Gel bahçede çalıştırcam seni bütün hafriyat stresin gidicek dinlence tatili. Hem de çok uygun fiyata ahahahaha
Gel bahçede çalıştırcam seni bütün hafriyat stresin gidicek dinlence tatili. Hem de çok uygun fiyata ahahahaha
Antalya icin otel ve bolge onerisi verebilirmisiniz. Gecen sene bodruma gitmistikbu sene antalya dusunuyoruz ama side belek vs nereyi onerirsiniz. Birde guzel ve cok pahali olmayan otel onerisi
Butce 5gun 2000tl 2 kisi
Aksilik çıkmaz ise 18 mayıs gecesi yola çıkıyoruz 19-20-21 Antalya Lara gidiyoruz arkadaşlarımla kalabalık bir şekilde. Umarım güzel olur otel ile ilgili yorumu geldikten sonra yapacağım geçen sene alanyada Water&Planet Deluxe AquaPark otelde 3 gece 4 gün kalmıştım haziran başı fiyatı uygun ve güzel bir oteldi. Aquaparkı eğlenceli ve bol kaydıraklıydı Alanyada Okurcalar mevkiinde denize 0dı ancak sahile asansörle iniliyodu ben denizi pek beğenmedim gerçi denize çok giren bi adam değilim aquparktan çıkmamıştık gideceklere tavsiye 10 üzerinden 8.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Yok yaw ben hersey dahil demedim oyle de yazmadim yanlis anlasilmis.
Alkol kullanmadigimiz icin hersey dahil pek mantikli gelmiyor. Birdeaksam yemekleri icin disari cikip bolgedeki onerilen yerlerde yemeyi tercih ediyoruz. Zaten arabayla gidecegim gunduz deniz eglence aksam gezi seklinde yapiyoruz guzel oluyor.
Sonuc olarak oda kahvalti benim icin yeterli.
Guzel plaji ve havuzu olan otel tercihimdir. Tuzlu deniz sonrasi ogleden sonra havuz guzel oluyor![]()
İst bahçelievlerden marmarise gideceğiz
Yol güzergahımız nasıl olsun beyler
Yandex mi uyalım
Gece yola çıkayim otele check muhabbeti filan var rota çizin bana sabah kahvaltımız iyi olsun ama![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
son dönemde midilliye giden oldu mu?
var mı öneri tavsiye?
5 sene olmuş gideli ben, değişmiştir diye tahmin ediyorum
21-27 mayıs limak deluxe de olacağım şu anda da kampanya var 6 gece 7 gün 2300 2 kişi ultra herşey dahil. Antalyada en iyi bölge belek ve kemer diğerleri bence daha vasat.
LASTİK YAK RUHUNU DEĞİL...
Temmuz ortası Yunanistan Fanari de villa kiraladık arkadaşla. günlük 100 eur 8 kişi kalabiliyor.. 4-5 gün kalırız. ağustos ayında yıllık izin var o belirsiz. heralde İzmir gibi bir mesafeye kadar bir yerlere gideriz. Ayda bir hafta sonu kaçamağım Bulgaristan var onu saymıyorum. Yiyip içmeye de mi gidemicez bea![]()
Ben karadenize memleketime gidicem. yaylaya çıkıcam, dereye ayaklarımı sokucam alabalık yakalıycam, bakir koylardan denize giricem, ormanda yürüyüş yapıcam. gelirkende bolca bal,mısır unu,fındık getiricem.
Beyler, 19-20-21 mayıs için kazdağları ve civarını gezmek istiyorum. Her yere gitmek şart değil ama araştırmalarıma göre belli başlı yerler var görülmesi gereken.
Sadece konaklama için nereleri tavsiye edersiniz? Var mıdır bu bölgede rota yapmış birisi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)