+1 Belek Sueno baya iyi. Diger 5 yildizli oteller yalandan jambon koyarken bunlar kuzu çeviriyodu milletin ortasinda :D
Printable View
valla otel kafasını pek sevmiyoruz eşimle. kamp kafası forever :). en güzel tatil gezmeli olan. geçen yaz yaptık. muğla (aktur), fethiye, kaş(kaş camping) de kaldık. efsane güzeldi. 8 gün kaldık total de. yol üzerindede bir çok tarihi bölgeye ugradık olympos xantos vs vs. bu yazda pozisyona gore gene planlama yapıcaz :)
Yemekte kuzu çevirme aramam ama alkolde marka ve enerji içeceği ararım :) Absolut redbull yerine mskrkdodı vodka+portakal nektarı istemem mesela :)
Biz de her iki kafa da var :)
Kaş kamping temizlik ve deniz konusu nasıl? Bizim masa, sandalye ve çadır bagajda çıkarız tatile :)
Bizde geçen yaz kız arkadaşımla Samsun - Ankara - İzmir - Çeşme - Urla - Şirince - Kuşadası - Gökova - Ölüdeniz - Kaş - Olympos - Antalya - Ankara olacak şekilde kamp/tur yapmıştık. Totalde 15 gün, 3300km. Bu yaz vakit ve nakit olsa(ihtimaller düşük duruyor), Avrupa turuna çıkmak istiyoruz 45 gün, 15k km olacak şekilde ama imkan olmazsa da İzmir'den yukarı doğru veya Antalya'dan Ağrıya doğru bir gezi planı yapalım diyoruz.
Abi bende geçen yaz kız arkadaşımla gitmiştim. Ortamı nezihti, duş tuvalet vs. cidden temizdi denizi ise kıyı yok iskeleden kayalıklar üzerinden giriyorsunuz ama kaşın her yeri belediyenin işletmesi ve cidden başarılı, her yerin denizi harika o yüzden biz camping alanı içinde girmeyi tercih etmemiştik.
Edit: Tesisin tek sıkıntısı buzdolapları cidden yetersiz. Yola çıkarken Samsun'dan alkol stoklayıp çıkmıştık rota üzerinde dağ başında bir yer olur vs. bilmediğimiz yerde uğraşmayalım diye haliyle tesisin barından almak istemedik ama buzdolaplarında tek şişelik bile yer yoktu. Ha bu bence tesisi kötü yapmaz o ayrı yol boyu çok övülen ama cacık çıkan yer çok oldu :)
son derece memnun ayrıldık ama mutlaka oncede arayın. yer bulmakta sıkıntı olabiliyor. bir cok kişiyi kapıdan cevirdiklerine sahit oldum. cogunlukla çift almaya özen gösteriyorlar. yada tipini begenmedikleri kişileri almıyorlar içeri. deniz tabikide kayalık lakin iskeleden giriyorsunuz. tam bir doga harikası denizi. kesinlikle öneririm. muğla akturda efsane denizi olsun kamp alanı olsun vs. tamamen aile mekanı orasıda
Yok canım ona laf yok zaten ben sadece hazırlıklı gidilmesi açısından söyledim :)
Metro marketlerin balık reyonundan buz doldurup soğuk tuttuğumuz bir dolabımız vardı fakat o sadece 24 saat tutuyor sonrası sıkıntı önümüzdeki yaz çıkarken buna bir çözüm uydurup yola çıkacağım :)
elektrik imkanı olan yere gittiğiniz sürece şu tarz bsy almanız yeterli olucaktır. bunların 220 v lı olanlarıda var
Ice Peak Norden 12V Arac Cakmaklı Oto Buzdolabı 24 Litre Fiyatı
Buna benzer, kapaktan amonyak ile soğutmalı icebox almıştım ama klşması çalışan araba içinde soğuk olan içeceği soğuk tutmanın ötesine geçemiyor. Normalini alıp buz doldurmak daha iyi diyebilirim.
Benim aklımda 0 derecelere kadar soğutup, 12 saatte 1, ortalama 2 saat çalıştırarak normal dolap perf. Yakın bir perf. Yakalamak.
senenin ilk resmi tatili 23 nisan için bozcaada ya kaçmak istiyorum
bozcaada için tavsiye konaklama yeri ve ufak tefek verilecek tiyolar varsa kabulümdür.
Allah kısmet ederse bu sene mayıs sonu gibi nişanlımla akdeniz ege turu tarzında birşey düşünüyoruz. Sizce nasıl bir fikir olur ? Olumlu olumsuz fikirlerinizi paylaşırsanız eğer çok memnun olurum. Kamp şeklinde düşünüyoruz aracımızla tam teçhizat üstesinden gelebiliriz inşallah. Gitmeyi düşündüğümüz yerler sırasıyla ;
- Burdur salda gölü ( yerli maldivler)
- Antalya kaş
- Fethiye
- Marmaris
- Milas
- Didim
- Kuşadası
***** Kurban bayramı uçak biletileri çok pahalı. TR içindeki yerler zaten full çekicek.
Araba ile Yunanistanın sahil kesimlerine gitme fikri aklıma geldi.
