Sigarasız olanda var abi sorun yok yeterki iste
![]()
Joyetech eGo-C - YouTube gayet yeterli bırakmak için...
aslında kit alınca 5 atomizer, 5 agızlık, 2 sigara, 1 şarj aleti, taşıma cantası falan hep içinde 10 liralık likit 2 hafta gidiyo hepsi dahil 249 tl. ye satılıyo. ben ekstra şarj aleti bol likit ve 2 taşıma cantası aldım 2 ci ayın içindeyim. başka bir masrafım olmadı, kardeşimle ortak kulanıyoruz.
saydıkların dışında bir masrafın olmaz zaten atomizer de 1 ay degil 2n az 2 3 ay idare eder 1 tanesi...
bu yazıları okuduktan sonra geçen hafta şans eseri bi champix eczanesinin önüne parkettim..gayri ihtiyari içeri girdim bilgi almak için...satın alıp çıktım ertesi gün kullanmaya başladım...bu sabah 6. gün sabah ilacını içtim...yarım saat önce bu gün ki ilk sigaramdan sonra hiç içmediğimi farkettim..14 yaşından beri sigara içiyorum..son 3 senedir günde ortalama 3 paket camel soft alıyorum,bunun yaklaşık 2 paketini içiyorum geri kalanını ikram ediyorum..inanılmaz bir sigara gideri aynı zamanda...son 3-4 gündür hiç sigara almadım 10-15 tane beyaz west içtim ki içinde neredeyse çimen var
size tavsiyem ertelemeyin kesinlikle kendi kendine bırakamadıysanız hemen alın champix..bi kaç gündür eskişehirdeyim sokaklarda yürürken hayatımda duyduumu hatırlamadığım kokuları duyuyorum..
tavsiye ediyorum kullanın kurtulun!
old is cool
bu iş kafada bitiyor , 22 mayısta baba olacağımı öğrendim, o gün eşimle paketleri attık ve şuan çok rahatız. Kafada bitirmediyseniz ilaç milaç bir işe yaramıyor.
Sigarayı brakmak için nikotin bandı kullanan bikaç kişiyi duydum çok etkiliymiş bu sınıfta bi marka bilen veya öneren varmıdır.?
bende aynı ilacı kullandım, aynen tarifdeki gibi, bende braktım. gerçekten istek azaltıyor, farkında olmadan sigarayı daha az içiyorsun. fakat sonra başladım(( sebebi de, merak !! 30 gün sonra gibi, bacanak bizim, bir sigara yaktı. bende merak ettim acaba ne hissederim diye, ver bacanak bi fırt dedim, ve şu an intikam alırcasına, eskisinden de daha çok içiyorum !!
( ammmann dikkat !!!
Şu düşünceyi bilinçaltına yerleştirmek gerekiyor.
1 sigara 1 sigara değildir, sigaraya yeniden başlamaktır.
Bunu her can çekişinde, merak edişte, alkol alışta, sex sonrasında, yemek sonrasında ve akla gelecek her noktada kendi kendimize söylüyorsak yeniden başlamayız. Yeter ki o 1 sigaranın devamının mutlaka geleceğinin bilincinde olalım..
olay tamamen kafada bitiyor. bence spora başlamak da sigara bırakmayı kolaylaştıracak hamlelerden biri.
Never give up,
Never back down!
3 hafta bitti kardeşim.. Aramıyorum pek, aradığımda da "içmiyorum, ben sigarayı bıraktım" cümlesini kendime söylemem yetiyor o arayışı sonlandırmaya.
Çok net şunu söyleyebilirim.
Sigarayı bırakmanın bu kadar kolay, bu kadar az efor sarfederek başarılacağını bilseydim çok önceden başlardım champixe..
Ben iki ay kullanıp sigarayı bırakamadım. Kendimi fazla şartlandırdım sanırım devamlı aklımda sigara vardı. İlaç ciddi anlamda sigara tüketimimi azaltmıştı ama tam olarak nedense bırakamadım. Bu yaz tekrar deneyecegim.
yorumları deneyimleri okumadım ama
babama almıştım doktora gittiler kesinlikle size göre değil dediler ilacı iade ettik
sinirlerin sağlam olması piskolojisinin ve sağlığın sağlam olması lazım
yoksa kötü şeyler yaşayabilirmişsin..
bende hayatım boyunca sigara içmedim anneme verdiğim 1 tek sözle bitti sigara benim için.
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Kesinlikle doğru..
Psikolojik olarak sorunlu insanlar bu ilacı kafasına göre almamalı. Mutlaka doktora danışmalı. Keza daha önce de belirttiğim gibi prospektüsünde ciddi yan etkilerden söz ediliyor. Bende bu yan etkilerin görülmemesi demek kullanacaklarda görünmeyecek anlamına gelmiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)