2.el Canon 500D bakıyorum Shutter sayısının kaç olmasına dikkat etmeliyim ?Başka dikkat ediceğim şeyler var mıdır ?
![]()
o forumu takip et hatta üye ol vs.. 1. sebebi çok mesajlı kullanıcı ise güvenerek alabilirsin 2. sebebi ise oraya üye olanlar genelde makineden anlayan insanlar , gözü gibi bakıyorlar makinelerine. + ticaret olarak al sat yapmadıkları için güzel bir pazarlık ile uygun fiyata düşürebilirsin
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
nikon d90 sevdamın yerini gene nikon d7000 aldı bilgisi olan paylaşırmı kronık sorunu shutter omru nelere dıkkat edılmelı ?
D7000 çok sıkıntılı bi bodydir. Üretilen bodylerin %90'ında Front ve Back focus a rastlanıyor, ayrıca hot ve dead pixel yaşanabiliyor sıkça. Bazı bodylerde sensörün üzerine yağ da sıçrıyor hatta. Kesinlikle uzak durun. Yaz sonunda Full Frame ve 1500 dolar fiyatlı D600 gelecek, mükemmel bi body olacak. Onu bekleyin.
Bekle hocam onu öneririm. Haziranda Canon yeni 650D çıkarıyor ki efsane olacak. Ağustosta da yeni Nikon D600 gelecek. Eskilerin fiyatı da ölecek bu şekilde. İlla alacağım bişi diyorsan Canon 550D gibi zaten üzerine body çıkmış, değeri çok düşemeyecek bodyler almanı tavsiye ederim.
300 tl ye sıfır bir makine olarakdan iyidir. Bu makine nasıl derken ne için kullanacagınızı söylerseniz daha güzel olur.Genel olarak fotografcılık yapıcaksanız unutmayın neyle çektiğinizin hiçbir önemi yok.Sizin anlatmak istediğiniz önemli.Ama ben kuş çekicem doğa çekicem derseniz o zaman zoom u iyi bir makine almanız lazım veya d-slr almanız lazım.Ben genel çekicem derseniz bu makine işinizi görür.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
ben öyle akşama kadar boynuma asıp gezmicem özel günlerde yada arabalarımın bi nebze kaliteli fotoları olsun istyorum
makine işinden hiç anlamam ama buna sonradan takılan lens (adını tam bilmyorum) takılabilirmi?
Canon 50mm 1.8 Garantili Fatural - SanalPazar
Yiğit abi bu lens'den bahsediyoruz sanırım 50mm olarak eos350d ile uyum sorunu yaşanmaz değil mi ? Sıfır mı alsam 2.el mi alsam diye düşünüyorum aslında 2.el fiyatıyla sıfırı arasında dağlar kadar fark yok .Genelde portre ve araç çekimleri için bana yeter sanırım
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)