Bizde her yıl olduğu gibi yine kuşadasına kalıcaz gibi. Asena hotel fiyatı düşmüş şimdilik aklımda o var
Bizde her yıl olduğu gibi yine kuşadasına kalıcaz gibi. Asena hotel fiyatı düşmüş şimdilik aklımda o var
Aslında yazılacak çok şey var ama ben biraz özet geçeyim; Milli park denize girip piknik yapmak için gayet güzel biyer ama club eğlence tarzında bişey beklemeyin. Kuşadası zaten alanya,çeşme,bodrum gibi pek hareketli biyer değil.
Biz 5 yıldır kadınlar denizine gidiyoruz. Orası da pek hareketli değildir ama birkaç güzel club mevcut. Eğer eğlence mekanı arıyorsanız merkezde kaleiçi club var hiç gitmedim ama baya reklamını gördüm
Kadınlar denizinde önereceğim oteller; asena, blue sky, imbat. Geçen yıllara göre bu yıl biraz daha fiyatlar uygun. Diyer bölgedeki kuşadası otellerini bilmiyorum araştırıp kafanıza yatan olursa gidin tabiki
Bende Öneri alabilirmiyim,Bodrum,antalya olabilir izmir de olabilir agustos ayı içinde ailecek gidebilcegimiz nezih bi mekan arıyoruz kafa dinlemek +tatil yapmak amacımız,bar vs olmaması tercih sebebi ..
Onceki sayfalarda resimleri paylasilan Troya Aqua Park nasildir ? Bu park Rixos Premium Belek bunyesinde mi ? Bir kac yerde disaridan ucretle ziyaretci alindigi yazilmis, cok kalabalik olmuyor mudur bu sekilde ? 2 erkek aliyorlar mi damsiz![]()
Allah nasıp ederse benimde şöyle bir tatile ihtiyacım var ya eski foça izmir,mordoğan,yenifoça yada muğla fethiye ve dalamana yıllık iznimi alırsam 1.5 haftalık tatil var kafamda ramazan öncesi veya ramazan sonrası bir mani olmazsa düşüncem bu sizce nasıl plan
Milli parkın diğer tarafında doğanbey köyü felan var oralar gezilebilir. Birde yine diğer tarafta sökeden sonra didime giden arka yoldan gidiliyor jandarma karakolunun yanında bir restorant var çok güzel bir yer. Kimse bilmiyor ama jandarma karakolunu sorarak gidebilirsiniz adı karina olması lazımdı
kuşadası çevresinde çok fazla gezilcek yer yok , merkez ufak zaten 1 gecede bitiyor
didim 45dk
bodrum 1 saat 15dk
mılli parka denize girmeye gidiyorum çoğu zaman onun dışında pek birşey gormedim yada ben bilmiyor olabilirim
sakin biryer kadınlarplajı güzel kumdan rahatsız olmuyorsanız genelde milli park dışında denize girmeye oraya gidiyorum bende
sabahları deniz durgun akşam ustu dalgalı oluyor ama güzeldir
o çevre 4-5 günden sonra sıkıyor zaten![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yaz tatilinde klasik Voyage Bodrum'a gideceğim ama size bir fırsattan bahsedeyim.
16-20 Mayıs gibi Voyage Türkbükü'nden tatil aldım 5 gün, total 1000 TL. Ultra herşey dahil, Voyage kalitesi zaten tartışılmaz.
Dandik oteller 700 800 TL çıkıyor bu fiyata Voyage kaçmaz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Editleyemedim, 2 kişi 5 gün yani günlük kişibaşı 100 liraya geliyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
aynen voyage candır : ) . bende 9 senedir aynı yerde Voyage Türkbükünde tatilimi geçiriyorum siz yapın hesabını : )
Voyage Türkbükü her sene bu tarihlerde çok uygun oluyor kaçırmamak lazım =))
2014 Mayıs'ta açılmasına rağmen Haziran'da tatminkardı Regnum Carya, bu yaz tamamiyle eksikliklerin giderildiğini düşünüyorum. Antalya/Belek düşünenler denemeli.
Regnum Carya dışında da Maxx Royal Belek'i tavsiye edebilirim.
Bayramda 3 4 günlük ya da bayram haftası fazla pahalıya patlamıcak yakın sayılabilir ( ayvalık tarzı yakınlıkta ) nereye gidebilirim sizce ? :/
valla bayramda nereye gidersen git ama olabildiğince karayolu ulaşımından uzak durmanı tavsiye ederim.
her bayram aynı çile, nefret ettim resmen bi yere arabayla gitmekten bayramda.
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)