bence hic kız arkadasa falan gerek yok kafa dengi iki tane arkadasını alıcan sahne alacak dj lerde belliyse gidecen müzigini dinleyip bi kösede kendi kendine eglenip evine gecip yatıcan.kimseyle ugrasmaya gerek yok.![]()
bence hic kız arkadasa falan gerek yok kafa dengi iki tane arkadasını alıcan sahne alacak dj lerde belliyse gidecen müzigini dinleyip bi kösede kendi kendine eglenip evine gecip yatıcan.kimseyle ugrasmaya gerek yok.![]()
Otomobil Sizin İçin Bir Araç, Bizim İçinse Yaşam Tarzıdır!
Genel kanıya ben de katılıyorum. Diğer ülkelerdeki performansı Türkiye'den beklemeyinInsanların beklentisi farklı çünkü bu partiden
![]()
Never give up,
Never back down!
sensation tr de olursa, sanirim baya büyük oranli kavgalar cikar, millet olarak eglenmeyi bilmeyenlerdeniz... isvicre almanyada klublere girmekte zorluk cekiyoruz, türk oldugumuz icin, kavga etme riskimizi öne sürüyolarhaksiz da degiller aslinda...
)
bende biraz önce gördüm hadi canım şakadır şakadır dedimama doğruymuş alet ve beyaz kumaş pantolonumla orda olacam
![]()
feel is everything
Beyler haberler iyi... Sensation mekanı belli olmuş ...
Konuya da up çekmiş olalım. Var mı bir gelişme, haberi olan ?
Tarih : 13 Ekim
Yer : Ataköy Arena
We're delighted to announce that we are coming to Turkey on the 13th of October. The Ataköy Athletics Arena, Istanbul will be transformed into a magical Wicked Wonderland, a place full of secrets and surprises, rewarding the curiosity of those willing to open the door to their imagination. Check out the trailer and get excited!
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
biletler 2 ay önceden satışa çıkıcakmış ..
Ataköy Athletics Arena - Wikipedia, the free encyclopedia ataköy arena burasımı?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Gece 10da da açıklama yapılcak diyodu sensation turkey grubu face te.. Bilet fiyatları iyi yani çok da kötü değil..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)