User Tag List

Sayfa 11/55 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
1038 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: FOTOGRAF Makinesi Tavsiye/Bilgileri Buraya

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sülüman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben öyle akşama kadar boynuma asıp gezmicem özel günlerde yada arabalarımın bi nebze kaliteli fotoları olsun istyorum

makine işinden hiç anlamam ama buna sonradan takılan lens (adını tam bilmyorum) takılabilirmi?
    ne yazık ki bunlara Lens takılamıyor,
    ben S2700, yani bunun alt modelini kullandım,
    Acemiliğe geçiş sürecimde çok faydalı oldu
    S2700 ile yaptığım son çekim, incelemek isterseniz ;

http://www.techturkey.com/forum/foto...4-kayseri.html

en azından kafanızda bişeylerin oluşması için belki yardımı dokunur

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yazık ki bunlara Lens takılamıyor,
    ben S2700, yani bunun alt modelini kullandım,
    Acemiliğe geçiş sürecimde çok faydalı oldu
    S2700 ile yaptığım son çekim, incelemek isterseniz ;

http://www.techturkey.com/forum/foto...4-kayseri.html

en azından kafanızda bişeylerin oluşması için belki yardımı dokunur
    olm bırak nissan ı falan 50mm alayım mı la ?
    imzasız..

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm bırak nissan ı falan 50mm alayım mı la ?
    kanka bu ara canon türkte geziniyorum,
    hiç olumsuz yorum okumadım,

artık Canonlu olduk, hafızaları doldurduk,
    sevinçliyiz hepimiz, yaşasın Canonumuz!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka bu ara canon türkte geziniyorum,
    hiç olumsuz yorum okumadım,

artık Canonlu olduk, hafızaları doldurduk,
    sevinçliyiz hepimiz, yaşasın Canonumuz!
    Kanka ben de sürekli canonturk'teyim artık,50mm alayım diyorum sana rica etsem kayserideki mediamarketten fiyatını ögrenebilir misin? Bizim buradaki vatan'da 275 tl şu an garantili 2 yıl ama biraz daha uyguna alaym diyorum ,ayrıca 50mm'nin yanına 18-55 lens'de alsam fena mı etmiş olurum yoksa 28-80 varken gereksiz mi olur
    imzasız..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sülüman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben öyle akşama kadar boynuma asıp gezmicem özel günlerde yada arabalarımın bi nebze kaliteli fotoları olsun istyorum

makine işinden hiç anlamam ama buna sonradan takılan lens (adını tam bilmyorum) takılabilirmi?
    kafasına ek parçalar takılabiliyor bunların geniş açı gibi ama d-slr daki gibi komple objektif değişmez.

Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canon 50mm 1.8 Garantili Fatural - SanalPazar

Yiğit abi bu lens'den bahsediyoruz sanırım 50mm olarak eos350d ile uyum sorunu yaşanmaz değil mi ? Sıfır mı alsam 2.el mi alsam diye düşünüyorum aslında 2.el fiyatıyla sıfırı arasında dağlar kadar fark yok .Genelde portre ve araç çekimleri için bana yeter sanırım
    evet bu lens , yok uyar merak etme fotografdaki ise eğer sen yinede satıcıya 350d sahibiyim canondur değilmi lens diye söyle. Valla direk dukkan fiyatlarını hiç bilmiyorum istanbulda olsan git hayyam a orda arastır dicem.Şuda aynı satıcı sanırsam 15 tl fark ile Uv filitrede veriyor daha mantıklı gibi

CANON EF 50 mm F:1.8 II LENS Faturalı&Garantili GittiGidiyor'da 55835062
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vatan'da sadece kayseri ve mersinde stoklarda,acaba indirim bunlarada vuruyor mu 225 e kadar düşüyormuş 50 mm lens
    imzasız..

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yağ sıçratma durumunu duydum ondan sorayım dedim peki d7000 sınıfında ne onerırsınız başka

