User Tag List

Sayfa 5/35 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
661 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Sigaraya Son - Champix Deneyimlerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ilaç normal de 3 ay içiliyor.ilk hafta günde bir adet sonra sabah akşam. 3 üncü haftada bir gün belirliyorsunuz ve o gunden sonra hiç içmiyorsunuz. yan etkileri kişiden kişiye farklı. ben gece yatarken sigarayı bırakıp sabah kalkınca ilk iş olarak kahve ve sigarayı kaç kere yaktığımı bilirim. ama hakikaten bu ilaçla 7 ay oldu herhalde içmediğim, yanımda içilmesinden rahatsız olmuyorum. ilacı 35 veya 36 gün almışımdır sonra içmexim ilacı.
    kendi tecrübelerime dayanarak bir şey daha söyleyeyim, sigarayı azalttım .. az içiyorum falan yalan. Ya içersin ya içmezsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herhalde bu konuda en iyi benim günde 3-3.5 paket içiyordum bu ilaçla bıraktım

yaklaşık 3 sene oldu sigara krizleri artık cok uzun aralarda ve cok kısa sürüyor

sigara sonrası kendi hatamdan 12 kg aldım çerez yemeyelim dedik dayandık meyve suyuna meger o daha beter miş
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ilaç normal de 3 ay içiliyor.ilk hafta günde bir adet sonra sabah akşam. 3 üncü haftada bir gün belirliyorsunuz ve o gunden sonra hiç içmiyorsunuz. yan etkileri kişiden kişiye farklı. ben gece yatarken sigarayı bırakıp sabah kalkınca ilk iş olarak kahve ve sigarayı kaç kere yaktığımı bilirim. ama hakikaten bu ilaçla 7 ay oldu herhalde içmediğim, yanımda içilmesinden rahatsız olmuyorum. ilacı 35 veya 36 gün almışımdır sonra içmexim ilacı.
    kendi tecrübelerime dayanarak bir şey daha söyleyeyim, sigarayı azalttım .. az içiyorum falan yalan. Ya içersin ya içmezsin.
    İlk hafta bir adet değil.. İlk sayfadaki fotoğrafta da görüldüğü gibi sadece ilk 3 gün 1 adet. Sonrasında 7. güne kadar 2 adet... bu adetler 0,5 mg

Daha sonra gene günde 2 adet ama 1 mg

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herhalde bu konuda en iyi benim günde 3-3.5 paket içiyordum bu ilaçla bıraktım

yaklaşık 3 sene oldu sigara krizleri artık cok uzun aralarda ve cok kısa sürüyor

sigara sonrası kendi hatamdan 12 kg aldım çerez yemeyelim dedik dayandık meyve suyuna meger o daha beter miş
    bende diyordum Bursanin uzerindeki bu pis duman neyin nesidir acaba millet yakacak olarak komure mi dondu?
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendimde faranjit olup olmadigini bilmiyorum ama ogurme olayi bana da oluyo zaman zaman. Ayni olaylari ben de yasiyorum gozler yasariyo falan cikarmaya ramak kaliyo.Demek ki faranjitmis sebebi..
    Banada oluyo bu özellikle sabahları ilk sigaramı içerken.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evren.ozdal@odya.com.tr adresime Allen Carr - PDF başlıklı bir mail atarsan gönderebilirim
    başka bi arkadaş yollamış, yinede teşekkür ederim
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Nefes darlığım + faranjit'im var...

İlac'ın yan etkileri baya bi etkiler gibi beni.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç kullanmadım, kapının önüne baktım, vti falan yok ,stock a da razıyım

Umarım tekrar içmezsiniz,tebrik ederim
    Gunluk harcamalarından kısıp hergun kenara mınımum 5 tl at ve unut 7 8 sene sonra bı typer alırsın
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim sorum biraz garip.Canımdan öte annemin bana sözü var sigarayı bırakacağına dair.25 yıldır içiyor.Eskiye göre azalttı daha düşük nikotin oranı olanlardan içmeye başladı ama yinede bırakamıyor.8-10 saat içmeyince sinir küpüne dönüyor.Aslında bırakmakta istemiyor ama ona bu ilaçtan alsam,zorlasam o sinir küpü haline katlansam kesin olarak bırakır mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim sorum biraz garip.Canımdan öte annemin bana sözü var sigarayı bırakacağına dair.25 yıldır içiyor.Eskiye göre azalttı daha düşük nikotin oranı olanlardan içmeye başladı ama yinede bırakamıyor.8-10 saat içmeyince sinir küpüne dönüyor.Aslında bırakmakta istemiyor ama ona bu ilaçtan alsam,zorlasam o sinir küpü haline katlansam kesin olarak bırakır mı?
    Bırakmak istemiyorsa ilacın etki edeceğini zannetmiyorum..

