bende giricem kısmetse.
yetkili abilerden püf noktaları bekliyoruz :D
Printable View
bende giricem kısmetse.
yetkili abilerden püf noktaları bekliyoruz :D
valla ismailcim. atla da gel leam bu tarafa. bak biraz da money yatmış, ezelim gel e kardeşim.... :)
arkadaşlar kolumda bir dikiş izi var. 4 yada 5 dikişlik bir iz. Tam dirseğime geliyor küçüklükten kalma bir dikiş izi. Bende ne zamandır düşünüyorum polisliği 4 yıllık fakülteyi bitirdiğim zamanlar için. Dikiş izin var polis olamazsın dediler bu zamana kadar bende o piskoloji ile yaşadım. Geçenlerde birisi ya bakmazlar bir dikiş izine felan diyorlar. Ne diyorsunuz bu konuda. Ben spor aşamalarında da kendime güveniyorum bu arada.
2yıllık mezunum . ön lisanslar için ayrı bi sınav varmı ? yoksa lise olarak giriyoruz sanırım. bu konu hakkında ilgili arkadaşlar biraz yardımcı olabilirmi :D
iz için cildiyeden bu izin geçici olduğuna dair belge alırsan karışamıyorlarmış diye duydum doğru mudur?
daha önce girdimde pmyo sınavına yazılıyı geçemedim zaten o yüzden mülakat aşamaları falan hepsini biliyorum.. polis çocugu oldugumdan sanırım pek zorlamıyolarda.. spor hareketi olarak otur kalk 3 tane mekik çek diyo bide arkası donuk kartlardan cektırıp ne yazıyosa cevapla yada yorum yap diyolar.. asıl onemlı olan yazılı sınavda benım ıcın püf nokta lazım :)
arkadaşlar, yazılı sınav için nelerin lazım olduğu zaten belli. mülakatlardaki amaç da: bu işi layıkıylla yapabilecek, akıl sağlığı yerinde, az birazcık da ulusal ve global anlamda bilgi sahibi insanlar arasından seçim yapmak. haa diğer kişisel tercih sebepleri de o heyetteki insanların vicdanı ile alakalıdır diye düşünüyorum. daha önce de dediğim gibi, hayat üç günlük değil! insanın bir baltaya sap olup olmadığını idrak etmesi neredeyse 30 yaşını buluyor. nasip olursa yıl sonunda ikinci çocuğumuz dünyaya gelecek, buna rağmen ben yeni yeni maaşlı çalışmanın değerini kavrıyorum...
mülakat sistemi değişti.sizin dediğiniz gibi değil , pomem mülakatı gibi oldu artık.. videoyu izleyin :
pomem spor parkuru - YouTube
ön başvurumu yaptım , hayırlısı.
Abim teşekkür ediyorum. seninle paylaştığımı sanıyordum, kusuruma bakma, umarım hepimiz için hayırlara vesile olur...
Sınav mülakat falan... çok da zor şeyler değiller gerçekten, istiyorsanız azıcık çalışın, gerisi zaten gelir... çalışan arkadaşların hepsine başarılar..