sen en iyisi bizim siteyi sizin bahceye mangala cağır biz bir görüşelim :D
Printable View
sen en iyisi bizim siteyi sizin bahceye mangala cağır biz bir görüşelim :D
La bu profil bizimkilere uyuyor.
adres nedir cem :)
Cem havalandırma işi yapan firmalara git iki tane büyük boy yüksek debili pervane al. Daya bahçeye bide duman sensörü. Sensör dumanı gördükçe bunların bahçeye doğru üflesin kendi dumanlarında boğulsun gavatlar.
önce sorunun kaynağını bulalım
duman ve kokudan rahatsız olduğun için mi istemiyorsun yoksa haftada 3 gün mangal yapamıyorum diye kıskandığın için mi istemiyorsun ?
:D
Ev alma komşu al,Atalar rules :)
Kolaylıklar diliyorum
en mantıklı yapacağın iş sen onları rahatsız et belki o zaman anlarlar hatalarını.
Sende bahçede lastik yak :D pişman olsun geçmiş olsun gerçekten sıkıcı durum konuşularak çözüm yoluna gidilmeli.
karşılık olarak haftada 7 gün mangal yakın sizde :D
Tatlı dille halledemezseniz , farklı şeyleri deneyin ama önce bi tatlı dille konuşmayı deneyin.
mangal yapmadıkları gün sen mangal partisi ver bir süre, yardımcı oluruz her türlü, dumanı da onlara doğru yelleriz... :D
en gerçekçi yorum bu olmuş :D
Bu arada site içerisinde müstakil evlerse bence yönetime başvurun toptan çözüm bulsunlar. Bizimde yazlığımız site içerisinde, haliyle herkes mangal yapıyor haftasonu ama dışarıya mangal kurmak kesinlikle yasak. Herkes balkonundaki barbeküden yapmak zorunda. Yoksa sitede yangın çıkmış gibi duman alıyor her yer.
bahceler bırbırıne bakıyor ise onlar mangal yaptığı gün 3 5 tane insan bozması ağzı bozuk arkadaşını çağır (eğer yoksa ben ekibi alır gelirim) boxerların üstüne atletleri çeksinler yüksek ses kahkaha küfür kıyamet...şifre çözülür...
Konu sahibinin derdini unuttum yorumlara gülüyorum enteresan çözümler var maşallah üretken bi milletiz :D
geçmiş olsun bu arada bu tip işler belediye zabıta ile çözülmüyor malesef önerilerden en cok hosunuza gideni secin ve uygulayın :)
ben olsam belediyeye gider danışır konuşurum
öyle yada böyle kimseyi rahatsız etmeye hakları yok
yani böyle bir şeyinde yasada karşılığı olması lazım
sonuçta ortam site-ev
orman, park, piknik alanı değilki
mangal yap tamam ama bokunu çıkarma :icon13: