takım elbiseyle çektirin yarın birgün başka bir yere de lazım olursa kullanırsınız arkadaşlar :)
resimler tıraşlı olsun
Printable View
takım elbiseyle çektirin yarın birgün başka bir yere de lazım olursa kullanırsınız arkadaşlar :)
resimler tıraşlı olsun
başvuru puan'ı 260 a düşürülmüş.
herşey olabilir banada mantıklı gelmedi ama çok saçma sebeplerden elenenleri duydum.hakkımızda hayırlısı olsun .
hacılar desteksiz mekik çekemiyorum ya :( destekli çektimi vtec açıyorum ama desteksiz olunca impo ya swaplanmış atmosferik 1.0L engine gibiyim :D
4 yıllık bitirmeden basvuru yapabiliyormuyuz ben okulu bitirdikten sonra basvurmayı düşünüyorum aslında
2012 PMYO GİRİŞ SINAVI ADAY BAŞVURULARI 16 MAYIS 2012 SAAT 18.00 İTİBARİ İLE SONA ERMİŞTİR
İnternet üzerinden ön başvuru yapan;
ERKEK ADAY SAYISI: ( 54,629 )
BAYAN ADAY SAYISI: ( 16,648 )
Başvuru ve Sınav Merkezine şahsen başvuru yapan;
ERKEK ADAY SAYISI : ( 50,741 )
BAYAN ADAY SAYISI : ( 14,684 )
Başvuru yapan Adaylarımız 21 Mayıs - 02 Haziran 2012 tarihleri arasında 21 Başvuru ve Sınav Merkezinde yapılacak olan Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavına katılacaktır.
1 Temmuz 2012 Tarihinde ÖSYM tarafından yapılacak yazılı sınav sonucunda Polis Meslek Yüksekokullarına 7400 Erkek 370 Bayan öğrenci alınacaktır.
oooff offf :D hadi hasyırlısı ayın 1 inde afyondayım yine =)
Arkadaşımızın başına gelen olay gerçekten üzücü. benim de liseden beraber mezun olduğum arkadaşlarımdan 7'si (ikisinin babası polis ve başkomiser di.) hepsinin içinden sadece ben kazandım. ama aynı sınıfta okuduğumuz bir arkadaşımızın kuyruk sokumunda kıl dönmesi olduğu için ameliyat olması gerektiğini söylediler. ameliyattan sonra da sebebi neyse elediler. adamın 2 yılı mahkeme falan... uğraşmakla geçti. şimdi o da polis ama, birkaç kendini bilmezin suçu hepimizin alnına leke sürmese keşke...
beyler Pomem den Motosikletli Polis (yunus) olma ihtimali nedir?(yada kısaca yunus nasıl olunur) :D
başvuru sırasında yada mülakatta yetkililer size emniyetin hangi bölümünde görev alınmasını istiosunuz die soruluomu? :)
vücutta kesik falan yok ama gögüs üzerinde doğum lekesi var bu leke engel midir polis olmaya?
Pomem den gidince kaç ay eğitim alınıyor 6aymı-9aymı?
şimdiden bilgileriniz için saolun.
birim seçimi cok sonra ki iş.. onun için önce pmyo yada pomemden mezun olmanız lazım..
başvuru da yada mülakatta hangi birimde calışmak istiyorsunuz gibi bir soru sormuyorlar.
iz konusunda birşey diyemiyorum.. şahsi fikrim sorun olmayacağı yönünde.
pomem 6 aydı.. 9 aya yükselttiler
murat bişey sorucağım bro
şimdi 4 yıllık üni den mezun olanlar 6 aylık eğitimle polis olabiliyormuş doğrumu ?
ve pymo lu olanlardan daha rütbeli oluyormuş aslı varmıdır ?
Renk körü olanlar başvuramıyor değil mi? (aileden yani doğuştan arkadaşım için soruyorum)