crossfit yapıyor olsaydı koşabilirdi belki :)
o kondisyonu yakalamak zor
2011 CrossFit Games - Men's Beach Event - Games Vault - YouTube
Printable View
crossfit yapıyor olsaydı koşabilirdi belki :)
o kondisyonu yakalamak zor
2011 CrossFit Games - Men's Beach Event - Games Vault - YouTube
ee sonuç :)
askerliğim aklıma geldi :)tam teçhizatlı (tüfek dolu şarjörler kamp zımbırtıları su matarası dahi dolu halde) 5km 25 dk da koşuyorduk...zor gibi görünüyor
arkadaşlar iddaya girdigim kuzenim 5 km de bıraktı :) sonuc benden yana yanlız iddayı duyan amcam (43yaşında ) bana 45 dk verin ben kosarım dedi 2 gün yemeğinede onunla girdik adam 8,4KM Yİ 41:40 TA KOŞTU :)
VİDEO VE FOTOLARI EKLIYCEM GUN İÇİNDE...
Ceco itiraf et sende onula birlikte koştun
forumcada bu yapılabilir tech koşu zirvesi
denemelik arıyorum :D
bencede araba kapıştırmaktan daha adil:D
zenci atletler 3 bacakla anca koşuyor o dereceleri, arkadaşın iddaasını bilemicem tabi.
Cecom 5 km yi kac dakkada kostu bi hesap yapalim :)
yalnız forum ahalisinin canı nasıl sıkılıyomuss nasıl sıkılıyomusss :D
tam olarak amcanın speclerini istiyoruz :) :) :)
amca manisa akhisarda kaçıncı oldu? :)
zaten benzin fiyatları yüzünden üyeler arabaları ile değil kendileri ile roll drag yapıcaklar. coming soon ..!
küçükken annemin aldığı yeni bez ayakkabı vardı. onları giyince sevinçten bütün mahallede iki tur attım. mahalledeki bütün çocuklara yarışalımmı diye gider yapmıştım. hiç unutmam birisi senin ayakkabıların yeni ben seninle yarışmam demişti. hey gidi günler. koşmak güzeldir. :)
Ben 18-19 yaşındayken bir abimizle iddaya girmiştim,köşede bir dükkan vardı oraya gidip gelirim 1dakika içerisinde,yok falandı filandı saatler açıldı ben başladım daha merdivenleri iniyorum 20 küsür saniye geçmiş merdivenden geri dönsem bile yetişemeyeceğimi anladım,ama yinede koştum sonuç benim için hüsrandı,o denemeyi yapan içinde hüsran olacak ki olmuş zaten ,öyle haftada 2 maç ile olmuyor,nefesi nerden alıyorsun nerden veriyorsun? kolunu ne tarafa sallıyorsun? o esnada hangi ayağın nerde olmalı ? vs vs vs uzar gider,geçmiş olsun gelsin yemekler cecoooo :D :D :D
Yeni bir sektör buldun cecooooo :D
ceco 30 adımda halley yiyebilirmisin :D