En doğru karar darisi diğerlerinin basina.. Bu arada 9. Gün ve nefes aliyorum resmen koku almaya yediklerimden tat almaya basladim
Printable View
Emre üstünuçar beyaz showda.
Birakmak istiyorum filmine gittim koca salonda anne oğul gelen iki kişi hariç kimse yoktu ne yazikki. Filmin arasında son sigaralarina içmeye giderken sen biraktin mi neden icmeye gitmiyosun dediler ve muhabbet basladi teyze hemsireymis ben champixle biraktim diyince kadin naptin sen hemen birak o ilaci çok tehlikeli satan mubessiller bile kendileri kullanmio karaciğere çok zarari var halüsinasyonlar..... Diye devam ederken bu ilaci kullanan onlarca insani net üzerinden takip ettiğimi ve aralarinda şikayeti olani gormedigimi felan anlattim aman oğlum o ilaci içeceğine sigara iç dedi: ) rüyalar harici bir yan etkisini gormedigimi hatta herkese tavsiye ettiğimi anlattim surat buzusturup gitti...
Filme gelince Allen carr amcanin anlattıklarıyla ayni muhabbet hatta allen car methodu ama keşke ona bi tesekkur etselerdi :) film etkili o seans icin bir dunya para veriuolar film ise 7 tl
İsteyen varsa elimde bir tane hiç açılmamış devam pakedi bir tane de içinde 15 tane olan paket var . Hepsini 130 tl ye vereceğim. Tarihi geçmeden birisi faydalansın
Bu champix ilacini babama kullanmasi icin almak istiyorum ama kalp krizi yan etkisi cok canimi sikti. Kendisi 56 yasinda ve uzun yillardir icer. Sanirim once hastaneye goturecegim.
Doktor tavsiyesi ile kullanmak daha iyi olacaktır..
İlacı 26. Günden itibaren içmemişim, sabah kalktığımda alışkanlıktan heralde direk mutfak penceresine gidiyorum sonra bıraktığım aklıma geliyor o kadar.. Gün boyu aklıma gelmiyor, dün gece sağlam alkol almama rağmen hiç canım istemedi tamamen sigarasız geçen 24.gün ve kendime inanamıyorum bu sigaradan kurtulmak bu kadar kolaymış ve ben yıllardır aptal gibi içmişim..
Not : Rüyalar can sıktığı için ilacı bıraktım başka hiç bir yan etkisini görmedim
babam alkol ve sigara kullanırdı
yıllarca uğraştık alkolü bırakması için çok şükür bıraktı.
sonra dedik sen sigarayıda bırak denedi olmadı derken bu ilaçtan aldım kullanmaya başladı ilk başlarda iidi
sonra bi baktıkki babam hem sigara hem alkol ikisine tekrar başladı ( : kestik ilacı şimdi
bidaha baştan uğraşıyoruz ( : ilaçla bi ilgisi varmıdır bilemem
6.günüm sigarayı içerken ağzım çamur gibi oluyo,içersem ağzımın tadının bozulcağını biliyorum ama alışkanlıktan günde 7-8 civarı sigara içiyorum.(sabah kalktıktan sonra,yemekten sonra,yatmadan önce vs.).inşallah az kaldı bırakıcam.ilk rüyamı dün gördüm ve çok gerçekçiydi.
Sanırım 10 ay olcak
Bu ilaç sayesinde sigarayı bıraktım
Askerde bile başlamadım
Bu konununda çok yararı var bırakmamda tabiki
İlacı içen arkadaşlar,
Sıkın dişinizi en az 2 paket kullanın.. Gerek akrabalarımdan, gerek arkadaşlarımdan, gerekse internetteki yorumlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda öğrendiğim; 1 pakette ilacı kesenlerin sigaraya yeniden başlama olasılığının çok yüksek olduğu..
