aynı kod numarasına sahip kapaktan bendede var resimde koyarsım istersen :)
??????????????
Printable View
aynı kod numarasına sahip kapaktan bendede var resimde koyarsım istersen :)
??????????????
Geçmiş olsun Aren,
Umarım bundan sonra sıkıntısız dertsiz tasasız kullanırsın arabanı
Forum 2 gündür çalkalanıyor kapak kapak diye bu aralar çok sık sorun olmaya başladı. Yaptırmayı düşünen arkadaşlarda bilgi sahibi olur. Geçmiş olsun
http://i720.photobucket.com/albums/w...o/abed52ce.jpg
Burda yazan. Koduda koy olur mu? Şasemide veriyim mi lazim olursa ?
ya ispatlamışım kapağın ne olduğunu resmilerini koymuşum porttan önceki hiç mi bakmıyosun 3. gözdeki kaynağa bu araba Emre gürkandan aldıktan sonra Yüksek EGT görmüş ve conta yakmış Yekta Cumhur ve Görkem görürse yazar
kapak açıldığındaki fotoğraf orada işte öncesi ve sonrası olarak
dostum kapak degişmiştir zaten üretim yılları vs ile ilgili kod o gördügünde bildigim kadarıyla :)
ama sen koca koca harflerle mutlu son zart zurt yazıyosun kapak bnm kapagım çıktı yazıyosun sen kendin emin degilsinki neyin ne oldugundan bide konu açıyosun ...
bizde kimsenin yancısı degiliz bu aralar çok moda oldu konu açmak bizim adımızada açıldı böyle konular, açanlar genelde patladı ...yüzde 100 emin olmadan yardırmayın
Bak güzel kardeşim sen fotğraflara iyice baktın mı?_
bakmadığın net2. fotografta sağdan sola 2. gözün altındaki kaynağa bir bak olur mu bu fotograf 2010 8 ekimnde çekilmiş bir resim iyice bak
portlandıktan sonraki fotografta aynı göze bak
2 kişiye telefonda anlattım anladılar ben mi anlatamadım bilmyorum ama dikkatlice bakmanı istiyorum fotğraflara ben 2 aydır herşeyi en ince ayrıntısına kadar sordum soruşturdum araştırdım resimlere dedğim gibi birdaha bak porttan önce porttan sonra
telde konustuk biz,kaynagi filan anlatti aren
bu arada bu koydugun 04 03 uretim zamani, her arba parcasinda vardir.
kapak 2003 un 4. ayinda uretilmis
Araç türkiyeye gelen son araçlardandır ve yeni aldığım kapak ingiltereden geldi ve çok az km de bir araca aitmiş çok ince eleyerek sık dokuyarak aldım aldığım insandıda buradabirçok kişi tanımaktadır CRM Suat abiden aldım
numaralı farklıdır kaldı ki 2010 8 ekiminde çekilmiş kapak fotografı var elimde kapağın yüksek egt gördüğü ve conta yaktığı biliniyo daha sonra A dan Z ye savaş tarafından yapılmış emin olmadığım nkta virgul şeyi yazmıyorum
kaynak izlerine kadar aynıdır bunu telefonda sana ve Serhata anlattım o anda daha iyi anlayabildiniz
adam inanmış beyler dağılalım.
katılıyorum.. gereksiz cümleler kurmayalım.
Aren, benim kafamda soru işareti var cidden anlamadım. Sen bu sayıları karşılaştırdığında bu kapağın senin olduğu nasıl ortaya çıktı ? Numarayı kurcalattım benim araba dedin, ama koyduğun rakam üretim senesi veya haftası olması lazım. Specific bi numara var mı ? atıyorum 31 nolu kapak gibi ? :) insanlar bunu anlamadı , bende anlamadım..
2. porttaki kaynak izinden bu kapak olduğunu anlaşılıyor diyorsun ? o nasıl oluyor ?
Ben brad pitt'e benziyorum diye brad pitt'mi oluyorum ? aynı mesele :D
neyse sonuçta kardesimsin, seni sorgulamıyorum ne diosan odur.. ama anlamıyor millet net bişey yok iki resim koydun bu kapağın eski hali bunuda savaş işledi diyon ? :D ee tamam tarrak gibi işlenmiş ama onun kapak bu kapak mı ? numaralar aynı mı ?
anlam karmaşası var ortada ?
kekoti kardeşimiz dogru soyluyor yanı bu kapağın senin arabanın kapağı olduguna dair NET bir bulgu göremiyorum ben ortada sadece üretim yılı haftası vs bilgiler tutuyor simdi ben o tarihte üretilmiş bi kapak alıp geleyim senin kapagın bu kardes karısmıs yanlıslık olmus falan diyeyimm sende olmadıgını ispat et hadi buyur burdan yak şimdi.
Bu arac kac model?