaşlar için yerinde bir uygulama. Manuel vitesi arabayı kullanmak normalinden daha fazla dikkat gerektiren bişey özellikle araçtan korkan heyecan yapıp stop ettiren aracını kaldıramayan ve dikkatini vitesten çok kontrole yönlendirmesi gereken bayanlar için dikkatini trafiğe vermesi gerekli bişey.Çünkü zorlananlar için manuel vites hem kendinin hemde başkasının hayatı için tehlike. Klasik erkek ağzından kurtulup "araba otomatik olmass manuel olacağğ argadaşş" kafasından çıkması lazım herkesin. Trafikte arabalarr bi yerden bi yere gitme ihtiyacını karşılaması için gerekli olan araçlardır. Trafikte otomobil sporları yapmıyoruzki manuel olsun abs esp asr asd vs vs gibi yardımcılar olmasın zevk alalım gibi bi durum söz konusu değil. Bu söylediklerim vites olayı için yapılan uygulama içindir. Direksiyon dersi için söylenenlere katılıyorum. Ayrıca bu uygulamanın direksiyon dersi alırkende kolaylık olacağını düşünüyorum öğrenmek için extradan vitesle uğraşılmıyor sonuçta. Direksiyonu trafiği kavrayan isterse daha sonra normal B sınıfı ehliyet de alabilr.
    Dipnot: Otomatik vitesli araçlardan bende pek haz etmem şahsım adına.

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_DoMiNo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım konuyu sulandırmayın. O zaman sen C al (kamyon ehliyeti) a1 den C ye kadar hepsini kapsasın (Düz Mantık). Bu bahsettiğin ehliyet türleri ile uğraşmazsın. Arada ihtiyac olursa motorsiklet yada kamyon sürersin.
    C alsanda motor için ayrı lazım diye biliyorum ben...

bide bu yasa çıktımı ? nezaman çıkıyor ?
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı casual07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abş sulandırma değil ama millet daha ehliyet kursunda doğru dürüst eğitim görmezken sen tut otm için özel ehliyet çıkar. mantıklı mı sence ?
    Bilimsel bir cevap vermek gerekirse Dünyada 7 milyar insan var ve 6666 çeşit düşünce tarzı var. Bu 6666 farklı düşünce yapısı taşıyan insanların kimisine göre mantıklıdır kimisine göre mantıksızdır. Mantık tek bir bir cevap değildir. mantık bir düşünce yapısıdır. Benim mantığım sana uymaz senin mantığın bana uymaz. Bir kaç post önce de anlattığım gibi adam gibi eğitim verirlerse bu seferde altı üstü bir ehliyet alıcaz öss sınavı gibi ehliyet sınavı diyecekler. Bana göre mantıklı.

* Not Mantığın Tanımı:

Mantık, bilginin yapısını inceleyen, doğru ile yanlış akıl yürütmenin ayrımını yapan disiplin.Doğru düşüncenin aletidir. Önceleri bir felsefe dalıyken daha sonra Matematik ve Bilgisayar Biliminin de parçası haline gelmiştir.

Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    C alsanda motor için ayrı lazım diye biliyorum ben...

bide bu yasa çıktımı ? nezaman çıkıyor ?
    Benimki biraz Espriydi . C sahibi olanların Motorsiklet kullanamayacağını biliyorum Facedeki toll bilimindeki Düz mantık yazayım dedim. C kapsar A + B Kümesi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a1,a2 gibi sınıflandırma kaldırılmadı mı ?
    ...

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereksiz bi uygulama saçma ne gerek varki düz vites kullanamıyorsa ehliyet verme

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok saçma geldı bana
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Desenize 1000 tl daha harcıyacağız
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi ölçülerimizi paylaşalım... örnek: x.xx mt ve xx cm.

not: x cm. olanlarda üzülmesin her şey mi canım seks

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki şimdi bizim ehliyetler pert mi olacak ? yani otomatik kullanabilmek için b1 mi alacağız yoksa mevcut ehliyet bunu da kapsıyor mu ?
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zannetmiyorum bizim ehliyetler pert olsun. Bu ehliyet a1 motorsiklet ehliyeti mantığı ile cıkartılacak büyük ihtimal. Bu zamana kadar alan almış kullanmış. Bu arada Hukukta şöyle bir kural vardır. Kazanılmış hak geri alınamaz. Hepimizin ehliyetleri kazanılmış haktır ve geri alamazlar. Bundan sonrası için olabilir.

