bence hic kız arkadasa falan gerek yok kafa dengi iki tane arkadasını alıcan sahne alacak dj lerde belliyse gidecen müzigini dinleyip bi kösede kendi kendine eglenip evine gecip yatıcan.kimseyle ugrasmaya gerek yok.:)
Printable View
bence hic kız arkadasa falan gerek yok kafa dengi iki tane arkadasını alıcan sahne alacak dj lerde belliyse gidecen müzigini dinleyip bi kösede kendi kendine eglenip evine gecip yatıcan.kimseyle ugrasmaya gerek yok.:)
Genel kanıya ben de katılıyorum. Diğer ülkelerdeki performansı Türkiye'den beklemeyin :) Insanların beklentisi farklı çünkü bu partiden :)
Ne? Kız arkadaş mı? Kız arkadaş ne arar la senseyşında :)
sensation tr de olursa, sanirim baya büyük oranli kavgalar cikar, millet olarak eglenmeyi bilmeyenlerdeniz... isvicre almanyada klublere girmekte zorluk cekiyoruz, türk oldugumuz icin, kavga etme riskimizi öne sürüyolar:) haksiz da degiller aslinda...:))
bende biraz önce gördüm hadi canım şakadır şakadır dedim :D ama doğruymuş alet ve beyaz kumaş pantolonumla orda olacam :D
Kesin mi bu sensation white ve tarihi bellimi ?? bilen varmı ?
Beyler haberler iyi... Sensation mekanı belli olmuş ...:D
Konuya da up çekmiş olalım. Var mı bir gelişme, haberi olan ?
Tarih : 13 Ekim
Yer : Ataköy Arena
We're delighted to announce that we are coming to Turkey on the 13th of October. The Ataköy Athletics Arena, Istanbul will be transformed into a magical Wicked Wonderland, a place full of secrets and surprises, rewarding the curiosity of those willing to open the door to their imagination. Check out the trailer and get excited!
biletler 2 ay önceden satışa çıkıcakmış ..
biletler 80€ dan başlıyor. deluxe 170€ ...
bakalım kaç kişi gidecek :D
Ataköy Athletics Arena - Wikipedia, the free encyclopedia ataköy arena burasımı?
Gece 10da da açıklama yapılcak diyodu sensation turkey grubu face te.. Bilet fiyatları iyi yani çok da kötü değil..