böyle güzel bi sesi kim şikayet eder ki ya bence hoşlarına gidebilir.launch yapmanız için haftanın bütün günü mangal yapabilirler sonra bence yapmayın
![]()
böyle güzel bi sesi kim şikayet eder ki ya bence hoşlarına gidebilir.launch yapmanız için haftanın bütün günü mangal yapabilirler sonra bence yapmayın
![]()
çözüm önerisi:
herkes kavga peşinde..
resimler linklerde..
bu şekilde bacalı birşey yaparsa sorunun çözülür..
ucuzu var kebapçı bacaları gibi evin duvarından yükseltsin...
onu buna ikna etmenin güzel yolunu da bulmak senin elinde..
kolay gelsin
Barbekü Modelleri | Doğaltaş Dekorasyon, Taş Çeşme,Taş Mezar,Taş Şömine,Taş Barbekü,Taş Cami,Taş Masa
Barbekü Nasıl Yapılır - sominemodelleri - Blogcu.com
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
launch için şikayet etsede güzel bir açıklama daima vardır.dert etmeyin.
benzin kötü
pompam bozuk.
marş almadı
vs vs
hehe polisler bile yiyor dert yok![]()
Bende yaktim bugun mustakil evde batikentte arkadaslar soyledi siz misiniz o mangal yakan diolarbiz aileyiz alkol yok komsularada dusuyor yan komsu zaten adanali sikinti yok rahatiz
sesten filan sikayetci olabiliyosunuz diye biliyorum da ne yapabilirler orasi mechul
apartmanda otursan dert müstakil evde otursan yine dert.insanların birbirine saygısı yok.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
ben böyle adamın tabakla giderim yanına, koy abicim ordan bi kanat-yok o değil soslu olanlardan
![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
Haftada 3 gun biraz fazla ama keyif onlarin saat 12 den sonra ses icin yaptirim var onugec adam apartman karari ne ise ona uymak zorunda fakat adamin ev mustakil yada apartman hoc bir yaptirim hakkiniz yok cunku illegal degil yaptigi suc degil baskasini cok rahatsiz ederse polis e basvuru yapilabilir gerci insanlarin gorgusune bagli 4 kayli apartman var bizim ailecek oturuyoruz ama mangal keyfi guzel oluyor ayda 1 yada 2 kez bizde yapariz komsularadaa ikram ederiz
gürültü harici karışma şansınz yok anca tatlı bir dille uyarmak lazım
bende yazın yazlıkta en az haftada 4 gün yakarım mangalı ama çok şukur kimseden şikayet almadan yakabiliyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Hayir tanimiyorum ama bede mustakil evde yasadigim icin benzer durimlari bende yasiyorum.
Bahce benim kendi ozel alanim kimseye rahatsizlik vermedigin surece istedigmi yaparim.
Bigun biz mangal yapiyoruz komsuya bitabak yolluyoruz , bigun onlar yapiyo bize yolluyo. Bahcede icerken adam aliyo birasini yanimiza geliyo muhabbet ediyoruz... Yani komsuluk iliskileriylede alakali bi durum...
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
1 sene oldu, uyardık vs diyorsunuz. Kendi fikrimi söyleyeyim: Yaşınız benden büyük, tecrübeniz benden fazla, saygım var. Ancak şu ana kadar insanları biraz tanıdıysam, sizinkiler tatlı dille, davranışla doğru yola gireceklerden değil. Çünkü adam olan bir, bilemedin ikinci sefer birşeyi anlar ve kendini düzeltmeye çalışır. Ha yine yapacaksa da, sizi rahatsız etmeden davlumbaz, şöminevari bir sistem kurardı.
"Korkmadık, savaştık"
kap tabağı git abi yüzsüz spec baktın duman tütüyor atla bahçeye adamlar bir süre sonra bırakırlar mangal yapmayıBaktın inceden gülüşme var kap 2-3 arkadaş yanına sizde gidin neşe paylaştıkça çoğalır diye dal mevzuya.
Baktın olmuyor yatır var bu evin altında de öylede olmazsa yeni ev bakmaya başla![]()
Elektrikli mangal hediye edin![]()
...
Bazı insanlar la uğraşılmaz...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
oturulan ev müstakil bile olsa eğer siteye bağlı ise toplu karar alınarak evden bile attırabilirsiniz, yine belediye zabıta ekipleri ve polise şikayet etmek suretiyle cezai işlemlerde uyğulatabilirsiniz.
<<<zabıtaya çevre kirliliği ve rahatsızlık için, polise şahsi yaşam alanınıza tecavüzden şikayetci olmanız gerekli.
<<<bizim yazlık evimizde yaşadığım sorundan dolayı edindiğim deneyimler sağolsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)