hocam senin ya matematik ya da mesafe konusunda bir sıkıntın var :) 9 km yolu 20 dakikada koşacak adam çıkarsa dünya yıldızı olur :)
Printable View
koşar ama geri geri :D
:hahaha::hahaha:
aynen koşarsa olimpiyatlara katılsın muhakkak derece cıkarır.
yeme içme konusunda yardımcı oluruz antep baklavası falan ısterse arkadaşınız kaybedecegı ıcın sız ısteyın benı ıletısıme gecırın o arkadaşla baklava taze taze ıyı gıder hahahaha sonucu merakla beklıyoruz :D
Kanka sittin sene kosamaz top oynarken Belgrad ormanına giderdik parkur ya 7km yada 8 km idi en iyi süre Hakan unsaldaydi o zaman 24 dakika 7 km diye hatırlıyorum kondisyonu Hakan Ünsal kadar olamaz büyük ihtimal onun koştuğu süre neyse koşarım alsin 2 ye gelsin :)
yaw biz at gibiydik 3000 m yi 13 dk 9000 m aynı tempo imkansız zaten atlet olması lazım isterse michelin lastik twin turbo olsun.. koşamaz:D
Aklıma direk bu geldi. :)
Fenerli rambo okan'ın maraton birinciliği :) | İzlesene.com Video
Az önce bişeyler yazmıştımda şimdi aklıma geldi.
30 dakika = 1800 saniye
9 km = 9000 mt
9000 : 1800 = saniyede 5 mt :D
Maşallah
9 km lik yolu bisikletle yaklaşık 30 dk da ancak tamamlıyorum yolun bi kısmının yukarı eğimli olmasıda var tabi:rolleyes:
specleri göz önünde bulundurarak 30 dk da tamamlası bence mümkün değil:D:icon_tup:
Matematik yalan söylemez..
30 dakikada 9 km koşmak demek kesintisiz 18 km hızla ile koşmak demek.. 18 km hıza hafif tempo diyorsan koştuğunda kaç km hıza çıkıyorsun merak ediyorum..
edit: Bir de 20 dakikada alır demişsin... Ortalama 27km hız demektir 20 dakikada almak.. Ya matematikte problem var ya da hız/mesafe kavramlarında.. Dünya rekoru 22 km civarı, sen dünya rekorunu da %25 geliştirdin oturduğun yerden..
10bin metre (10km) dünya şampiyonunun ortalama hızı 22 km/s... (1)
9000m (9km)'yi 30 dakikada koşmak için gereken minimum ortalama hız 18 km/s...
Arkadaşın iddiayı kazanırsa belki dünya rekoru kıramayabilir. Ama Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil edeceği kesin.
(1)http://www.elitefeet.com/how-fast-can-humans-run
Koşu bandı kullanıcıları bilir olayı.Bende ilk kullanmadığım zamanlar zannediyordum ne var 5km falan ama bi çıktım hiç debi değiştirmeden o hızı korumak bile zor.
10 derece aşağı eğimli bi yolda traktör lastiğinin içinde yuvarlanmak suretiyle 15 20 dakikada parkur tamamlanabilir gerisi yalan :D
ceco simdi halı sahada kim gibi oynuyor ona bakmak lazım :D eğer alex gibiyse koşamaz :D ama gel gör ki deli ibrahim gibi sol açık oynuyorsa bi kestirme bulur koşar :D
bu arada sende peşine arabayla mı gidiceksn soncda koştugunu nereden anlıcaksn?
:)
Arkadaşım profesyonel futbol hakemligi yapıyorum,vize koşularımız olur hep,cooper testi vs kovaladıgımız icin koşu vs olaylarına hakimim. Hiç bir normal insan evladı, o mesafeyi koşamaz, arkadaşın 18 km/s hızla koşması lazım ki ortalama... ki normalde bile o hızla dayanacagı maximum 1200 metre civarıdır, sıradan bir insanın..Hadi arkadaşın spec'lere güvenelim vs olsun olsun 2000 koşsun... Siz biraz uzaksınız olayın detayına matematigine diye rahat geçmiş muhabbet aranızda, bizim hakemlerle aramızda geçse böyle bir şey, o arkadaş insan içine çıkamazdı o iddia ile :)
Videoo isterük :D
askeriyede en hızlımız 14 dakkada koşmuştu 3000 metreyi.. ben 500 metre sonra kesilip kalmıstım gerçi, neyse :D arkadaşınız 9000 metreyi 30 dakkada değil 1 saatte belki koşar? hızlı askeri adımla (60 santim adım acıklıgı ile ) 5000 metre 1 saatte yürünebiliyor. hesabı siz yapın.
Valla zor degil imkansız gibi duruyo :)