:D EMG gergin abi 4 zincirle bağlı yatıyo düşün daha üstünde kapak yok o kadar gergin :D hava soğuk EMG gergin
bide urfa güzel söylüyo abi
Abi EMG gerçektennnnn çok hızlı :D
Printable View
ne kapakmış beh dallasa döndü yok surdan cıkar yok burdan cıkar :D
abı bu kola kapagımı motor kapagımı bellı degıl ne la bu :D:D bırbırınızın kapagınımı alıyonuz bos vakıtlerde heuehueh :D
neyse sıkıntı yok artık.
pekı bısey sorucam :D
yenı kapaklamı devam edıceksın eskı kapaklamı ***** bu kadar degerlı kapak ole kenarı bırakılmaz vallaha alırlar bak :D
onurcan izmire geldiğinde en son sıkan, iyi bi R53 sesi duymuştum :D
araç bitince inline bi video bekliyoruz o zaman bol vıyvıylı :D
gönlüne göre olsun hepsi :)
Aren şimdi öğlen olduya benim kafa pek basmıyor :)
Şimdi hani savaş abi bu benim yaptıgım kapak değil demiştiya senin araştırmaların sonucu o kapagı savaş paşaoğlumu yapmış kısaca özü bumu konunun?
Tekrar kusura bakma
aren whatsapp ına baksana
bu kodu yazinca google a kapak resimleri cikiyor. Parca kodu numarasi bu..
google a yazin gelsin
04777751AB C
Google-Ergebnis für http://i15.ebayimg.com/03/i/001/49/5b/8b78_35.JPG
dostum bu kadar zamandır bu işin içindesin, insan kör olsa böyle bi kapagı polişliyemez :)
akıl var izan var markaları karalamaktan vazgeçin ustalarla görüşün herkes burası aglama duvarı degil her konuyu açan haklı olcak diyede bişiy yok kimsenin ekmegiyle oynamayın herkes kendi ekmegine baksın...
kapagı kim taktı ?
Akıl bendede var sağol çok teşekkür ederim bi önceki konudada kimseye en ufak bi ithamda yada bir karalamada bulunmadım 2 aydır bu işle uğraşıyorum emin olmadığım hiç birşeyi yazmıyorum merak etme kimsenin ekmeğinde gözümüğz yok ne sanayide dükkanım var nede bu işte bir rantım zaten ben 5000 TL para harcamışım sırf kapak için ben parayı sokaktan mı topluyorum? şu sosyal mesaj vermelere bayılıyorum ya kimseyede ne ağladığım var nede sızladığım maddi hiç birşey için ne ağladım nede sızladım
Takan Savaş OSMAN PAŞAOĞLU . kapağı yapan benim dedi ama o kapak bu kapak değil dedi
kapağın kendi şase numaralı araca ait olduğunu ispatladım
resimlerde işlemden önceki fotoğrafları var kapaktaki 3. gözdeki kayanğa bakabilirsin sonrakinede bakabilirsin konunun özü budur
Olm ben cok uzuluyorum sana ya :D Bu havaya sactigin kacinci bin lira, bi arabanda yuzun gulsun ag :D
Deli oluyorum ya herkez burada memnuniyetsiz olduğu herşeyi yazıyo neden insanlar ilinçlensin diye başımdan geçen olaylar bu anlatmayalım mı aman kimsenin ekmeğiyle oynamaylım eee ben ve benim gibilerin suçu günahı ne ?
herkez işini yapsın önüne baksın iskenderde birçok araç yaptırdım sorun yaşamadım AYN ototda tum bakımlarımı yaptırdım sorun yok peak garage ve ES motor yürekli garajda iler yaptırdım sorun yaşmadım ve %90 sorun yaşmadı kimse
benim eski SX imdede sorun yaşamıştım ve son zamanlada sorun yaşayanlar oldu bu onun kötü usta olduğu anlamına gelmiyo ağzımdanda bu şekilde birşey çıkmadı herkez işini doğru yapsın yapana kimsenin lafı yok
emin misin, nerden sonra degisiyor.Hangi numara o ve kac ? nerde yaziyor?
hatta
http://d1204.hizliresim.com/w/m/4mmgh.jpg