kosmaz .
Printable View
kosmaz .
arkadaş kenyalıysa koşabilir :D
çok zor ya ama sonucu merakla takip etcem :) konu bi ayrı ilgi çekici cvplar bi ayrı komedi
hacı ecu yazılım lazım düz boru açık filtre bide turbo dedikmi ancak koşar...
ha bide dereceli eksantirik ister..:)
kazandın sen bu iddiayı bence..
motoru forgedlayıp gtx2863 takarsa koşabilir.
yoksa kol dötüme, piston mikime denilen hadise yaşanır.
Abi dikkat et paten filan kullanmasın :)
aha yazıyorum değil arkadaş buradan biri 9 km yi 30 dakika da koşsun arabayı hediye edicem. Koşu bandını 18 e alıp 4 dakika koşsun bak vücüdundaki bütün deliklerden nefes alır. bolt bile 32 km hıza ancak 20-25 saniye dayanabiliyor.Sonrasını koşamıyor. 10000 metre yarışlarındaki herifleri izlediğin zaman bile esasında herfilerin ne kadar yüksek tempoda koştuğunu anlıyorsun. Bit gibi herifler heriflerin yağ oranı yüzde 5 midir nedir kemikleri sayılıyor onlar koşuyot esasında koşmuyor herif her adımda ileri fırlıyor ceylan gibi.
bu kuponda bence süpriz olmaz üst biter.
şöyle bir örnek vereyim,askerde hergün spor yapmamıza rağmen 5 km lik mesafeyi tam teçhizat tabiiki 25 dk. bitirmemiz istenirdi .
adam koştu beyler :D
İddaa değilde yorumlar çok iddaalıydı, gülme krizine girdim :D
Koşamaz :)
Koşu bantlarının çoğunun son hızı 16km/h tır. Bu hızı 1 2 dakika deneyip bana yetmedi üstüne pati bile çektiririm diyen var mı aranızda:D
kaldı ki 18km/h ten bahsediyoruz. 30 dakika bu hıza dayanmak profesyoneller dışında imkansız.
tnt'de ömer çelakıl bişiler anlatıyor elinde bi ampul var 1 damla tuzlu sula koşabilirmişin o mesafeyi.