masallah kanka alet gerginligini gostermis![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
senin dyno yanlış ölçmüş bencepatinaj çekmiş gibi ne öyle 190 tork 1.6 atmosferik arabadan
bizim ae101 cem bi ara çıksın dynoya görürüz değerleri o zaman filtre-egsoz- özel uygumala ile ne çıkıcak bakalım
o zaman tekrar değerlendiririz , ama senin dyno kalibre değilmiş bence sonuç olarak
seneler önce killererkan nickli erkan abide ae101 vardı, yürüyende eibach yay-sarı koni, motorda short ram ve kat iptali ile 98 ae101 109hp çıkmıştı dynoda![]()
Senin anlık max gücün 131 HP ama bu devirdeki kayıplarını da bilmek lazım.
Dyno kağıdının altında bu devir ve değerler yazar. Ona göre yorum yapmak daha doğru.
Okumadan imzalamam.....
antalyadaki piyane garage iyi yapmış kat iptalini demeki ölçümde yüksek çıkmış ocean mert in arabada daha düşüktü yanlış hatırlamıyosam.
bende sadece düz boru bide kendim yaptığım egsozum var. filtre kullanmıyorum değerler iyi o zaman sanırım
Degerler gayet guzel yani sagllikli aracin.. Bu aractan guc beklemek son derece sacma..goruntusuyle muzik sitemiyle vs ugrasmak daha mantikli.. Atmosferik de ugrassan turbo da yapsan motoru modifiyeye hic elverisli degil gonul isterdiki fabrikasyon b16a2 olsun ama maalesef
Performans isteniryorsa direk swap yapmak mantikli o ise girincede hakki K20'dir..
Yuruyen aksami vs cok ugrastirmayacagini bilseydim can in motorunu buna swaplardim ama cok ugras zaman emek para istiyor bu isler o yuzden gozum yemedi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)