Pentax K-5 Tavsiye ederim.. Nikon D7000 , Canon 7D'den üstün olduğu her testlerde yazıldı,hatta full frame D300S ile kıyaslanıyor Fiyat olarak biraz tuzlu yalnız. Sirkeci 'de birkaç yerde mevcut.. En büyük özelliği de tamamen su geçirmez olması. standart bir APS-C ye göre %10 daha büyük sensörü mevcut. 14.1 EV, Bunun dışında auto-focus hızı inanılmaz, 7 fps çekim yapabiliyor, 80 - 51200 iso , 25fps 1080p video kaydı, SR (Shake Reduction ; örneğin Nikon'daki VR in aksine bu özellik lenste değil makinede oldugu için kullandıgınız her lenste sarsıntı önleme sistemi mevcut) ve yanılmıyorsam en küçük ve hafif DLSR da bu. Bir de HDR çekim yapaibliyorsunuz.. Küçük bana gelmez diyorsanız da battery grip ile gayet kocaman oluyor :P son olarak Pentax'da eski lenslerin tamamını kullanabilme gibi bir imkan var.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bekle hocam onu öneririm. Haziranda Canon yeni 650D çıkarıyor ki efsane olacak. Ağustosta da yeni Nikon D600 gelecek. Eskilerin fiyatı da ölecek bu şekilde. İlla alacağım bişi diyorsan Canon 550D gibi zaten üzerine body çıkmış, değeri çok düşemeyecek bodyler almanı tavsiye ederim.
    Canon un yenı çıkardığı çoğu şey çok çabuk değer kaybedıo o yuzden alasım gelmıo açıkcası orta sevıye makıne olmadıkça yenı makınesını almam Nikon daha çok seviyorum açıkcası D600 ü beklicem sanırım
    Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    back focusta vardı ilk serilerde yenilerde problemler çözüldü deniyor ama bilemicem artık D90 hala çok iyidir ama eskide kaldı tabi artık biraz aşarmı bilmiyorum tabi ama D300s te bakabilirsin
    D300s de bakıyorum ama çok pahalı gelıyor ya halbukı çok guzel makıne geçkten inşallah denk gelir güzel bişe
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pentax K-5 Tavsiye ederim.. Nikon D7000 , Canon 7D'den üstün olduğu her testlerde yazıldı,hatta full frame D300S ile kıyaslanıyor Fiyat olarak biraz tuzlu yalnız. Sirkeci 'de birkaç yerde mevcut.. En büyük özelliği de tamamen su geçirmez olması. standart bir APS-C ye göre %10 daha büyük sensörü mevcut. 14.1 EV, Bunun dışında auto-focus hızı inanılmaz, 7 fps çekim yapabiliyor, 80 - 51200 iso , 25fps 1080p video kaydı, SR (Shake Reduction ; örneğin Nikon'daki VR in aksine bu özellik lenste değil makinede oldugu için kullandıgınız her lenste sarsıntı önleme sistemi mevcut) ve yanılmıyorsam en küçük ve hafif DLSR da bu. Bir de HDR çekim yapaibliyorsunuz.. Küçük bana gelmez diyorsanız da battery grip ile gayet kocaman oluyor :P son olarak Pentax'da eski lenslerin tamamını kullanabilme gibi bir imkan var.

Pentax severım aslında ama Nikon daha çok bana yakın gibi geliyor ya pentaxıda araçtırıyım. 2. El durumu nedir elden kolay çıkarılabiliniyomu satarken

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pentax 2. elde evlat, öyle bi sıkıntısı var. Yoksa bodyler harika. Zaten piyasası olmadığı, fazla bilinmediği için abanıyorlar özelliğe ki dikkat çeksin, Canon ve Nikon'un özellikleri değil adıyla yarışabilsin diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pentax da güzeldir ama geçen gün fenerbahçe - gs maçına fotograflarına bakıyorum bütün makineler canon hepsi ama 5d - 7d.. 1-2 tane nikon gordum. Ne sony ne pentax hiç gormedim Çevremdeki fotografcı arkadaslarımda da pentax gormedim.Uni deyken bir kişi ucuza bulup iyi bir makine almıstı incelemiştim o kadar baskada gormedim. Neden gormedim ? Kötü bir makinemi kötü bir markamı asla hyr.Ama canon ve nikon gibi kullanıcı dostu değil.Canon dan istediği kadar ustun olsun 10 da 1 satamaz.Servis üstünlüğü Canon da , Parça yaygınlıgı Canon da , 2. el satış Canon da , Objektif bollu Canon da , Objektif fiyatları Canon da .. Sahibinden de "pentax 50mm" yazdım d-slr için 50mm lens cıkmadı... Canon 50mm yazsan 150 sayfa cıkıyor.. Demek istediğim bu kötü makine asla değil ama macera aramaya hiç gerek yok.Alırsın istediğin fiyata satamassın elinde kalır , istediğin objektifleri bulamassın bulsan 2-3 kat pahalı canondan... Canon ve Nikon dısında önermem.

Deagles48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0.43x Ultra Geniş Açı + Makro lens - CANON.. GittiGidiyor'da 56441507

Arkadaşlar bu aparat hakkında ne düşünüyorsunuz alınırmı nasıl performans gösterir

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Deagles48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.43x Ultra Geniş Açı + Makro lens - CANON.. GittiGidiyor'da 56441507

Arkadaşlar bu aparat hakkında ne düşünüyorsunuz alınırmı nasıl performans gösterir
    67mm çaplı lensin varmı
    Canonun kit lensi 58 mm
    Everyday I ** çapuling...

