Arkadaşlar öncelikle konuyu tamamını okumanızı ve daha sonra yorum yapmanızı rica ediyorum . Konuyu ortasından yakalayıp yorum yapmamaya özen gösterelim
Kimseye çamur atmak niyetinde değilim size yorumlarınızı yaparken dikkatli yapın çünkü güvendiğim insanlar var konu içinde geçen.
Birçok kişinin bildiği gibi EMG cooper S i ben aldım oldukça emek harcadım aracıma .
Aldığım gün kayışım koptu
olur dedim 2. el araba sıkıntı olmaz
krank kasnağı ve gergi, kayış kopunca birçok zaman değişmek zorunda kalıyo .
değiştirdim .
karter contası biraz eskiydi garanti olsun değiştirin dedim ön kapkta bir ufak terleme var KAPAK TAKILIRKEN BİRAZ ACELEYE GELMİŞ sanki dedi olsun yusuf dedim halledin icabına bakın eksik birşey kalmasın
ön disc ler bitmiş ufak kılcal çatlaklar vardı değiştirdim .
balatalar değişsin dediler değiştirdim .
yağını değiştirdim
araba çıktı aradan birkaç gün geçti kalorifer peteğimde sıkıntı oldu gittim değiştirdim
aradan birkaç gün geçti s2k larla gazladık ateşlemem mıçtı komple MSD bobin getirdim
bujiler değişti kablolar değişti
Emme manifold contası hoşmuza gitmedi değiştirdim
oksijen sensorum aradan birkaç gün geçti arıza yaptı değiştirdim![]()
yurt dışına giderken tekrar kapsamlı bir bakıma soktum debriyaj on takımda aks kafaları şunlar bunlar alt takım ile alkalı herşeyi gerkli gereksiz değiştirdim . Sağolsun yusuf Erdem AYN auto benim aracımla ve benim tavsiyemle gelen herkezin aracı ile incik boncuk çok güzel ilgilendi fiyatlarını makul tuttu ve çok titiz çalıştı .
hazır yurtdışındayım lastik jant koltukları değiştiriyim dedim .değiştirdim
enkei jantlar lastiklerim ve recaro koltuklar geldi taktık .
headrs ve egzostum bana yetmediği için sağolsun İskender Abim şiir gibi bir headrs yaptı ve egzost gerçekten efsane oldu günlerce arabanın altını izledim![]()
araba çıktı e46 M3 le gazladık birkaç yakın arkadaşımla gazladım 100 200 süre denedim 13.2 saniye çıktı beni tatmin etmedi çünkü arabada bir aksilik söz konusuydu .
Geçen gün geri geri yanaşırken aynı yere girmeye çalıştığımız bir arkadaşımla ufak bir dokunduk birbirimize saatte 5 km ile belki hatta yok bile çarpıştık arka tampon hasar aldı helali hoş olsun kardeşime nazarımız dağaldı dedik güldük geçtik![]()
aldığımdan beri aracı bir coldstart sorunu var marşa basıyorum araba bi tekleyerek çalışıyo ısınınca herşey süt liman aklıma takıldı ya peşindeyim hep
sağolsun Özgün ve ecufast Alper abi ve Erdem abim çok yardımcı oldular Özgün gerçekten coldstart için çok uğraştı yazlımdan olablir dedi ama benim aklıma gelen başıma geldiabi yazılımımda değil sıkntı mekanik dedim hep
Erdem abim bujileri değiş gel dedi özgünde son kez bi ayarına bakıcaktı
Bujileri söktük ışığı tuttuk oda ne bişey parlıyo çektik baktık anfriz tadı var
Hemen dedim Yusuf Üst kapak sökülsün sağolsun hemen söküldü ve üst kapakta çoooook ufak bir çatlama olduğunu gördük.
