User Tag List

Sayfa 26/88 İlkİlk ... 1624252627283676 ... SonSon
1671 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: Tatil planları

oKsEAt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 - 22 Haziran tarihleri arasında maksimum 2500 TL iki kişi için tavsiyede bulunabilir misiniz?

Akdeniz tarafı düşünüyorum ama aklımda Bodrum'da var. O dönemde soğuk olur mu acaba ?
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bodrumda ultra herşey dahil bakınıyorum ama var mıdır öneriniz?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dachosen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bodrumda ultra herşey dahil bakınıyorum ama var mıdır öneriniz?
    Wow bodrum

Voyage bodrum

İki otelde denendi onandı
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiz arkadasla antalya yada fethiye bölgesine gitmeyi düşünüyorum 2.500 lira bütçe var tavsiyeler nedir
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kiz arkadasla antalya yada fethiye bölgesine gitmeyi düşünüyorum 2.500 lira bütçe var tavsiyeler nedir
    geçen yaz Ölüdeniz' e gittik arkadaşlarla. kesinlikle tavsiye etmem. bir plaj bu kadar barzo doldurulur. Gidin şile sahiline daha güzeldir o derece. ipini koparan gelmiş. kız arkadaşınızla kesinlikle tavsiye etmem. çünkü 4 lü 5 li erkek grupları gelmişti biz gittiğimizde rahatsız ediciydi. kenarında yakılan mangallar su içinde deve güreşlerini saymıyorum. başka plajlara gidecekseniz olabilir belki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen yaz Ölüdeniz' e gittik arkadaşlarla. kesinlikle tavsiye etmem. bir plaj bu kadar barzo doldurulur. Gidin şile sahiline daha güzeldir o derece. ipini koparan gelmiş. kız arkadaşınızla kesinlikle tavsiye etmem. çünkü 4 lü 5 li erkek grupları gelmişti biz gittiğimizde rahatsız ediciydi. kenarında yakılan mangallar su içinde deve güreşlerini saymıyorum. başka plajlara gidecekseniz olabilir belki.
    Teşekkür ederim bilgiler için, 2 senedir bodruma gidiyoruz artık yeni yerler keşfetmek istiyoruz o halde başka tavsiye edeceğiniz yerler varmıdır?

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim bilgiler için, 2 senedir bodruma gidiyoruz artık yeni yerler keşfetmek istiyoruz o halde başka tavsiye edeceğiniz yerler varmıdır?
    Kaş'ı tavsiye edebilirim, kız arkadaşınızla güzel olacaktır.
    Superb

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı oKsEAt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 - 22 Haziran tarihleri arasında maksimum 2500 TL iki kişi için tavsiyede bulunabilir misiniz?

Akdeniz tarafı düşünüyorum ama aklımda Bodrum'da var. O dönemde soğuk olur mu acaba ?
    Bunlara bak istersen. Fiyatlar üzerinden tekrar geçeriz.

Royal Arena Resort & Spa | Muğla Otelleri | Shimdigo
    Grand Park Bodrum | Muğla Otelleri | Shimdigo
    Sentido Turan Prince | Antalya Otelleri | Shimdigo
    Daima Resort Hotel | Antalya Otelleri | Shimdigo

oKsEAt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bodrum düşünüyorum ama Haziran'da soğuk olur diyorlar, kararsız kaldım.
    '01 VK 106 GTI
    '17 B Fiorino Premio
    '98 AY 106 GTI
    '97 LC Civic 1.4 IS
    GNL Garage

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu iki otel hakkında bilgi sahibi olan var mı? yorumlara göre ikisi de kafama yatmış durumda.

Sensitive Premium Resort | Etstur.com
    Crystal Aura Beach Resort & Spa | Etstur.com

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaş kesinlikle tercih edilebilir. ''çok kimseye söylemeyin gittiğinizi. çok kötü bir yer deyin diyor'' Kaş ın yerlileri... bozulmasını istemiyorlar. gidince hak vereceksiniz çook güzel bir yer fakat 4-5 yıldızlı otel yok sanırım varsada 1-2 tane genel olarak pansiyon oda+kahvaltı şeklinde.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sentido Turan'ı düşünebilirsin.

