Arabayla Amerika turu planliyorum.. Aksilik cikmazsa hedef Dogu Amerikadan asagi Florida ve sonrasinda California .
valla bulunduğumuz site havuzlu su ihtiyacımızı buradan karşılıyoruz, hafta sonlarıda arslanköy(torosların tepesi)(bu gibi sular falan akan bir köy) tarafına teyzemlerin yanına gidiyoruz , gece battaniye ile yatıyoruz o derece soğuk bi yer yani
kafamız atarsada geceden ayaş , susanoğluna falan gidiyoruz ama köyün rahatlığını bir kere daha anlıyoruz , denizin sıcağını yiyince
pederle basıp ertesi gün dönüyoruz...yani anlicağınız tatil yönünden pek sıkıntı çekmiyoruz , 1-2 saatte hem köy hem deniz tatili yapabiliyoruz
![]()
Teşekkürler arkadaşlar dediklerinizi kenara yazıyorum
:ramo
7 temmuz fethiye marinadan tekne ile açılacağız. Geçen sene de yapmıştık inanılmaz zevk aldık. Böyle dinlendiğimi hatırlamıyorum. Gün boyu bira deniz. Kafa güzel deniz reset. İçmeye devam. Akşam güvertede uyuma gibisi yok.
IN BOOST WE TRUST
ister erkek arkadaşlarınızla ister kız arkadaşlarınızla isterseniz de eşinizle sınırsız eğlence aktivite ve otel hizmeti almak istiyorsanız bence kesinlikle alanya.6 yıldır sürekli alanyadayım sıkılmadım bi türlü her yıl gittiğimde sürekli yenilik başka heyecanlar bekliyor oluyor.özellikle gece hayatını ben iddaa ediyorum ülkemizdeki en iyi mekanlara sahip doğa olarakta antalya kısmına yakın yerlerdeki aktivitelere katıldığınız zaman iyi eğleniceğinizden şüphem yok bekar takılan arkadaşlardan gitmeyen varsa kesinlikle gitsin hayatın tadını alsın 5 yıldır aynı otelde konaklamaktayım 4 yıldız statüsünde ama 5 yıldız hizmeti veriyorlar ve sezon fiyatı max 120 tl civarlarında bayramdan sonra gitmeyi düşünenler 70 tl gibi basit bir rakama kalabilirler.çalışanların güler yüzü ve ilgisi otelin yemek kültürü biz TÜRKler için ideal düşünenler otelin linki; www.elyseehotels.com
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Hortttt ,, alacati ile ilgili ne düşünüyorsunuz , nişanlıyla gidilecek , sakin , denizi plajı kımıl kımıl olmayan , guzel gezilecek görülecek bı yer arayisindayim.alacati nasıldır?
Gecen sene Voyage Bodrum'a gitmiştim cok memnun kaldım, bu sene de Voyage Türkbükü olacak sanırım...4-5 gün 2500e geliyor ama her türlü yabancı içkisi ikramları kusursuz hizmeti ve eğlencesiyle hakkını veriyor. Gecen sene bodrum icine 1 kere indik 5dk mesafede olmasına rağmen. Çünkü gerek yok dj olsun parti olsun her gece otelde action var![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yalova çınarcık termal v.s 1 haftalıgına uzauyoruz. Ayık olmak yasak felsefe bu.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bizde yarın sabah 6 gibi arkadaşla anadoluya tahsilata çıkıyoruz bu sıcaklar oh mis gibi malatyaya kadar yolu var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)