şükürler olsun ki artık bende kurtuldum.
bugün 18. gün ilacımı aldım. bırakma tarihi olarak 14. günü seçmiştim ve bu gün sigarasız 4. günümdeyim.
ilaca başladığım ilk 1 hafta çok ciddi bir etkisini göremedim.
7. günden sonra ve özellikle her geçen günde sigaradan tat almamaya, resmen öylesine içmeye ve bütün sigaraları daha yarım bile olmadan söndürmeye başlamıştım. 10. günlerde zaten günde 2 paket sigara içen ben 3 günde 1 pakete düştü, onun da neredeyse hepsi yarım içildi.
ve bırakma günü 14. gün... 13. günü akşam 22:00 da son sigaramı içtim. amacım 00:00 dan sonra sigara içmemekdi ama 13.gün 22:00 dan sonra fırsat bulamadığımdan içemedim. İlk günden çok fazla korkmuştum nasıl bırakırım yapamayacağım diye ama sanki hiç hayatımda sigara içmemiş gibiyim.sigara krizleri hiç olmuyor ve devam eden şu günlerde sabah sigara kokusuz uyanmanın keyfini sanırım hiçbirşey veremez.
sigarayı bırakma günü "cuma" gününe denk geldi ve koca bir hafta sonunu sigarasız geçirebildiysem sanırım oldu bu iş.
yan etki olarak sadece herkeste olduğu gibi bende rüyalar görüyorum ama çok zevkli ve eğlenceli. Sırf bu rüyalar için bile bu ilaç kullanılır :)
Abi ben başlangıç paketini bile bitirmedim. Yalnız yaşıyorum öyle tırsan eden bir adam değildim ama bu rüyalar ciddi anlamda bi etki yapmaya başladı bende. O yüzden kestim ilacı. Şuan yeniden başlamak aklımın ucundan bile geçmiyor ama sende böyle söyleyince tereddütte kalıyorum. neredeyse 1 ay olacak sigaradan kurtulalı. Alsam mı ki ilaç
Fazla ara vermediysen; al.
Rüya neticede, biliyorsun rüya olduğunu.. Evet çok gerçek gibi, ama uyandığında geride kalıyor herşey. gözünü açtıktan 10 saniye sonra yokoluyor rüyada gördüklerin. Benim çevreden gördüklerim; 1 paket içenlerin bir kaç ay sonra yeniden başladığı yönünde..
4. ayı doldurdum sigarasız :) içmeyin arkadaslar sunu.gerçekten o kadar gereksiz ki... stresliyim ondan bırakamıorum yada başka bahane sunmayın.sigarasız hayat gerçek hayatmış bunu anladım.son 4 aydır bambaşka bir hayat yaşıyorum.psikolojik yada fiziksel olarak.atın kenara içmeyin 2 hafta sonra rahatlıcaksınız olan değişimlerede inanamıcagınıza eminim :)
Sigara dunyanin en zararli seyindende zararli birsey.beni yillar once kanserdende beter olan panik atak hastaliginin kucagina atti.5 sene ictim 6.5 senedir icmiyorum ama giden saglik geri gelmedigi icin cok uzun suredir bu illet hastalikla mucadele etmeye calisiyorum.yoruldum artik ama bikmak yok yaşamaya devam.
Ben bir paket ile bıraktım ama ciddi istekliydim, şu an 17-18 ay oldu ve gram aklıma gelmiyor canım istemiyor.
Sorun bende hocam yillar önce uyur gezerlik vardi bende ailemle yasarken sorun olmuyordu annem kapiyi kitleyip anahtari saklardi evde takilirdim. Ama artik yalniz yasiyorum apartmanda uyandim gecen gun hic bir sekilde hatirlamiyorum nasil gittim ne yaptim.. Defalarca bagirdigima uyandim ( buzaten yillardir var ) ama ruyalar ve uyur gezerlik biktirdi polis karakolu basma polatla askerlik yapma felan :D bence kullan birak sigarayi ruyadan daha zararli sonucta