Sentido grubu otelleri fiyat /performans anlamında oldukça başarılı otellere sahipler. Memnun kalırsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaş'ı tavsiye edebilirim, kız arkadaşınızla güzel olacaktır.
    Evet orayı çok duydum ama forumlarda fazla konuşulmuyor özellikle bir kaç koyunun harika olduğunu söylüyorlar..

Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaş kesinlikle tercih edilebilir. ''çok kimseye söylemeyin gittiğinizi. çok kötü bir yer deyin diyor'' Kaş ın yerlileri... bozulmasını istemiyorlar. gidince hak vereceksiniz çook güzel bir yer fakat 4-5 yıldızlı otel yok sanırım varsada 1-2 tane genel olarak pansiyon oda+kahvaltı şeklinde.
    Belkide en doğrusunu yapıyorlar hocam. Nadir kalan yerler olsun ki düzgün insanlar gitsin. Otel konusunda bende baktım yok gibi ama güzel apart yada pansiyonlar mevcut. Yinede teşekkür ederim

Hocam Bodruma son 3 yıldır gidiyorum temmuz-ağustos-eylül olarak soğuk olduğunu düşünmüyorum zaten sezon mayıs ortası gibi açılıyor..

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son 5 yıldır her yaz en az bir kere olmak üzere Kaş'a gidiyorum. İlk yıllar çok daha salaş ve bakirdi. Özellikle son iki yıldır, gerek doğası, gerek mekanların fiyat/performans/kalite anlamında nasıl bozulduğunu üzülerek gözlemliyorum.
    Kaş'ta her şey dahil otel konsepti yoktur. Sadece butik oteller veya göreceli olarak daha düşük fiyatlı pansiyonlar vardır. Pansiyonların fiyatları haziran ayından itibaren double oda olarak 200TL civarından başlar, kalınabilecek yerler ise 250TL'den başlar. Günü 1000TL ve üzeri olan double oda-kahvaltı otelleri de vardır. Yer bulursanız Kayahan Hotel fiyat/performans/lokasyon olarak en başarılı otelidir.
    Kaş merkez'de denize girilecek 2 veya 3 mekan vardır, şezlong kapasiteleri çok yüksek değildir. Sabah 10'dan sonra yer bulmanız pek mümkün değildir.
    Gece hayatı Bodrum/Çeşme değildir, dar bir sokakta 1-2 tane mekan vardır tıklım tıkış eğlenmeye çalışırsınız. Alanya, Gümbet gibi apaçi mekanlarına, rastlayamazsınız. O mekanlara takılan insanlara da bir kaç istisna hariç rastlamazsınız.
    Önceden ağırlıklı olarak salaş, öğrenci kesimi, entellektüel insanlar gelirdi. Fiyatlar Türkiye tatil mekanlarının ortalamasında veya biraz daha altındaydı. Ama son 1-2 yıldır duyanın gelmesi sebebiyle fiyatlar da saçma şekilde yükselmeye başladı. Yeme içme Ankara'ya göre daha ucuzken şimdi Ankara ortalamasından yüzde 40 veya yüzde 50 daha pahalı.
    2016 yazında malesef ramazan bayramı tatilinde gittim. Sabah 7.45'te gittiğimde bile tüm şezlonglar dolu, akşam 9'a kadar hiç abartmadan söylüyorum yemek yiyebileceğimiz boş bir restorant bulamayınca(evet 2 kişi oturabileceğimiz tek bir masa 2 sandalyelik boş yer bulamadık) bir daha bayramda gitmemeyi kendime not olarak aldım.
    Araba ile gitmek büyük avantajdır. 10 dakikalık mesafede Çukurbağ yarımadası, yarım saatlik mesafede Kaputaş Plajı, 1 saatlik mesafede Patara Plajı, 2-2.5 saatlik mesafede Fethiye-Ölüdeniz vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son 5 yıldır her yaz en az bir kere olmak üzere Kaş'a gidiyorum. İlk yıllar çok daha salaş ve bakirdi. Özellikle son iki yıldır, gerek doğası, gerek mekanların fiyat/performans/kalite anlamında nasıl bozulduğunu üzülerek gözlemliyorum.
    Kaş'ta her şey dahil otel konsepti yoktur. Sadece butik oteller veya göreceli olarak daha düşük fiyatlı pansiyonlar vardır. Pansiyonların fiyatları haziran ayından itibaren double oda olarak 200TL civarından başlar, kalınabilecek yerler ise 250TL'den başlar. Günü 1000TL ve üzeri olan double oda-kahvaltı otelleri de vardır. Yer bulursanız Kayahan Hotel fiyat/performans/lokasyon olarak en başarılı otelidir.
    Kaş merkez'de denize girilecek 2 veya 3 mekan vardır, şezlong kapasiteleri çok yüksek değildir. Sabah 10'dan sonra yer bulmanız pek mümkün değildir.
    Gece hayatı Bodrum/Çeşme değildir, dar bir sokakta 1-2 tane mekan vardır tıklım tıkış eğlenmeye çalışırsınız. Alanya, Gümbet gibi apaçi mekanlarına, rastlayamazsınız. O mekanlara takılan insanlara da bir kaç istisna hariç rastlamazsınız.
    Önceden ağırlıklı olarak salaş, öğrenci kesimi, entellektüel insanlar gelirdi. Fiyatlar Türkiye tatil mekanlarının ortalamasında veya biraz daha altındaydı. Ama son 1-2 yıldır duyanın gelmesi sebebiyle fiyatlar da saçma şekilde yükselmeye başladı. Yeme içme Ankara'ya göre daha ucuzken şimdi Ankara ortalamasından yüzde 40 veya yüzde 50 daha pahalı.
    2016 yazında malesef ramazan bayramı tatilinde gittim. Sabah 7.45'te gittiğimde bile tüm şezlonglar dolu, akşam 9'a kadar hiç abartmadan söylüyorum yemek yiyebileceğimiz boş bir restorant bulamayınca(evet 2 kişi oturabileceğimiz tek bir masa 2 sandalyelik boş yer bulamadık) bir daha bayramda gitmemeyi kendime not olarak aldım.
    Araba ile gitmek büyük avantajdır. 10 dakikalık mesafede Çukurbağ yarımadası, yarım saatlik mesafede Kaputaş Plajı, 1 saatlik mesafede Patara Plajı, 2-2.5 saatlik mesafede Fethiye-Ölüdeniz vardır.
    Verdiğin önemli bilgiler için teşekkür ederim gitmeyi düşünen biri olarak beni aydınlattın. Anlaşılan pek fazla imkanı olmayan bir yer olan yerleri de pahalı.Kaputaş plajının denizi çok güzel diyorlar orada da şezjlonglar ücretlidir tabi..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar selam 2 kişi ultra herşey dahil