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zannetmiyorum bizim ehliyetler pert olsun. Bu ehliyet a1 motorsiklet ehliyeti mantığı ile cıkartılacak büyük ihtimal. Bu zamana kadar alan almış kullanmış. Bu arada Hukukta şöyle bir kural vardır. Kazanılmış hak geri alınamaz. Hepimizin ehliyetleri kazanılmış haktır ve geri alamazlar. Bundan sonrası için olabilir.
    Aynen öyle.mevcut ehliyet sistemine b1 sınıfı eklenecek o kadar.

Levent'in de dediği gibi keske simülasyon üzerinden ,daha cok pratiğe dayalı egitimler yapılsa.
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmeti ben 3 boy geçiyorum ahmet aliye 2 boy geçiliyor ali veliyi 5 boy geçtiğine göre benim evo 8 im var

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence araba kullanması için bir insanın illa düz vites kullanmayı bilmesi gerekmiyor, otm. vitesli araç alacaksa ve onunla mutlu olacaksa düz vites öğrense ne olur öğrenmese ne olur...

hele ki büyük şehirlerde yaşayan insanların bence spor arabası yoksa ve gazlamayacaksa düz vites araba kullanması gereksiz eziyetten başka bir şey değil...

ayrıca istanbul gibi yerlerde acemi şöförler ya da bayanlar arabayı stop ettirdiği anda yüz kişi kornaya asılıyor herkesin çok acelesi var ya a.k sırf bundan dolayı bile otm vitesi tercih eden bir sürü bayan tanıyorum. stresi yok en azından basıyorsun gidiyor basıyorsun duruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence araba kullanması için bir insanın illa düz vites kullanmayı bilmesi gerekmiyor, otm. vitesli araç alacaksa ve onunla mutlu olacaksa düz vites öğrense ne olur öğrenmese ne olur...

hele ki büyük şehirlerde yaşayan insanların bence spor arabası yoksa ve gazlamayacaksa düz vites araba kullanması gereksiz eziyetten başka bir şey değil...

ayrıca istanbul gibi yerlerde acemi şöförler ya da bayanlar arabayı stop ettirdiği anda yüz kişi kornaya asılıyor herkesin çok acelesi var ya a.k sırf bundan dolayı bile otm vitesi tercih eden bir sürü bayan tanıyorum. stresi yok en azından basıyorsun gidiyor basıyorsun duruyor
    Bir arkadaşım var Kendinisine 2004 model 5 kapı Civic Sport aldık. İlk arabasıydı o kadar direksiyon dersi felan adı. Dedim sen otomatik al. gitti otomatik araba aldı. Şimdi diyorki Akülü araba gibi valla Basıyorsun gidiyor. Basıyorsun Duruyor Mantığı basit.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomatik araba kullanamayanların da ehliyetini değiştirsinler ben gibi mesela
    körler sağırlar

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşım var Kendinisine 2004 model 5 kapı Civic Sport aldık. İlk arabasıydı o kadar direksiyon dersi felan adı. Dedim sen otomatik al. gitti otomatik araba aldı. Şimdi diyorki Akülü araba gibi valla Basıyorsun gidiyor. Basıyorsun Duruyor Mantığı basit.
    valla senelerce otm arabalara b.k attım ben, son iki arabamı da otm alıyorum o kadar rahatım ki istanbul trafiğinde büyük konuşmayayım ama spor araba almadığım sürece hayatta düz vites araba almam istanbulda yaşadığım sürece...

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm e şimdi otomatik icin ayrı ehliyet cıkıyor e diyelim acil bi durum oldu manuel araca binmesi gerekti polise diyemezsinki b1 elhiyetim var kan alırlar kan

Parsia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomatik araba kullanamayanların da ehliyetini değiştirsinler ben gibi mesela
    bende de var o problem bünye alışmamış devir yükseliyor, vites atıcam diye frene basıyorum. kaç defa başıma geldi. Allah'tan sağa sola patlamadık ayak debriyaj arıyor vallahi
    Some cars are for boys and the others for real men only.

"M3 drivers have no friends."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)