ön başvuruyu yaptım.. yeni mülakat videosunuda izledim.. hayırlısı.. ayın 10unda afyondayım :D
Printable View
ön başvuruyu yaptım.. yeni mülakat videosunuda izledim.. hayırlısı.. ayın 10unda afyondayım :D
videoya bakarken şu denk geldi
Serdar ERGUN polis okulu eğitim görüntüleri - YouTube
hocanın artistliğini geçtim hocanın yaptıklarından sonra uygulama yapanlara dikkat :)
ben daha hiç bir poliste yakın dövüş hareketleri görmedim oda yarı bi konu ..
hayırlısı ile bende bu sene deniycem bakalım ..
son sınıf öğrencileriymiş bunlar meraktan soruyorum kaç kişi iyi eğitim alabiliyor ?
yanlış anlaşılmasın bende polis olucam inş. sağlam bi eğitim alınması taraftarıyım ama pek öle bişey görüp duyamadım ..
YAKIN SAVUNMA dersleri zaten alacaksınız. lazım olan herşeyi öğretirler, gerisi öğrencinin kabiliyetine kalmış. Ayrıca okul bünyesinde kurslar açılırsa -Karate-Taekwondo-Aikido kursu görürsün, ben aldığım kurslardan çok memnunum. reflekslerim de hızlı, ara sıra işime yarıyor...
kısmet olursa görücez bakalım :)
bu 4 senelik üniv. mezunları ne zaman başvuruo acaba bilgisi olan varmı. Kpss mi gerekli ne gerekli?
kpss den belli bir puanı yapıp(70 üstü galiba yada 60) 6 aylık eğitimden sonra direk polis oluyorlar diye biliyorum ben.
aynen öle 60 üstü alınması lazım ..
pomem için kpss den 60 almanız lazım. ayrıca artık 6 ay değil 9 ay oldu
okulda yakın savunma dersleri veriliyor.
herkese başarılar inş kazanırsınız. ön kayıt için gitmek daha sonra birde mülakat için gitmek saçma geldi bana ... Kayseride giren varmı bu arada ?
Pmyo yılları güzel yıllar ama bence ömrün en güzel yıllarının yatılı okulda geçtiği yıllar. Başvurun arkadaşlar boşverin üniyi falan valla hem hayatımı yaşıyorum hem çalılıyorum 22 yaşında kimse sizi adam yerine koyupta bu kadar para vermez. :) Maşaallah diyim kendime :)
bakalım inş kpss den bi 60 üzeri alırız da inş bizde bi meslek ssahibi oluruz :D
Polise gülme eğitimi - YouTube
polisleri bilmemde ben cok güldüm :D
Bu istenilen 4 adet fotoğrafı sakal traşı olup takım elbiseyle falan mı çekinmek gerek?