BüLenT GöReN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orta ikiden lise 1 e kadar otlakçılık yapıyodum hep yalan değil oldumu içiyodum olmadığında hiç aramıyodum ama lise1den sonra yakama öyle bi yapıştıki yapışmaz olaydı diorum bazen kendi kendime 6 senedir günde bir paket garanti içiyorum bir zamanlar günde iki paketin bittiği oluyodu sonra yine bir pakete düştü geçen yaz bırakayım dedim belki inanmazsınız ama 18 saat zor dayandım yine devam yine devam keşke içmesem yine bırakmayı deniyecem ama hiç ümitli değilim

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük ihtimal faranjit'ten.

Bir de baya bi sinüzit var bende,geniz akıntısı falan çok oluyor.

Faranjitle birleşince,hiç yemek yiyemiyorum o zaman sürekli kusasım geliyor.
    bu olay bana da oluyo hatta bu sabah oldu baya da korktum.. ama benimki heycanla korkuyla falan değil, gayet de diş fırçalarken ağzımı çalkalarken oluyo.. alakası var mıdır acaba? gözüm falan yaşarıyo zar zor kusmamayı başarıyorum.. 3 4 kere oldu bu güne kadar..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanliz ruya olayi cidden sikinti heee

metinmb407 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Azminiz için tebrik ederim. İnşallah en kısa sürede bu illetten kurtulursunuz.

Rahmetli babamda günde bir paket içerdi. Ben hiç başlamadım o kokudan nefret eder babamın yanına yaklaşmayı bile istemezdim. O da durumun farkındaydı zaten. Ölmeden bir sene önce bırakmıştı ama bu zehri tam 20 sene ciğerlerine çekmişti. Adamcağız sigaradan ölmedi tabiki de ama evlatlarının yaklaşmak istememesi daha çok öldürüyordu onu.

Ben kendimin yapmadığı bir şeyi ileride çoluğumdan çocuğumdan isteyemem. Ben sigara içersem o da içer. İmamın dediğini yap yaptığını yapma psikolojisi ne kadar etkili olur bilemem. Bana en çok koyan bu olur.

Çoluğumuzun çocuğumuzun da rızkını böyle savurmaya hakkımız yok değil mi? Adamın biri kızını dersaneye yazdıracak parası yok ama fosur fosur içiyor sigarayı. Dersane müdüründen bir azar gelir ve çocuğunun geleceğini karartmak istemiyorsan sigarayı bırakır ona yardımcı olursun. Bırakıyor ve sigaraya verdiği para hakikaten dersane taksidi oluyor.

Evren bey konu hakkında söz sahibi sizsiniz. Bu yolun başındaki gençlere önerileriniz muhakkak vardır. Belki bu önerileri bıraktığınız güne saklıyorsunuzdur ya da daha sonrasına bilemeyeceğim. Konunun takipçisi birçok kişiye örnek olacak tecrübelerinizi vs. aktarırsanız gençlerimize diğer arkadaşlara örnek olsun. Ne bileyim başlama sebebiniz vs gibi. Haddime değil yanlış anlamayın şu an bu yolda en güzel örnek olduğunuz için böyle bir öneri getirdim.

Özellikle bakıyorum da ortaokul yaşlarında başlamış ve liseyi henüz bitirmiş ya da üniversiteye yeni başlamış arkadaşlar yoğunlukta. Bunları gördükçe ne kadar üzüldüğümü ifade etmeliyim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende champix vasıtasıyla bıraktım bırakacağımada hiç inanmamıştım ama elbet bitiyormus sigara, ilacam başladıktan sonra 12. gün bıraktım 3 gün daha devam ettim ilaca sonrasında ilac kullanmayı kestim, ilacın yan etkileri öyle abartılacak seviyede değil en güzeli prospektüsü okumayacaksınız çünki hiçbir yan etkisi size sigaranın vereceği zarardan fazla değil şu an itibariyle 5 aydır sigarasız hayat yasıyorum cokta memnunum hayatımdan
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı metinmb407 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Azminiz için tebrik ederim. İnşallah en kısa sürede bu illetten kurtulursunuz.