Allahtan o kadar ufakki ilk marşta sızdırıyo ateşleme kaçırıyo ısınınca oradaki hatayı telafi ediyo su eksiltmedi diyebilirim size
Sağda solda yok Özgün ayarını yapamadı yok ondan diyen arkadaşlarım KAPAK olsun sizlerede bu konu . yine sağda solda EMG yi çekiştiren arkadaşlar isim vermiyorum bilmediğiniz araç için yorum yapmayın Aren çok para harcıyo bu arabaya aaa bişe mi var diyenler , Araba benim istersem 3 mini parası gömerim kime ne beraber mi kazanıyoruz? ben her arabamda hassas davrandım ufacık ses gelse yaptırdım . bu tarz konuşmalar artık kulağıma gelmesin yeter bıktım herkez önüne işine baksın kimsenin emeğine sakın çamur atmayın Özgünu bu ara ne hikmetse çekemeynler çok oldu hemen hazırda Yekta kankamın arbası hazır isteyen dener benim sorunum yazılımsal değil mekanik talihsizlikler . bundada servisimin bir hatası yok .
Herneyse uzatmadan kapak evlere şenlik bir kapak kaynak yapıldı sanyideki en iyi kaynakçılardan Kemal kaynattı hızlı oto mustafa abi rektifiyesini yaptı . Olur dediler kaynakla ama Mustafa abi olmaz girme dedi istmedim ama yapıldı ve totalde 1000 tl yine contası şu bu tuttu havaya attım takasımda yoktu zaten kapağı iyi oldu .
Kapağı görenler İskender abi , Yusuf Erdem, Özgün, Erdem abi bu kapak imkanı yok Savaşın ellediği kapak değil dediler ama aracın eski sahibi Cumhur abiye kendim kadar güveniyorum zaten herkezde şahit arabayı orada söktürdü orada portlattı orada toplattı .
Aldım kapağımı cumartesi Savaş Osman Paşaoğluna gittim , Yoktu oradakilerle konuştuk Savaş ın yaptığı kapak asla bole olmaz imkanı yok ya dediler bi yanlış var dediler . olayları anlattım Savaş abi geldi sağolsun bizi ağırladı oturduk konuştuk anlattım kapağa bi baktı Şok.
Evet bu arabanın kapağını ben yaptım fakat bu kapak o kapak değil !! kapakta öle hatalar varki flowların ölçüsü tutmuyo birbirini içerisi dalga dalga toros dağları2 yerini parçalamışlar ve kaynatıp tekrar portlamışlar resimleri var yarın yükleyeceğim .
Savaş abi Cumhura yapılan kapak bu değil aklına birşey gelmesin Cumhur haytta değişmez dedi ki zaten aklımın gram ucundan geçmedi güvenim sonsuz ki kendisiylede konuştuk . Daha öncede bir 106 dan kapak change edilmiş arabanın yattığı bir yerde örenğini anlattı Ben oraya zaten hiç birşey talep etmek yada sürtüşmeye gitmedim çayımızı içtik konuştuk ayrıldık .
Kapağın bende birşey olmuş olmasına imkan yok aldığımdan beri coldstart sorunu var ve arabam hep evin altında 24 saat güvenlikli ve kamerayla izlenen garajımda kapısı penceresi hep kilitli yatan yerlerde zaten birşey olmasına gram ihtimal yok zaten herşeyi geçin aracı aldığımdan beri sorun var . Cumhur abinin bir art niyeti olmasına da gram ihtimal yok fakat bir ali cengiz oyunu benm savaş abinin Cumhur abinin dışında geliyor iskender abi ve yusufu karıştırmıyorum bile çünki olay onlardan önce bu saydığım 3 lüden habersiz birşey döndü Savaş abi senle cumhur arasında bir satıcı var mı diye sordu ki zaten direk Cumhur abiden aldım .
Herneyse her şeyde bir hayır vardır dedik Yeni kapağımız geldi bu gün nolur nolmaz kontorole gitti Peak garaj Serdar abim port polish ini ve hazır üst kapak açık oversize subaplar yay şapka gaytları aftermarket ve daha iyi malzemelerle yenileyelim dedi ve siparişlerimizi kısmetse bu gece veriyoruz zaten aklımda olan bir projeydi .
