o değilde adam bildiğin atlet giymiş kardeşim ya..demişlerdide yok artık demiştim türkiyede durum cidden kötü,bugün burdan bi arkadaşıma gösterdim bi daha dönmem türkiyeye bu ne abi dedi![]()
o değilde adam bildiğin atlet giymiş kardeşim ya..demişlerdide yok artık demiştim türkiyede durum cidden kötü,bugün burdan bi arkadaşıma gösterdim bi daha dönmem türkiyeye bu ne abi dedi![]()
yani oraya hatun bulucam die giden adamın aklına şaşarım..
kaba taslak hesap la..
bilet 205.. e orda en azından muhtemel bulabıldıgın hatunla ıctıgıne ettıgıne 300.. cıkısta after party baska mekan felan enaz 300.. taksi otel ve diger harcamalar ıcınde 300 desek enaz..kabataslak 1100 kusurlere gelir ki buda orda hatun u bulup bulmayacagında mechulbuldun farzedelım ki bın kusur lıra parcalanınca dahamı tatlı oluyor
vermıssın parayı adam gıbı gıt eglen karı kız ınsan gıbı kes belkı ama yanı o amac ta gıdılmez abi..
yanı cok o amac ta varsa ınternette arasın 205 lıraya hersey dahıl paket programlar mevcut
foursquare de etıkletmek ıcın kendını de verme yanı o parayı yazık..
kısmet ben gidemedim..
benım merak ettıgım bı ust bılet alınca farklı yerlerde mı eglenılıyor? yanı 205 lıralık biletten farkımız ne olacaktı?
o bir şey değil birde hatun diye eve götürücen hoşgeldin harun abi misali..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Düşene bi de biz vurmayalım...
her ne kadar ezeli düşmanımız olsalarda
terör örgütü gibi şerefsiz bi millet değiller.
gazetede ilk defa doğru yapılan bir haber gördüm ahahahha aklıma geldikce kıkırdıyorum sapsation
![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Partide bize gösterilmeyenler![]()
Photos | 2012 | Turkey | Istanbul | Sensation
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Denize beyaz donla giren, Ocakbaşında beyaz atlet giyen;
bir millet olarak bize her yer Sensation White !
Takvimdeki twitlerden biri
bu arada bu greece fotosundaki adamların hepsi ünlü oldu, taş atmak için demiyorum kesinlikle, ama hani erken sevinen ve timsah yürüyüşü yapan elemanlar vardı ya, aynı onlar gibi herkes tanıyor artık![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Konunun bi başını okudum bide sonunu, hüsran olmuş heveslenenler için![]()
"Hız bir gösterge, kanıt, provokasyon veya meydan okuma değil; sadece bir zevk patlamasıdır." (Francoise Sagan )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)