@altugkocer o güzelim doğayı sigaranla neden kirletiyosun kardeşim, illa topuklarına mı sıkalım
@altugkocer o güzelim doğayı sigaranla neden kirletiyosun kardeşim, illa topuklarına mı sıkalım
imzasız..
kuku'dan koko çekilen günlere hitaben @fthdrn @altugkocer
imzasız..
Herkese SA
Ramazan bayramından sonra 25 haziran gibi Rixos Tekirova ya gitmeyi düşünüyoruz, daha önce gidip deneyimi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi ? Memnun kaldılar mı ?
Ayrıca 25 -29 haziran arası Antalya bölgesinde Aqua Park filtresi ile Aile için otel önerisi veya satış için fiyat teklifi/önerilere bakabilirim ...
Geçtiğimiz yaz 2 kez Rixos Beleğe gittik gayet memnunuz ama değişiklik yapmak istiyorum ...
...
En iyi tatil yapsan ne olacak?
7. gün okuyacağın konu yine benzin zammı...
Arkadaşlar datça'da önerebileceğiniz oteller varmı ?
Gidip kalan tavsiye eden ?
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Palamutbükünde kalmıştım ben Deniz Apartta. Deniz Apart Otel - Palamutbuku
Temizlik anlamında çok başarılıydı, kahvaltı idare eder. Fiyat performans olarak idealdi ve otoparkı vardı.
PPalamutbükü - Datça merkez arası 20 km sanırım ama yollar rally etabı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
No Filter Palamutbükü
Koray Cağıran on Instagram: “#palamutbuku hmm guzelmiş deniz”
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
güncel beyler
kurbanda phuket turuna gitmeyi düşünüyorum kız arkadaşımla
2 gün özel havuzlu oda 4 gün ise patong merkezde bi otelde kalacağım içinde phi phi adası + phuket adası turu da dahil thy ile aktarmasız uçuş 6 gece 7 gün tüm aktarmalar vs içinde kişi başı 6bin sizce nasıl fiyatlar ya da en uygun tanıdık bildik firma varmıdır
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Ankara'da olan yada başka şehirlerde olan arkadaşlar için Ümitköy'de acente sahibi arkadaşım var en iyi fiyatla yardımcı olur size.Otel uçak yurtdışı vs
Ankyra Tour
Akın Bey:05059299070
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)