bu ne be helal olsun haftada 3 gün mangal. para bunlarda çok gibi herhalde :D köpeğe alkol verme olayını gördükten sonra ben dayanamaz saldırırdım siz yine sabırlıymışsınız.
Printable View
bu ne be helal olsun haftada 3 gün mangal. para bunlarda çok gibi herhalde :D köpeğe alkol verme olayını gördükten sonra ben dayanamaz saldırırdım siz yine sabırlıymışsınız.
karaduman spec bi dizel araç buluyorsunuz geri geri adamın bahçeye yanaşıyorsunuz launch falan hikaye mürekkep balıgı spec ordan uzaklaşıyorsunuz ve adam ne oldugunu çözemeden kendinden geçiyor :D
edit: geri geri mangalın yanına kadar sokulmak lazım ama :D
mangal yaptıkları gün civardan 25 30 tane kedi bulup çaktırmadan bahçesine bırakıyorsun gerisini zaten kediler halleder :D:D:D
bahçede mangal bile yakamıycaksa müstakil evde ne işi var adamın :)
Mustakil evde oturuyorsunuz cem, adam bahcesinde istedigi naneyi yer. Ben son derece nezih bir apartmanda oturuyorum ama 200 metre yanimizdaki gecekonducu poslik sobada lastik yakiyor, cam bile acamiyoruz. Sikayet ettim , zabita yapacak bir sey yok dedi.
Sana tavsiyem pusta karsi pustluk yap. Bahceye jenerator cikart, calistir mesela. Yada tam mangal keyfi yaparlarken bahceye cik, sinek ilaclamasi yap. Yada bahceyi sula.
Giciklik yap. Cahil adami lafla ikna edemezsin.
Bir de bu cahillerin arabalarinin eksozundan iceri poliuretan kopuk sik. Cok ise yarar.
Zaten adam keyfi için müstakil evde oturuyodur. Sonuçta misafirleri de kendi evine çağırıyo. Çocuktu şuydu buydu mangaldı muhabbetlerine girmeyin bence.
Sizde kafa patlatan bi müzik açın, onlar şikayete gelsin. Geldiklerinde de söyleyin, sizden rahatsız olduğumuz için açtık diye. En azından ses yaptıklarında ne olcağını bilirler.
Her mangaLda tabağı göster et iste yemesende.. Az daha koy eLin korkak fLn de..
Mangal dan bıktıramadıkça işinde zor..
cem işin zor.
o mangala cıkınca sende lastik yak bahcede. o is ve duman onu rahatsız eder..
Yapacak tek sey var (: (: Bıtırıcı darbeyı Zamanında yapmak.. yada Kısasa Kısas yapmak (:
Peki belli bir saatten sonraki gürültüde nereye şikayette bulunup cezai işlem uygulatabiliriz?
bir gün öncesinden mangalın içine patlayıcı kızkaçıran torpil vs vs türevlerini soteleyin :D:D:D:D
aradaki mesafe çok uzak değilse biber gazı sıkın bolca çaktırmadan ...
çözüm belli kulagına 60-70 cm subwooferı dayayacaksın :D
cahile laf anlatmaya kalkmayacaksın uzaktan bakan senin mi onunmu cahil olduğunu anlamaz...
Haftada üç gün karbon yemeleri çok mantıklı olmuş, hele bir de çocukları var. Çok yaşamazlar, neyse o ayrı bir konu.
Bence kesin bunun belediye ile ilgili bir yaptırımı vardır. Belediye ile falan bir görüş derim Cem.
eski burunlu man kamyon getır ılk basta egsoza torpıl at patlasın sonra arabayı calıstır etrafında ne ınsan ne hayvan kımse kalmaz emın ol :))))))))