açıkçası sigarayı bırakma olayının ilaçlarda değil kafada bittiğini düşünenlerdenim. şimdiye kadar en azından çevremden şu ilacı kullandım ve bıraktım diyenini duymadım. bıraktıysa bile kısa süreli placebo etkisiyle yaşanmış şeyler oluyor.
açıkçası sigarayı bırakma olayının ilaçlarda değil kafada bittiğini düşünenlerdenim. şimdiye kadar en azından çevremden şu ilacı kullandım ve bıraktım diyenini duymadım. bıraktıysa bile kısa süreli placebo etkisiyle yaşanmış şeyler oluyor.
Never give up,
Never back down!
Konuyu okurken akşam yemeğini yemiş uzanmış sigaramı içiyordum.Bir düşündüm acaba sigarayı ilaçsız bırakabilir miyim? denicem bakalım cebe ayda 300tl avantadan para girmesi cezbettiriyor insanı.Hadi hayırlısı.
Abi gözünüzü seveyim içmeyin şu meretii.Biliyorum çok kolay olmuyor ama bir yerden başlayın bırakmak için. Ve mutlaka izleyin!!!!
Sigarayı Bırakın Demiyorum. İzleyin - YouTube
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
ben de sigarayı bırakma aşamasındayım, elektronik sigara aldım kendime 1 aydır 1 tek sigara bile içmedim. likit dedikleri nikotin içeren sıvı dan da 16mg 10mg 8mg ve 0mg olandan aldım aşama aşama 2 şer hafta gidiyor. şuanda 8 e başladım 2 hafta içinde nikotin siz olana geçecem bakalım artık bu iş biti diye biliyorum ama işi kitabına uygun bırakmak için devam ediyorum. elimin altında olmazsa 1 gün dahi içmedigim oluyo, bazan şarjı bitiyo unutuyorum şarj etmeyi akşama kadar içmiyorum canımm sigara da cekmiyo, zaten biri sigara içip yanıma gelirse kokusu bile igrenç migdemi bulandırıyo. sigaraya el bagımlısı veya dudak tiryakisi ollanlara şiddetle tavsiye ediyorum canınız acımadan sigaradan kurtuluyosunuz. bana herşeyiyle 315 tl ye mal oldu. 1 ayda içtigim sigara ya ödedigim para, kutudan 2 sigara cıkıyor kardeşimle beraber kulanıyoruz o da benim sayem de bırakmış oldu...
p.tesiden beri sigarayı ciddi azalttım p.tesi 4 salı 3 bugün ise 2 adet içtim sona doğru gidiyorum umarım . ama 190 cm 140 kg olan ben galiba 160 falan olurum bu gidişle zaten oburdum canavar gibi oldum resmen..
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Yapay Sigara Elektronik Sigara Modelleri ve Kartuş,Likit,Yedek Parça Alışveriş Sitesi
Elektronik Sigara, Elektronik Sigara Fiyatları - ElektronikSigara.net
şoyle 2 tane site var ozgur aslında bırakmak için birebir gibi duruyor ilaç kullanmak istemeyenler için
şu konuyla sigarayı bırakında arabanıza harcayın o parayı![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ya bu elektronik sigara el ve dudak tiryakileri için biçilmiş kaftan gibi gözüküyor , gün içinde içtiğim sigaranın 1/3'ü alışkanlıktan sırf
Aynen bende konuyu okuyunca ilk yaw dedim benim ilaçlık bişeyim yok aslında ben elimde tutmayı içime çekmeyi falan seviyorum daha çok.. Bu elektronik sigaralara bende cok takıldım.. Baya baya da buhar gibi bişeyi çekiyorsun içine.. çileklisi var nikotinlisi var elmalısı var vs.. araştırıyorum..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
2 haftadır ağzıma sürmedim.. Artık canım çekmiyor.. Sigara içenlerin en zor atlatacağı kısım bu 2-3 hafta.. 2-3 hafta zorlanmamak için hadi sağlığınızı geçtim paranızı atmayın sokağa
Aynı ilaçtan eniştem kullandı
Ben onun hiç sigarayı bırakacağını hayal edemiyordum
Çünkü sigarayı aşırı bir zevklen günde 2 paket olarak deviriyordu...
Bu olaylardan sonra deneme amaçlı bu ilaçtan aldı
1 ay boyunca ilaçlan beraber sigarayı kullandı
İşin finali mutlu sondu sigarayı bırakmıştı ( 4 ay kadar)
4 ay bırakabildi fakat geçenlerde uğradığımda tekrar başladığını gördüm
Sanırım ortam kurbanı oldu
Çünkü sürekli kahvede takılır kendisi
Arkadaşları çevresi bu konuda sanırım bıraktıktan sonra daha dikkatli olmak gerekebilir
......
Ayrıca bende 1 haftadır kendi irademle çok severek içtiğim sigaradan vazgeçtim
Nefes darlığı yaşayıp artık sigaradan tat alamadıgımı farkettim
İlk 3 gün kendimi eve hapsettim kesinlikle dışarı çıkmadım
Zaten 4. gün kuşlar gibi rahattım
Artık kafam sigara isteğini bastırmıştı
Onamahkum değildim
Bugün 7. gün kafam kuşlar gibi rahat
Umarım tekrar ilerde başlamam
Bende bırakmak ıstıyorum ama daha hiç bir şekilde 13 yıldır hiç mücadele etmedim.nerden başlıycağımıda bilmiyorum.![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Hahahah nerden buldunuz o fotoğrafı yahuvalla o zamanlar severek içiyordum, gerçi bırakma kararı aldığımda da severek içiyordum ama yaptığımın salaklık olduğu yeni dank etti kafama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)