Acelem olmadı çok şükür arbasız değilim yine yurtdışına çıkacağım için üstüne geldi Nisanın başında bitiricez aracı . Her işte bir hayır var bunuda buna yordum üstümde nazar ı var göz mü var bilmiyorum . Aklımı başka yoruyorum haram hayatta yemem kimsenin kuruşuna dokunmam hakkını asla yemem beni bilen tanıyanlar iyi bilir kmsenin canını yakmadık borcumuz çok şükür yok artık maddiyatı bir kenara bırakın manevi yoruldum YSL plka sx den neler çektim biliyosunuz az çok 20 bin TL harcayıp 3 gün binip 4 . gün yatak sardı sağolsun arabayı aldığım şahsiyet 5 den 2 ye çekip subap eğmiş sankoda iyi kotu toparlayıp bize bunları söylemeden çaktı Benide Savaş paşaoğluyla karşı karşıya getirdi bu olaydı aracı sattığım Beytullah kardeşimden kapakta subap eğid dedikten sonra araştırdım Çok sağlam bir kaynaktan oğrendim insanları kendimiz gibi bildik aldık kim ne artık tanıyoruz . EMG yi Aldım bu tarz olaylar oldu ilk gün kayış koptu Cumhur abi kardeşim yapabiliceğim birşey varsa elmden geleni maddi manevi yaparım dedi işte malın arkasında durmak adam gibi adam olmak bole oluyo ama ben Cumhur abime ai 2. el araba olur dedim güldük geçtik dostluğumu hala bakidir
Bana yardımı geçen dokunan
İskender Osançlıol
Yusuf Erdem
Ecu Fast ekibi Özgün , Alper abi Erdem abime
Hunter Rotbalans tuncay ve mahmut abime
Peak garage Serdar Abime ve Bilal Abime
yakın dostlarım mustafa can hulki kerem kıvılcım oğulcan Emre yekta Cumhur abi bilgi paylaşımında Savaş Osman Paşaoğlu na hepsine teşekkürü borç bilirim .
Hayatımda parayla pulla yerine gelicek şeylere üzülmedim üzülmesinede karşıyım Allah can sağlığı versin gerisi teferruat bu hayatta
Kimsenin canı yanmasın kapak satılıktı hatta ankaradan ve İzmirden 1 i arkadaşım birini hiç tanımıyorum yeni tanıştım can kardeşim kapağı istedi ,Dün gece Buğra abiden rica ettim kapağın ilanını kaldıralım abi dedim neden oldum yaptırdın kapağı noldu dedi ben de bole şaibeli bir kapak olayı var kimsenin günahını almayalım 750 lira için can yakıp ah almayalım dedim hemen kaldırdı sağolsun ilanı bu günde ankaradaki Can kardeşim ısrar etti ya nolur işte son satarmısın dedi fakat satmadım durmu anlattım ha kapak belki iş görür ama yine birşey olsa fark etmeseler daha büyük yara acar düşüncesi ile vermedim .
Kimi mal satan arkadaşlar lafımda size bu ticaret orneğini feyz alsınlar bu güne kadar ne sattıysam her malın arkasında durdum elmden gelen desteği verdim Malımın arkasında durdum SX imi sattığım kardeşim Beytullah şahittir her aradğında açtım elmden gelen yardımı yaptım aradım araştırdım .
Cumhur abim lafım sana değil arabayı gösterip araba neyse onu alıcan deyip daha sonra parça sökenler arabada olan biten hadiseyi anlatmayanlar hakkım size asla helal değil Şahsım ve aracımın arkasından konuşanlar sizde bi zahmet önümden yersiniz
Kafanızı şişridim okuyan yorum yazan iyi kötü herkeze teşekkürler
![]()