antalya civarlarında 6 gece 7 gündüz

tarih mayıs ayı içinde olabilir

bütcem 2000-2300 tl

yardımcı olursanız sevınırım

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Verdiğin önemli bilgiler için teşekkür ederim gitmeyi düşünen biri olarak beni aydınlattın. Anlaşılan pek fazla imkanı olmayan bir yer olan yerleri de pahalı.Kaputaş plajının denizi çok güzel diyorlar orada da şezjlonglar ücretlidir tabi..
    Rica ederim. Kaputaş'ın denizinin rengi mükemmel ötesi, yüzmek istersen 2-3 adım atına su boyunu geçiyor insanın, çok çabuk derinleşiyor, hafif dalgalıdır. Geçen seneye şezlong, şemsiye yoktu ama bu 2016 yazında belediye şezlong, şemsiye ve yiyecek içeceğin satıldığı bir tesis yaptı, dolayısıyla hepsi ücretli tabiki.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hafta kıbrıs cratosda idim,abarttıkları gibi bir yer değil,geçen sene kaya artemisdeydim çok daha iyiydi orayı tavsiye ederim
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen hafta kıbrıs cratosda idim,abarttıkları gibi bir yer değil,geçen sene kaya artemisdeydim çok daha iyiydi orayı tavsiye ederim
    Buradaki otellerde istek kişiye göre değişebilir. Kaya'nın Cratos'tan artısı neydi size göre ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)