Henüz kan çıkmamış, bir kaç gün yine ugrayacagım konuya![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bence bunuda soyle diyebiliriz 250 binde bi vti veya 106 yaa kac kere motor yapiliyo ona bakmak lazim her at sahibine gore kisner arac popularitesi halka gore degiskentir unutmayalimki ep3 lerin ilk ciktiginda kimse yuzune bakmiyordu bi sole bi ornek veriyim suprayi hizli ve ofkeli cikana kadar kac kisi biliyodu ben cztye bindigim icin soylemiyorum ama bu paraya bu donanim tartisilmaz az oncede dedigim gibi bugun evolar nerdeyse cztde orda olacaktir
Benim bildigim 160 binde Czt var 220 beygir hangi 106 hangi vti bu güçleri üretiyor ve sorunsuz kaput açmadan yürüyor bu arada bu aracın baskı bitmiyor. Rathor açıklamayi cok net yapmış zaten sız halen neyin pesindesiniz yok tipi kötüymüş bence gayet de süper vti gt kapısını bile açtığında çatır cutur ses yapıyor artık vti gt devri kapanıyor bunu kendinde dıyorsun 250 bin kilometre diye yani bu saatten sonra alıp 500 kilometremi yapcan bilip bilmeden konuya gereksiz seyler yazma
belki milyon km yapmış olanının bile piyasada ciğerinin söküldüğü bir arabanın kendinen 15 yaş büyük bi araçla kıyaslanması sizce normal mi ?
ayrıca vtı makinası modlamak czt den daha az maalıyetlı ve verimli ki benim de CZT ye niyetlendiğim ilk zamanlar yazılım bile sıkıntılı idi bilmiyorum şimdi durum nedir.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
czt in uzerinde blok 15 senelik zaten, 15 sene sonra nerede olacak diye sormaya gerek yok ki.
bu coltun 7 inci kasasi mi ne, oncekilere bakarsaniz, klasik japon sorunsuzlugunu gorursunuz zaten
Built to fall....
Yıl 2012..Şu an hangisini alırsın deseler ?
1-Czt
2-Vti
3-Gti
Hangi araç genel olarak daha güzel deseler ?
1-Vti
2-Gti
3-Czt
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
dün denendi ve görüldü strock czt vs hfe vti
gerılmeye gerek yok arkdasım.sakın ol , gerksız yazmıyorum
gereksız olsaydı üst mesajlarda bana katılanlar olmazdı.
ben czt kotu bı arac demıyorum veya vti czt den daha iyide demıyorum.konudakı tum mesajlara bakarsan boyle bsey soylemedım.
soylemek ıstedıgım alltakı alıntıyı kastedıyorum..
Daha önceki colt lar hot hatch değilerdi. Ki dediğin gibi 98 00 larda gerçekten güzelllerdi vti 106 lar şuanda coltlarla 230 240 hpler stok motor stok turbo ile kolay vti gti larda 200 210 hp ler için ciddi paralar gerekli ve ve motor acıcaksın colt ta filtre eksoz headrs pompa cooler yazılım 230 hp suları.
1.6tdi.
Ecutech.
stok demedim zaten hfe yazdımki stokta olsa önde olur zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)