saçmalık diz boyu.
saçmalık diz boyu.
Bunlarla uğraşacaklarına ehliyet sistemini değiştirsinler bence.Ehliyet alma sistemi zorlaştırılmalı, direksiyon dersi güçlendirilmeli,yeni müderefatlar getirilmeli.Özellikle bayan sürücülere daha çok pekiştirme,geliştirme gibi sistem uygulanmalı.2011 senesinde bu tür şeyler konuşuluyordu ama ne oldu bilinmez.Özellikle a1,a2 sınıfı kaldırılmalı motor ehliyeti için bence gereksiz b kullanan kişiye motor kullanma yetkiside verilsin.
Almas:Belli olmaz Emir abi bakarsın yarın doğan çocuklar için vergi alırlar.Her şey beklenir.
sanırım bu yasa ilk okul mezunları için çıkıcakmış yanlış anlamadıysam![]()
aynı şeyi savunuyorum bende
güçlü spor bir araç almadığım surece düz vitesin yanına yaklaşmayı düşünmüyorum
yeri geliyor okadar çok trafikte kalıyorumki otomatik arabayla bile yoruluyorum
şu otomatik şanzımanı icat eden adam gerçekten cennetlik valla![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Zaten otomatik vites kullanmayi amaclayan biri ehliyet alabilecek kadar manuel ogrenip otomatik vites kullanmaya devam ediyor.
Gereksiz olmus
Çok yanlış uygulama araba kullanmanın yarısı debriyaj vitesdir. Kadınlar zaten abuk sabuk araba kullanıyor bide bu yasayla bakın trafikte fren yerine gaza basıp arkanızdan gümleyen bayanların sayısı artıyormu artmıyormu?
30 dakka dersle ehliyet alan kız arkaşlarım var. Bunlar trafigi kitleme makinası mubaretk.
stajer ehliyet çıkacaktı o ne oldukaç senedir bişeyler çıkacak çıkacak anca ortamı geriyolar
![]()
2000 A3 8L
Bence iyi bir uygulama olmus, otomatik arac sahibi olanda manuel aracta ogrenip ehliyetini aliyordu..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
araba kullanmanın yarısı debriyajla vites değiştirmekse neden bütün markalar otm vites sayısını arttırıyor ? araba kullanmayı ne kadar kolaylaştırırlarsa o kadar iyi, bende 20 li yaşlarda otm vitese kötü gözle bakıyordum şimdi resmen hayat konforunu arttırdığını düşünüyorum.
araba kullanmak debriyaj vites derken istanbulda her akşam köprü trafiğine girince 2 saat görürüm sol ayağına kramp girdiğinde debriyajı vitesi![]()
mantıklı olmus bence , bende manuel den vaz gecmeyenlerdenim ama bayan kullanıcılar sadece otomatik kullanıyorlar hatta bir coguna manuel kullan dediginizde ben kullanmayı bilmiyorum diyip kullanmıyor ... sonucta aynı sınavları vericekler ehliyeti alırken , isteyen b alır isteyen b1 ...
edit : cok mu gerekli önemli bi yasa bence deil ama , ehliyeti yeni alıcak ve tomatik kullanmayı istiyenlerin isini kolaylastırıcagı kesin , kaldıki gereksiz oldugun düsünen herkez zaten normal b sınıfı ehliyet alıcagından sıkıntı yok ...
valla saçma diyenler işin objektif boyutunu düşünmüyorlar. Tanıdığm bir abi Eşine manuel araba sürmeyi öğretmeye calısıyor ama yeterince randımanlı süremiyor heyecan yapıyor. Otomatik arabayı sürebiliyor. Otomatik arabayı sürebiliyorken sırf ehliyet almak icin ve otomatik vites araba sürebilmek icin manuel araba kullanmayı öğrenmek zorunda bırakıyorlar insanı. Otomatik vites araba manuel e oranla daha kolay öğreniliyor. Zamanında aksaray a doğru giden hergün binlerce aracın geçti Vatan caddesi projeside bir çok insana saçma geliyordu. O zamanların en geniş yoluydu. Millete peşkeş mi çekiyorsun diyorlardı. Şimdi de Resmi geçit törenlerinde kapanması saçma geliyor insanlara. Bu ülkede bazı şeyleri yoruma acık tutmayacaksın. Koyacaksın önlerine onlar işin içine girince anlayacaklar.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
Ehliyet eğitim sistemi zaten berbat ,, bari otomatik kullananlara bı kolaylık olsun...iyi olmuş bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)