Aynen öyle bende expedia'nın extratinde Dalaman havalimanı sorgularına gömüyodum, ucaç bileti sorgulayan hoop benden odayı da alıyodu.
ama inşallah kurtulucam bu sefer turzmden, uzun bir süre tatile bile çıkmak istemiyorum :)
Printable View
@XoR beyden ben butik tatil tavsiyeleri alıyorum 50euro danışmanlık ücreti alıyor ama sizi yüzlerce euro kar'a geçiriyor. İletişim ben.
Ben de 25euro aracılık ve hizmet ücreti alıyorum.
@XoR bi deniz altından video atta ferahlayalım be adam :D
Haftasonu Kalem Adasından paylaşırım ben de :D
https://imagessl.etstur.com/files/im...nel-257641.jpg
17 eylül giriş marmaris tatili almıştım keşke wrc takvimine baksaymışım pff..
Antalya - Kemer - Fethiye için ultra herşey dahil hangi otelleri tavsiye edersiniz?
Bende 15 25 Eylül arası antalya ya gideceğim. Havalar soğur mu acaba yada sıcak bir şekilde rahatça denize girebilir miyim ?
Eylül 2.haftadan itibaren antalya 1 ay yoğun dolu yağışlı gözüküyor hava durumu grubunda öyle yazmıştı @B16
Bayramda Kosova/Priştineye uçup oradan araba kiralayıp Karadağ Dubrovnik Budva vs yapabilirmiyim diye düşünüyorum
ortalama bir maliyet hesaplasak ne çıkar acaba.Türkiye'de bir kaç yer baktım fiyatları uçmuş
Arkadaşlarım gitti geçen sene 15 gün çok memnun kaldılar. Detayları İzmire GTI almaya geldiğinde aktarırım yoksa ücretli.
Xor&Ba Turizm Danışmanlık olarak 50Euro alıyoruz. @XoR
Yurt içinde bu paraları vermektense yurt dışı çok daha mantıklı.
Hiç değilse paranın hakkını veren bir servis hizmeti sağlanıyor.
Yazmış olduğum bu teşvik mesajı için +10€ daha ekliyoruz adisyona :D @Bar35
Bu cuma yada cumartesi istanbuldan bodruma aracıyla gidicek arkadaş varmı?
Haftaya Roma ya gidecegim. Mutlaka sunu yap diyeceginiz neler var?
belgrad a giden var mı? 1 ay önce bir gazla aldık bileti kuzenle şimdi onun işi çıktığından ben tek kaldım, 5 gece 6 gün sıkılır mıyım tek başıma?
Abi standart gezme yerlerini yazmaya gerek yok (colosseo, pantheon, vatican vb.) ama Villa Borghese bahçelerini ve rzv. yaptırarak müzesini de gezmeni tavsiye ederim.
Yemek için çok fazla alternatif var ama That's Amore restoranı listeye kesinlikle al, herşeyi güzel.
Farklı tarz pizza için Pinsere , iyi makarna / home wine için Maccheroni'yi öneririm.