Rahmetli babamda günde bir paket içerdi. Ben hiç başlamadım o kokudan nefret eder babamın yanına yaklaşmayı bile istemezdim. O da durumun farkındaydı zaten. Ölmeden bir sene önce bırakmıştı ama bu zehri tam 20 sene ciğerlerine çekmişti. Adamcağız sigaradan ölmedi tabiki de ama evlatlarının yaklaşmak istememesi daha çok öldürüyordu onu.

Ben kendimin yapmadığı bir şeyi ileride çoluğumdan çocuğumdan isteyemem. Ben sigara içersem o da içer. İmamın dediğini yap yaptığını yapma psikolojisi ne kadar etkili olur bilemem. Bana en çok koyan bu olur.

Çoluğumuzun çocuğumuzun da rızkını böyle savurmaya hakkımız yok değil mi? Adamın biri kızını dersaneye yazdıracak parası yok ama fosur fosur içiyor sigarayı. Dersane müdüründen bir azar gelir ve çocuğunun geleceğini karartmak istemiyorsan sigarayı bırakır ona yardımcı olursun. Bırakıyor ve sigaraya verdiği para hakikaten dersane taksidi oluyor.

Evren bey konu hakkında söz sahibi sizsiniz. Bu yolun başındaki gençlere önerileriniz muhakkak vardır. Belki bu önerileri bıraktığınız güne saklıyorsunuzdur ya da daha sonrasına bilemeyeceğim. Konunun takipçisi birçok kişiye örnek olacak tecrübelerinizi vs. aktarırsanız gençlerimize diğer arkadaşlara örnek olsun. Ne bileyim başlama sebebiniz vs gibi. Haddime değil yanlış anlamayın şu an bu yolda en güzel örnek olduğunuz için böyle bir öneri getirdim.

Özellikle bakıyorum da ortaokul yaşlarında başlamış ve liseyi henüz bitirmiş ya da üniversiteye yeni başlamış arkadaşlar yoğunlukta. Bunları gördükçe ne kadar üzüldüğümü ifade etmeliyim...
    Ne zaman başladığımı hiç unutmam..

Orta 2'yi Orta 3 'e bağlayan yazdı. Hoşlandığım kız ve sınıfımızdan bir başka arkadaşla caddeyi sahile bağlayan ara sokakların birindeydik.. Her 2'si de sigaraya başlamışlardı.. Bana sorduklarında "içmiyorum" diyemedim.. Arada sırada içiyorum dedim ve ikramları ile ilk sigaramı yaktım..

Erkek olduğunu kanıtlamak, büyük görünmek, hava atmak, sert görünmek..

Bir ortaokul öğrencisinin cahilliği ile yapılmış hareketler ve 16 sene süren bir bağımlılığın ilk adımı..

Bugün yani 32 yaşında iken sigaranın sağlığıma zarar verdiğini hissetmiyorum.. Lâkin içmeye devam eder isem mutlak suretle sağlığıma zarar verecek. Bunu biliyorum.. Vermeme olasılığı yok. Belki kolum bacağım kesilmeyecek ama akciğerlerim ya da hücrelerim envai çeşit hastalıktan birine mutlaka denk gelecek. Gelmeme imkanı yok!

Peki geldiğinde ne olacak?

Çoluğumun çocuğumun rızkını bozulan sağlığımı tedavi etmek için kullanmak zorunda kalıcam ve büyük olasılıkla da tedavi edemeyecem. Bağımlılığım yüzünden bozulan sağlığım canımdan çok sevdiklerimi, yani henüz evlenmediğim eşimi ve doğmamış çocuklarımı üzecek..

Bozulan sağlığımı tedavi etmek için harcayacağım para bir yana sigara için önümüzdeki 30 yılda 100.000 TL gibi bir meblağyı da cebimden çıkarmak zorunda kalıcam..

Ne için ha ne için?

İçime duman çekip suni bir rahatlama kandırması için mi? Değer mi bu kandırmacaya yukarıda saydıklarımı çekmek?

Değmez... Değmemeli...

Sigara içmek kimseye hiçbir şey kazandırmaz..

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 10 sene içtim.Son 2 senedir kullanmıyorum.Sabah kalkmalarımdan yediğimden aldığım tada kadar çoğu şeyde faydasını gördüm.
    Sigara içen arkadaşlar eğer cidden bırakmak istiyorlarsa öncelikli olarak sigara içilen arkadaş ortamlarından uzak durmalılar çünki inanılmaz derecede gözü dönebiliyor ilk bıraktğınız zamanlarda

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evren rüyalar ne durumda

bunun ilaçla alakası yok ulen evli barklı adamız rezalet diz boyu valla bi iki rüya daha görürsem başlayacam sigaraya tekrar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)