User Tag List

Sayfa 13/87 İlkİlk ... 311121314152363 ... SonSon
1653 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Tatil planları

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben voyage belek bahçe odasında kalmıştım. Gerçekten a'dan z'ye herşeyinden çok ama çok memnun kalmıştım. Hizmet, personelin güler yüzü, yemeklerin, tatlıların lezzeti... animasyon ekibi gerçekten iyiydi. Güzel bir tatil geçirirsiniz inş...

Ben bu sene de geçen sene olduğu gibi KAŞ'ta tatilimi geçireceğim. Yarım ada kısmında club antiphellos'ta geçen sene kalmıştım. Bu sene de orayı tercih ediyor olacağım.
    teşekkür ederim sağolasın. inşallah istediğin gibi bi tatil daha geçirirsin sen de.

voyage'nin girişinde, şimdiye kadar aldığı ödüllerin bulunduğu bi bölüm var. inceledim, ciddi otoritelerden önemli ödülleri var. özellikle aile oteli olması yönnde... o bölümü görüntülemiştim:

özellikle yeşil alanlar pırıl pırıl. zerre kadar çer çöp görmedim. bahçe odalarının bulunduğu bölüm de öyle:

bu da maxx royal'le olan komşuluğun belgesi (iki otel arası mesafe 50 metreden az.):

. . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu oteli tercih sebebimiz: rixos premium troy aquapark:

. . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    marmaris için taviseyeleriniz varmı beyler
    genç işi sıkılmayalım merkeze yakın olsun
    1 hafta kalıp bodruma geçicez

badmast3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben voyage belek bahçe odasında kalmıştım. Gerçekten a'dan z'ye herşeyinden çok ama çok memnun kalmıştım. Hizmet personelin güler yüzü yemeklerin tatlıların lezzeti. animasyon ekibi gerçekten iyiydi. Güzel bir tatil geçirirsiniz in.

Ben bu senede geçen sene olduğu gibi KAŞ'ta tatili mi geçireceğim. Yarım ada kısmında club antiphellos ta geçen sene kalmıştım. Bu senede orayı tercih ediyor olacağım.
    Voyage Belek'in en üstteki deluxe odasında kalmıştım bende. Memnun kalmadığım hiç bir tarafı yok. Gece 1'de çorba istedim 3 çeşit ekmekle getirmişlerdi. Birinde hasta olduğum için ağrı kesici istedik gece yarısı getirdiler. Hiç bir zaman sıkıntı çıkarmadılar. Rum mutfağını denemenizi tavsiye ederim voyage belek'te.
    Maxx Royal bir üst seviye oteli ETS'nin ancak Maxx Royal'de bütün odalar süit. Bu sezon kemer'de de açıldı maxx royal. Orasıda çok güzel.
    Kemer'de Nirvana Otel'i de deneyebilirsiniz alternatif olarak orasıda crystal grubunun oteli orasıda fazlasıyla memnun edecektir.
    Daha uygun bir yer olsun dersen kemer'de crystal flora beach deneyebilirsiniz.
    www.atk.gov.tr
    Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
    Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese Selamlar,

***** yaz geldi ve tatile çıkmayı planlıyoruz. Ancak tatile sık gitmemiş biri olarak ciddi yer bulamama problemi var

Geçen sene ayvalık cunda sarımsaklı gittik, güzeldi. Bu sene gene egede farklı bir yere gidelim diye düşünüyoruz. İşte burada işin içinden çıkamadık.

Önce çeşme dedik ama çeşmede oteller acayip uçmuş. Sizin gittiğiniz güzel temiz fiyatta üzmeyecek pansiyon tarzı bir yer varmıdır çeşme tarafında ?

Birde şöyle 3 gün çeşmede kalıp sonra başka yere de geçebiliriz. Sizin daha önce tecrübe edip memnun kaldığınız tatil yerleri varmıdır

GKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    29zunda bodrum ortakentte olucam 2 sene önce gittiğim otele gidicem ama bu sefer bekar styla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese Selamlar,

***** yaz geldi ve tatile çıkmayı planlıyoruz. Ancak tatile sık gitmemiş biri olarak ciddi yer bulamama problemi var

Geçen sene ayvalık cunda sarımsaklı gittik, güzeldi. Bu sene gene egede farklı bir yere gidelim diye düşünüyoruz. İşte burada işin içinden çıkamadık.

Önce çeşme dedik ama çeşmede oteller acayip uçmuş. Sizin gittiğiniz güzel temiz fiyatta üzmeyecek pansiyon tarzı bir yer varmıdır çeşme tarafında ?

Birde şöyle 3 gün çeşmede kalıp sonra başka yere de geçebiliriz. Sizin daha önce tecrübe edip memnun kaldığınız tatil yerleri varmıdır
    çeşmede merkezde pansiyonlar var. ama sadece denize gireyim diyorsanız gelin çeşmeye, yoksa gece eğlencesi hep ciddi pahalı kluplerde oluyor. çarşıda merkezde bi halt yok yani,

marmaris diyeceğim ama çok bozuldu marmaris. gundi kaynıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    voyage belek hakkında hep iyi konuşun böyle oh oh iyi...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

eleanor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    voyage belek hakkında hep iyi konuşun böyle oh oh iyi...
    Ben daha 2013 ekim 6 sı ile 13 arası orda balayı yaptım.Ve a dan z ye mükemmeldi.Arabayla gittiğim için işte o kadar yol geldiniz hesabı hemen masaja aldılar.Gece sabah zaman farketmeksizin karının acıktığı gibi her türlü alternatifi önüne sunuyolar. Biz gittiğimizde havuz suyu çok soğuktu biri gelip nasıl eyleniyomusun dediğinde durumu bahsettik. 1 saat sonra arayıp havuzun bi bölgesine sıcak sumu bastılar naptılarsa bu tarafa girebilirsiniz su sıcaklığı ideal seviyede demişti ve şok olmuştum.Velhasıl bence kesinlikle pişman olmayacaksınız.

