Abi bilmiyorum hala rahatsızlığın devam ediyor mu yoksa tam olarak atlattın mı ama söyleyebilirsin.. Sonuçta o duman senin rahatsızlığını eksi yönde ilerletir biliyorsun.. Bunu anlatabilirsin, o kadar da hayvan değillerdir heralde..
Printable View
Abi bilmiyorum hala rahatsızlığın devam ediyor mu yoksa tam olarak atlattın mı ama söyleyebilirsin.. Sonuçta o duman senin rahatsızlığını eksi yönde ilerletir biliyorsun.. Bunu anlatabilirsin, o kadar da hayvan değillerdir heralde..
dayım bir koy kenarında balık restaurantı işletiyor. yan işletmenin fırın ve ızgara kısmı dayımın restaurantına bakıyordu. defalarca uyardık ettik adamın dumanı tamamen bizim müşterilerin üzerine geliyordu.
O büyük pervanelerden aldık 2 tane. adam ne zaman ateşi yaksa dumanı olduğu gibi kendi restaurantının içinde + müşterilerde üşüyordu :D
tatlı dille hallolmadı ama adam 2 hafta sonra yeni fırın ve ızgara yeri yaptı kendine. istediğimizi elde ettik :)
dayının lokantası tam olarak neredeydi?
Koku bombasi yapip her bahceye cıktıklarında bir köşeye atabilirsiniz.Yapımı kolaydır evde yapabilirsiniz.
beledıyeye ben başvurdum, kendi bahçesi bişey yapamayız dedıler , bende dedım kı evımın camlarını açayım müzik setinin kolonlarını camdan dışarı bakacak şekilde koyup sesi sonuna kadar açayım o zaman şikayet oldugunda gelirmisiniz ?? tabııkı gelırız dedıler , bende ee sonuçta kendi evım istediğim kadar sesi açabılırım dediğimde g.t gibi kaldılar bişey diyemedıler , nıhayetinde sabrımın suyu bardak hizasını geçti ve yermisin yemezmisin deyip yaradana sıgınıp verdim köteği o gün bugün duman namına bişey yok :icon_tup:
hahahahhh fikikrler super cok yaratıcı... yonetimle konusun diyenler olmus ama sitede oturan sayısı ve siteyle ilgilenen az oldugu icin bu adam yonetici oldu:D
simdilik terasa 1000wlık 2 hoparlor cıkarıp bahceye dogru koyup muzik yayını yapmayı dusunuyorum :)))
biber gazını alıp citlern arasından tatlı tatlı vermek lazım :)
Her onlar bahçede mangal yaptıgında sende kolonları daya cama onlara dogru , metal muzik aç , birbirleri ile konuşamasınlar bile.İnsanlarda saygı hiç kalmamış , sende aynı şekilde karşılık ver.Veya git dal abi vur tekmeyi mangala kır bardaklarını çanaklarını.. Tilt oluyorum böyle saygısız insanlara..
haftada 3 gün mangal sözünü kendiniz verip karşılayın :D muhtemelen sıkıntı çözülecektir :D
hatta karşısında sizde mangal yapın gerekirse ateşi yakın dumanı oraya doğru verin :D
hah aklıma daha yaratıcı bi fikir geldi
onların mangal yapmadıgı günlerde siz yakın mangalı cok duman olması ıcınde kuyruk yagı koyun mangalın üstüne heryer dumana boğulsun , belkı anlarlar etrafa neler çektırdıklerını :D
bi kaç haftadır daire arıyorum hep bu tarz olaylardan komsulardan korkmusumdur korkuyorumda. allah yardımcın olsun moruk ama suan gözüken yapıcak bısey yok siddetin dısında :(
Sizin de mangal yakmanız en ufak bir şeyi çözmez. Rüzgar sizin eve doğru esiyor, onların dumanı size geliyorsa sizin duman da bi yan eve gider o adamı en ufak etkilemez. Bahsi geçen pervaneleri kiralıyorlar diye biliyorum, çok rahat bi çözüm olabilir.
eger sızın bahcenızde warsa ve arac giriyorsa sok GC8 i oraya 3 5 dk kesicide kal :)
metal müzik değilde şöyle sağlam dubsteplerle iş çözülebilir :D
techturkey mangal günüde yapılabilir aslında çıkıştada ne kadar ciğerli araba varsa çatara patara çıkılır.. ertesi günde komşuya iade i ziyaret yapılır uyarılır mangala devam ederseniz benim manal partilerimde bu şekilde devam edicek diye..
adam zengin camaroyla karsılık verebilir denmiş.. ama oraya en fazla 5 6 tane amerikan getirebilir techin gürültüsünü bastıramaz :D
aynı ben :D bazı günler dışarıda yakıyoz ama genelde yakarım mangalı,sanırım yapıcağın birşey yok gibi :)
bence tech mangal dey yaptır evde adam hayattan soğusun 5 6 tane setli yıkıcı araba 3 4 tane eksoz öttüren tarzlı araçlar of off cok canlı olur :D
prof videolar teaserlar falanda olsun ama :D