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StyleALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikisininde özellikleri birebir aynı... Fujifilmin kompakt makinesini kullanan memnun kalan cok gordum ama nikonun kompakt makinesi kullanan arkadasım olmadı o yüzden bişey diyemicem.Aradaki fark cok geliyorsa fujifilm üzmez alabilirsin.Yok param var sorun değil diyorsan e nikon birkaç adım adım onde tabi marka olarak onu seçebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StyleALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten fotoğrafçılığa gönül verdiyseniz ve dslr alıcak bütçeniz yoksa 200-250 liraya güzel bi slr makina alın canon ae 1 tavsiye ederim. Sonra bir kursa gidin slr için. Hobi için değilde bulunsun diye alıyosanız alın bunlardan birini.

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canon un yenı çıkardığı çoğu şey çok çabuk değer kaybedıo o yuzden alasım gelmıo açıkcası orta sevıye makıne olmadıkça yenı makınesını almam Nikon daha çok seviyorum açıkcası D600 ü beklicem sanırım

D300s de bakıyorum ama çok pahalı gelıyor ya halbukı çok guzel makıne geçkten inşallah denk gelir güzel bişe

Pentax severım aslında ama Nikon daha çok bana yakın gibi geliyor ya pentaxıda araçtırıyım. 2. El durumu nedir elden kolay çıkarılabiliniyomu satarken
    Bende şuan D5000 kullanıyorum inşallah ilerde D300s kullanmak istiyorum

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pentax da güzeldir ama geçen gün fenerbahçe - gs maçına fotograflarına bakıyorum bütün makineler canon hepsi ama 5d - 7d.. 1-2 tane nikon gordum. Ne sony ne pentax hiç gormedim Çevremdeki fotografcı arkadaslarımda da pentax gormedim.Uni deyken bir kişi ucuza bulup iyi bir makine almıstı incelemiştim o kadar baskada gormedim. Neden gormedim ? Kötü bir makinemi kötü bir markamı asla hyr.Ama canon ve nikon gibi kullanıcı dostu değil.Canon dan istediği kadar ustun olsun 10 da 1 satamaz.Servis üstünlüğü Canon da , Parça yaygınlıgı Canon da , 2. el satış Canon da , Objektif bollu Canon da , Objektif fiyatları Canon da .. Sahibinden de "pentax 50mm" yazdım d-slr için 50mm lens cıkmadı... Canon 50mm yazsan 150 sayfa cıkıyor.. Demek istediğim bu kötü makine asla değil ama macera aramaya hiç gerek yok.Alırsın istediğin fiyata satamassın elinde kalır , istediğin objektifleri bulamassın bulsan 2-3 kat pahalı canondan... Canon ve Nikon dısında önermem.
    Pentax DSLR makineyi ilk cikaran firma aslinda. Lensleri de oldukca keskin. Body olsun isclik ve ozellik olsun gercekten cok kaliteli. Fakat bahsettiginiz gibi gerek satis sayisindan dolayi gerekse parca sikintisindan dolayi tercih edilmiyor ikinci elde. Sirkecide birkac dukkanda lensleri mevcut asiri pahali degiller. Elbetteki tamron sigma vs de uyuyor lens sikintisi pek yok, servisleri de var fakat yaygin degiller. Benim Pentaxi arasatirip almamdaki sebep ozellikleri idi ilk evvela. İkincisi de ciddi ucuza geldi İsvicreden 18-55 ve 55-200 ile birlikte 2200 TL ye aldim burda en ucuz bulabildigim 18-55 ile 3600 TL. Fakat uzuuun seneler kullanilabilecek bir cihaz.

Bunun disinda Sony alfa modelleri cok kaliteli degiller. Tum markalardaki sensorleri yanilmiyorsam sony uretiyor ve alfa da konica-minoltanin devami ancak sony bu sektorde yeni ve haliyle digr firmalarin tecrubelerine sahip degil.

Olympus E5 de harika bir cihaz ama kimselerde olympus gormedim Canon bana cok siradan ve amator isi geliyor nedense o yuzden siralama olarak Nikon>Pentax>Olympus diye gidiyorum ben :P

Deagles48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    67mm çaplı lensin varmı
    Canonun kit lensi 58 mm
    18-135 kit lens kullanıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Deagles48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    18-135 kit lens kullanıyorum
    Bu lens 67 mm olması lazım ama o bahsettiğin macro ve geniş açı adaptörü bir işe yarar mı onu bilmiyorum kullananların yorumlarını incelemek lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)