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eylül'de 1 haftalığına amerika'da olcam, öncesinde fırsat bulursam ispanyaya kuzenin yanına gidicem.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ideal prime beach var 10 numara mekan fiyat biraz tuzludur yanlız eğer bütçen yetmezse pasha beach otele git yeni binasını tercih et . yazıcı otellerinin hiç birini düşünme hem pahalı hemde 5 para etmez
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    marmaris için taviseyeleriniz varmı beyler
    genç işi sıkılmayalım merkeze yakın olsun
    1 hafta kalıp bodruma geçicez
    evox

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18 Temmuz'da yola çıkıp 4-5 arkadaş (Saplar ordusu değil ) Avrupa turu yapacağız. Hedef 14 ülke 20 gün Planda olmayan ülkeleri söyleyeyim direkt: İtalya,İngiltere,İspanya,Portekiz,Rusya.

Emre Akçay
    Misafir
    Yarın kısmetse yola çıkıyoruz bizde. İzmir'de bir gece kaldıktan sonra, dört gece Didim, üç gece Kuşadası ve üç gece Çeşme'de kalıp döneceğiz inşallah.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    butik otel tavsiyesi olan var mı ?
    yarım pansiyon(sabah akşam yimeh+içeçekleri öderik)
    bölge farketmez güzel nezih olsun.5yıldızlı otellere domalmaktan bıkmış insan profilinde gidip popomu devirip adam gibi tatil yapmak istiyorum yeni yerler keşfetmek.

köy evi tarzında bungalow tarzında da olabilir(fiyat gene 5yıldız tam pansiyon fiyatı olsun sorun değil) ortam nezih olsun çok oda olmasın içiçe olunsun vs istediğim.
    - K -

________
    Dr.Ecu

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    butik otel tavsiyesi olan var mı ?
    yarım pansiyon(sabah akşam yimeh+içeçekleri öderik)
    bölge farketmez güzel nezih olsun.5yıldızlı otellere domalmaktan bıkmış insan profilinde gidip popomu devirip adam gibi tatil yapmak istiyorum yeni yerler keşfetmek.

köy evi tarzında bungalow tarzında da olabilir(fiyat gene 5yıldız tam pansiyon fiyatı olsun sorun değil) ortam nezih olsun çok oda olmasın içiçe olunsun vs istediğim.
    Fiyat problemi yoksa Kalem Adasi.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    küçük bir hort

Marmariste apart tanıdığı olan varmı? sadece kalmak için kullanılacak. ucuz önderilerinizi pm bekliyorum
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir Voyege Belek yorumuda ben yapıyım

iki kere gittim buraya birinde üniversitede kara tarafı odasında diğerinde de balayı için çatıda ki deluxe odasında. Kesinlikle ve kesinlikle memnun kalmayacağınız hiçbir yanı yok. Hizmette yemekte tek bir kusur yok istediğiniz her şey var yiyecek ve içeçek olarak. Ciddi anlamda müşterileri mutlu etmek için uğraşıyorlar.
    Biz ikinci kez gittiğimiz için odamıza 3. gün özel bir kokteyl daveti bıraktılar bizde gittik
    Müşteri ilişkileri sorumlusu geldi memnunmusunuz bir isteğiniz var mı diye sordu.
    Herşeyden memnun olduğumuzu fakat geçen senelerde geldiğimizde kebapistan alacarte'ında tavuk adana (eşim tadına bayılmıştı) vardı fakat bu sefer göremedik eşim baya heveslenmişti falan derken adam direk kabapistanın şefini çağırdı adam geldi özür diledi bir sonra ki güne rezervasyon yaptı (ki alacarte'a ikinci kez gitmek ücretli kişi başıda da 50euro) istersek tavuk adanayı istediğimiz bir restaurantta veya odamızda da yiyebiliceğimizi söyledi.
    Ertesi gün gittik kebabistana ve oda numaramızı kapıda söylediğimiz gibi bildiğin milletvekili gibi karşılandık kesinlikle o akşam özel olduğumuzu hissettirdiler bize
    Bunun gibi birçok hoş detayla kaşılaşabilirsiniz.

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aile ile gidilebilecek sessiz sakin apart otel arıyoruz.Mumkunse havuzu sabah kahvaltısı felan da olsun.
    Gecen senelerde Muğla/köyceğiz de Meşhur gül abla'nın yanına gidiyorduk ama muğla cok uzak geliyo artık.Böyle Antalya taraflarında bildiğiniz önerebileceginiz emekli yeri felan var mı ? denize yakınlığı uzaklığı pek sorun degil araba olacak.

tatil siteleri ve sahibinden de araştırıyorum ancak böyle kullanıcı yorumu tarzı önerileriniz olursa memnun olurum
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tatil zamanı gelmedi mi ?

Ramada Resort Ku

12-18 haziran da buraya gitmeyi düşünüyorum ege biraz soğuk olur mu acaba eskiden bufiyat.com vardı güzel tatiller düşüyordu kaldırdılar siteyi bir de yurt dışından eş dost aracılığı ile bu otelleri daha ucuza getirme şansımız var mı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)

1. driver_can