Daha önce aracı ile giden oldumu. gittiyse nereleri tavsiye eder. Gümrük kapıları aşırı yoğun olurmu?
Hafta sonu kaçamak için ankara'ya yakın yedigöller düşünüyorum önerebileceğiniz uygun rakamlı bir yer var mı yada farklı fikirler doğayı çok seviyoruz. Çok büyük bir beklentimiz yok ama ahır gibi bir yerde istemeyiz açıkçası :)
Yedigöller çok güzel, o kadar açılmak istemezseniz soğuksu milli parkı da çok güzel arabayı bıraktıktan sonra 10-15dk lık trekking modunda yürümeyle harika yerlere ulaşabilirsiniz. Geçen kış kamp atmıştık kız arkadaşımla hem yakın hemde çok keyifliydi ama tesisli bir yer arıyorsanız o konuda biraz zayıf.
Nisanda Kıbrıs Temmuzda Bodrum Eylülde Santorini
Geçen aylarda eşimle hafta sonu için öyle ufak bir tatil yaptık. Cuma iş çıkışı go to Abant. Orda konaklama için seçenek çok, oda kahvaltı çok güzel pansiyonlar var. Biz Abant Dört Mevsim Konağı diye bir yerde kalmıştık. Fena değildi.
Cumartesi sabahtan Gölcük Tabiat Parkı'na gittik. Mangal yakılacak yerler var, bir kaç tane cafe falan var. Gerçekten fotoğraflardaki gibi çok huzurlu bir yer :)
Akşama doğru da Abant Gölü'ne gittik. Oturabileceğin birkaç restoran cafe falan var, şömine başında şarap içebilirsin :D istersen mangal yakılan yerler de var. Akşam yemek+rakı yaptık. Sonra pansiyona döndük tekrar.
Pazar günü de kahvaltıdan sonra Yedigöllere gittik. Yolu hem keyifli hem uzun hem virajlı hem de ara ara bozuk :D Abant'tan yaklaşık 1buçuk saat sürmüştü sanırım. Ama çektiğin o yola değiyor gerçekten muazzam bir yer.
Akşama kadar orda vakit geçirip döndük. Döndükten sonra kendimi gerçekten dinlenmiş hissettim. Tavsiye ederim. Şöyle bir kaç foto bırakayım
Kaldığımız Yer
http://i64.tinypic.com/15qert3.jpg
Gölcük
http://i68.tinypic.com/2wbyqtj.jpg
Yedigöller
http://i68.tinypic.com/15pl6hh.jpg
Abant :D
http://i68.tinypic.com/5ct9j.jpg
@altugkocer o güzelim doğayı sigaranla neden kirletiyosun kardeşim, illa topuklarına mı sıkalım
Kusura bakma gardaş ama bakire baldırında sarılan Küba Purosu o
http://i63.tinypic.com/2pzjxxy.jpg
kuku'dan koko çekilen günlere hitaben @fthdrn @altugkocer
Herkese SA
Ramazan bayramından sonra 25 haziran gibi Rixos Tekirova ya gitmeyi düşünüyoruz, daha önce gidip deneyimi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Memnun kaldılar mı ?
Ayrıca 25 -29 haziran arası Antalya bölgesinde Aqua Park filtresi ile Aile için otel önerisi veya satış için fiyat teklifi/önerilere bakabilirim ...
Geçtiğimiz yaz 2 kez Rixos Beleğe gittik gayet memnunuz ama değişiklik yapmak istiyorum ...
Otel için o kadar para vermemeye kadar verdik ve geçen hafta sonu tatil işini hallettik. Bodrum'da La Blanche Resort&Spa da 5 gece için tatilimizi aldık. 32XX TL ödedik.
Daha önce burda tatil yapanlar var mı? Çok aşırı bir şey beklemiyoruz ama bizi üzmesin yeter.
En iyi tatil yapsan ne olacak?
7. gün okuyacağın konu yine benzin zammı...
Arkadaşlar datça'da önerebileceğiniz oteller varmı ?
Gidip kalan tavsiye eden ?
Palamutbükünde kalmıştım ben Deniz Apartta. Deniz Apart Otel - Palamutbuku
Temizlik anlamında çok başarılıydı, kahvaltı idare eder. Fiyat performans olarak idealdi ve otoparkı vardı.
PPalamutbükü - Datça merkez arası 20 km sanırım ama yollar rally etabı :)
No Filter Palamutbükü :)
Koray Cağıran on Instagram: “#palamutbuku hmm guzelmiş deniz :)”
güncel beyler
kurbanda phuket turuna gitmeyi düşünüyorum kız arkadaşımla
2 gün özel havuzlu oda 4 gün ise patong merkezde bi otelde kalacağım içinde phi phi adası + phuket adası turu da dahil thy ile aktarmasız uçuş 6 gece 7 gün tüm aktarmalar vs içinde kişi başı 6bin sizce nasıl fiyatlar ya da en uygun tanıdık bildik firma varmıdır
Ankara'da olan yada başka şehirlerde olan arkadaşlar için Ümitköy'de acente sahibi arkadaşım var en iyi fiyatla yardımcı olur size.Otel uçak yurtdışı vs
Ankyra Tour
Akın Bey:05059299070