User Tag List

Sayfa 89/89 İlkİlk ... 3979878889
1677 sonuçtan 1.673 ile 1.677 arası

Konu: Tatil planları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hurgada ve Sharm da çok dalış yaptım. Ekim ayı doğru zaman ancak rüzgarlı olur kum fırtınası riski var o dönemlerde. Mevsim geçiş aylarında Körfez ülkelerinde rüzgar bol olur. Dalış için uygundur su sıcaklığı açısından ama dışarıda sopa yiyebilirsiniz.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hurgada ve Sharm da çok dalış yaptım. Ekim ayı doğru zaman ancak rüzgarlı olur kum fırtınası riski var o dönemlerde. Mevsim geçiş aylarında Körfez ülkelerinde rüzgar bol olur. Dalış için uygundur su sıcaklığı açısından ama dışarıda sopa yiyebilirsiniz.
    Cadilar bayrami haftasina denk gelmisti sharm seyahatimiz. Acikcasi hic bir olumsuzluk yasamadik, ruzgar firtina vs adina. Belkide sansimiza o hafta sakindi. Gunduz hava da max 33/35 arasiydi. Deniz harikaydi, snorkelimle suya girip 1.5 saat cikmadigimi biliyorum. Dalis turuna da gittim, foto cekildik su altinda bunun yaninda sansima yaklasik 3 mt lik sisman bi balikta gormustum o turistik dalista (ismini hatirlamiyorum). Cift gezen orkinoslari kovaladim kizildeniz baska dunyaymis o gun anladim.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15-21 Eylül Arası Balayı için Sharm'da White Hills Resort - Posh Club üyelikli oda satın aldık. Eylül ayı en sıcak tarihlermiş sanırım. Daha önceden giden birçok kez Sharm'a giden arkadaşlarımızdan bir taksicinin numarasını aldık. Sürekli aynı taksiyi kullanıyorlar gezi vs. için bakalım onunlada iletişim geçeceğiz. ATV Safari turu düşünüyoruz. Dalış Turuda yapabiliriz kafamıza yatarsa ben yüzme bilmiyorum çünkü.

ByKazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15-21 Eylül Arası Balayı için Sharm'da White Hills Resort - Posh Club üyelikli oda satın aldık. Eylül ayı en sıcak tarihlermiş sanırım. Daha önceden giden birçok kez Sharm'a giden arkadaşlarımızdan bir taksicinin numarasını aldık. Sürekli aynı taksiyi kullanıyorlar gezi vs. için bakalım onunlada iletişim geçeceğiz. ATV Safari turu düşünüyoruz. Dalış Turuda yapabiliriz kafamıza yatarsa ben yüzme bilmiyorum çünkü.
    Farsha Cafe'ye uğramadan dönmeyin. akşam gittiğimizde çok beğenmiştim, gerçekten etkileyici bir yer.

BarışSever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu Edirne erikli tarafında güzel otel pansiyon önerisi gelir mi?
    28-30 ağustos arası 3 gün ara tatil düşünüyoruz fotolar vs cok güzel ama memnun kalınır mı? Maksat cocuklar eglensin kumsal sıg su lazım
    gecen hafta erdek ormanlıdaydım güzeldi ondan önce kumcagıza gittim orası da güzeldi.
    yıllardan beri giderim,son yıllarda rağbet arttığı için alt yapı sorunları var,herhangi bir yerde otururken lağım kokuları canınızı sıkabilir,suyu oldukça soğuk ama temiz,otel ve pansiyon yok gibi bir şey gitmeden önce yerinizi ayarlayıp öyle gidin derim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)