Helal olsun valla
Printable View
2012de başladığım sigaraya günlük 2 veya 3 paket olarak devam ettim. başlangıç paketi aldım hayırlısı olsun
Bende champix ile sigarayı bırakmayı düşünüyorum, pek bırakmayı düşünen bir tip değilim ancak bırakmak lazım.Geçenlerde burun ameliyatı olduktan sonra ilk defa nefes aldığımı hissettim eğer sigarayı da bırakırsam tamam olacak diye düşünüyorum.Bakalım en yakın zamanda bende bir sigara bırakma operasyonu yapacağım :))
Uzun zamandir uyur gezerlik yoktu abi ilacin son zamanlarinda basladi. Bunu ilac yapti demiyorum kullanmayi dusunen arkadaslar endise etmesin sadece bende eskiden var olan bi rahatsixlik yenidenmeydana geldi. kalan ilaclari bitirene kadar kapiyi kitleyp anahtari uzerinden felan alip kendimi denicem. Eger yine baslamazsa devam paketine oyle gecicem
14ncu gun bugun doldu :) son sıgaramı ıçtım ve paketımı çöpe attım :) ınş hayırlısı ıle kurtuluruz şu ılletten..
Dun iki hap ictim ve gece yine berbatti ( mutafakda sebilin yaninda otururken uyandim ) artik hapi kullanmicam. Kendime verdiğim söz ile sigara icmicem.. Hapi kullanmayi düşünen arkadaşlar endişe etmesin bu sadece bende olan bir durum.
İnşallah uyur gezerlik çıkmaz bir de başımıza :D Bende dün aldım ilacı ancak haftaya filan başlamayı düşünüyorum sigara stoğum anca bitmiş olur :D
Sen cidden kullanma kardeşim, böyle bir rahatsızlık varsa ilaç tetikliyor ve daha da arttırıyor olabilir.
Her zaman söylüyorum; normal sağlıkta olan bir insanda herhangi bir yan etki çıkmıyor ancak sağlıkla ilgili bir sorun var ise doktor kontrolünde kullanmakta fayda var. Keza aynı durum psikolojik sorunları olanlar için de geçerli, o arkadaşlar da doktor kontrolünde kullanmalı
konu mayıs 2012 de açılmış ve ben mart 2012 ortası bırakmışım sigarayı tam 2 sene olmuş maşallah :D
Bende champix kullanacaktım ancak doktor kullandığım miğde hapı ile etkileşime girebilir kullanma dedi.
Şimdi benim sorum şu bırakmayı çok istiyorum ve Allen Carr'ın kitabını bitirmek üzereyim. Kitap bitene kadar bırakmayın diyor ancak şuan mental olarak kafada bitirdim tamamen nikotin bağımlılığından canım istiyor.
Son sigaramı yaktığım gün yazacağım buraya bakalım neler olacak :) İnşallah kurtulabilirim artık cidden çok sıkıldım.
Ahaha baslarda rüyalar çok keyifliydi. Acaba bu gece ne gorcem diye heyecanla yatardim bilinç altima hayret ettim kendime inanamadim :D ama 20 kusurlu günlerde abuk subuk olmaya başladı bagirmalarima uyanmaya basladim komsu alper gece kimle kavga ediyodun diyince killanmaya basladim uyur gezerlikde meydana cikinca son damla oldu :) sigara içmek aptallik kanser çubuğuna bu saatten sonra hayatta para vermem Allen carr ve birakmak istiyorum filmi bile birakmak için büyük destek olur. İnşallah herkes kurtulur bagimliligindan.. Allah evren abiden razi olsun konu sayesinde kaç insan sigarayi birakti arada konuyu hortlaticam ki sayimiz artsin
Evren abi öncelikle Allen Carr'ı aklıma sokan ve sigaraya son başlığını açarak bırakmak isteyenleri cesaretlendirdiğin için çok teşekkürler. Kitabı azmettim ve bitirdim.
Son sigaramı içtim ve gerçekten içerken kitaptakiler aklıma geldi sigaradan bin kere tiksindim yarısından sonra içerken miğdem bulanmaya başladı ve nasıl içtim lan ben bunu bunca zaman dedim. Bugünden itibaren inşallah 7 yıllık sigara illetinden kurtuldum.
Hadi hayırlı olsun :)