Kapakta şase numarası gibi tanımlayıcı bir numara var demek. Oradaki numara tüm kapaklarda aynı değil bundan eminsiniz değil mi ?
Kapakta şase numarası gibi tanımlayıcı bir numara var demek. Oradaki numara tüm kapaklarda aynı değil bundan eminsiniz değil mi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Abi herşey için çok teşekkürler 1 tek gün şüphelenmediğimi biliyosun için rahattı sonuç olarak iş çözüldü gerçekten yılan hikayesine döndü ama çözüldü ohşeytanın bacağını kırdım artık
![]()
Sağolasın kanka benimde şansım dönüyo heralde![]()
dur araba çıksın sana çok manidar şeyler okudutucam panpacım![]()
EEE olum dedik sana![]()
Abi arabayı alınca resmede sahiplendim bi ara hahaTolga panpamız çekmedi ki yeni resimler
![]()
adamda haklı arabayı ben göremedim ki doğru düzgün o görsün![]()
Aren benim şu kulaklıkları change et başka bişeyle baktıkça çınlatıyorum seni![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kerem oluyo ya valla seninde mizahın baya gelişti hahahahakardeşim benm ya gerçek bi R56 kullanıcısı
![]()
kanka valla doğru kendimide portlattım polishlettim yağlattım bademlettim![]()
çıksın araba bir süre emrime hizmet edicem A noktasından B noktasına taşicak![]()
havalar ısındı SC ler turbolar bayıldı![]()
Gecmis olsun arencim, yeni kapakta hayirli olsun, agiz tadiyla gazlarsin insallah
Ne diodunuz?
EMG gergin![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)