bnce koşulur yaklasık 2 bın metreyı 13 dakıka gıbı bı surede kosmustum kı bnm kosusum da yalandan kosmadır ara sıra dınlenerek.
Printable View
bnce koşulur yaklasık 2 bın metreyı 13 dakıka gıbı bı surede kosmustum kı bnm kosusum da yalandan kosmadır ara sıra dınlenerek.
bundan kullanıyo olması lazım koşabilmesi için :D
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...91680322_n.jpg
Prof. futbolcular bile ilk 45 dakkika mak 6km koşuyorlar. 900 metre demiş olmasın :D
hahahahaha specler süper :D valla askerde 3 km 13-15 dakka ona göre hesap yapın
arkasından kimin yada neyin koştuğuna bağlı :D
abi deli yorumlar var burada ya ;:D ılk defa bı sayfada tum yorumları sonuna kadar okudum (: gulmekten karnıma agrılar gırdı (:
Kosacak , kosduracak , kazanacak , kaybedecek herkeze basarılar ..
en cok da sonucu merak edıorumm kesın bı hıle var bu ısde. (:
vıctor hugo AÖF sonuçlarımı görse sefilleri yeniden yazardı... ama konumuz başka oldugu için bundan bahsetmicem.. koşamaz diyorum finalde bizimle değil... :D
İmkansz bir kere bu ip hiç kolay degl.araba sürmeye benzemez ben antremanlarda 35000 mtden sonra yoruluyrm yetiskin bir insam max 5000iyi gider gerisi zihin gücune kalır.
ben 30 dakika koşacağına inanmıyorum,yani depar halinde.senin dediğin lig tv de izlerken futbolcu ilk yarı bu kadar koşmuş olayı. onun için yazdım. yani diyelim gökhan gönül 45 dakika da 7km koşmuş.bu az değil çünkü adam devamlı depar halinde değil.konu farklıydı başka yere atladık :D
Adamlar 9000 m yi 24 küsür dakikada geçiyorlar.
cigere nos taksa bile kosamaz :)
sonuç açıklanmamış hala :D