User Tag List

Sayfa 23/35 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: Sigaraya Son - Champix Deneyimlerim

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bkaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bir paket ile bıraktım ama ciddi istekliydim, şu an 17-18 ay oldu ve gram aklıma gelmiyor canım istemiyor.
    Helal olsun valla

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2012de başladığım sigaraya günlük 2 veya 3 paket olarak devam ettim. başlangıç paketi aldım hayırlısı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende champix ile sigarayı bırakmayı düşünüyorum, pek bırakmayı düşünen bir tip değilim ancak bırakmak lazım.Geçenlerde burun ameliyatı olduktan sonra ilk defa nefes aldığımı hissettim eğer sigarayı da bırakırsam tamam olacak diye düşünüyorum.Bakalım en yakın zamanda bende bir sigara bırakma operasyonu yapacağım )
    FOR US BY US

[/CENTER]

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorun bende hocam yillar önce uyur gezerlik vardi bende ailemle yasarken sorun olmuyordu annem kapiyi kitleyip anahtari saklardi evde takilirdim. Ama artik yalniz yasiyorum apartmanda uyandim gecen gun hic bir sekilde hatirlamiyorum nasil gittim ne yaptim.. Defalarca bagirdigima uyandim ( buzaten yillardir var ) ama ruyalar ve uyur gezerlik biktirdi polis karakolu basma polatla askerlik yapma felan bence kullan birak sigarayi ruyadan daha zararli sonucta
    Uyur gezerlik gibi bir durum varsa doktora danışıp almanda fayda var.. Bu arada askerlik, savaş vb şeyleri ben de çok görmüştüm. Survivor'dan tut kovboy filmine kadar farklı filmler de vardı elbet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uyur gezerlik gibi bir durum varsa doktora danışıp almanda fayda var.. Bu arada askerlik, savaş vb şeyleri ben de çok görmüştüm. Survivor'dan tut kovboy filmine kadar farklı filmler de vardı elbet
    Bir eczacı abim biraz içeriğinden bahsetmişti bu ilacın söylediğine göre nazi döneminde savaşan askerlere psikolojilerini rahatlatmak amacıyla verilen benzer bir ilaçtan yola çıkılarak geliştirilmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uyur gezerlik gibi bir durum varsa doktora danışıp almanda fayda var.. Bu arada askerlik, savaş vb şeyleri ben de çok görmüştüm. Survivor'dan tut kovboy filmine kadar farklı filmler de vkalablbet
    Uzun zamandir uyur gezerlik yoktu abi ilacin son zamanlarinda basladi. Bunu ilac yapti demiyorum kullanmayi dusunen arkadaslar endise etmesin sadece bende eskiden var olan bi rahatsixlik yenidenmeydana geldi. kalan ilaclari bitirene kadar kapiyi kitleyp anahtari uzerinden felan alip kendimi denicem. Eger yine baslamazsa devam paketine oyle gecicem

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    14ncu gun bugun doldu son sıgaramı ıçtım ve paketımı çöpe attım ınş hayırlısı ıle kurtuluruz şu ılletten..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun iki hap ictim ve gece yine berbatti ( mutafakda sebilin yaninda otururken uyandim ) artik hapi kullanmicam. Kendime verdiğim söz ile sigara icmicem.. Hapi kullanmayi düşünen arkadaşlar endişe etmesin bu sadece bende olan bir durum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah uyur gezerlik çıkmaz bir de başımıza Bende dün aldım ilacı ancak haftaya filan başlamayı düşünüyorum sigara stoğum anca bitmiş olur
    FOR US BY US

[/CENTER]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dun iki hap ictim ve gece yine berbatti ( mutafakda sebilin yaninda otururken uyandim ) artik hapi kullanmicam. Kendime verdiğim söz ile sigara icmicem.. Hapi kullanmayi düşünen arkadaşlar endişe etmesin bu sadece bende olan bir durum.
    Sen cidden kullanma kardeşim, böyle bir rahatsızlık varsa ilaç tetikliyor ve daha da arttırıyor olabilir.

Her zaman söylüyorum; normal sağlıkta olan bir insanda herhangi bir yan etki çıkmıyor ancak sağlıkla ilgili bir sorun var ise doktor kontrolünde kullanmakta fayda var. Keza aynı durum psikolojik sorunları olanlar için de geçerli, o arkadaşlar da doktor kontrolünde kullanmalı

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu mayıs 2012 de açılmış ve ben mart 2012 ortası bırakmışım sigarayı tam 2 sene olmuş maşallah

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende champix kullanacaktım ancak doktor kullandığım miğde hapı ile etkileşime girebilir kullanma dedi.

Şimdi benim sorum şu bırakmayı çok istiyorum ve Allen Carr'ın kitabını bitirmek üzereyim. Kitap bitene kadar bırakmayın diyor ancak şuan mental olarak kafada bitirdim tamamen nikotin bağımlılığından canım istiyor.

Son sigaramı yaktığım gün yazacağım buraya bakalım neler olacak İnşallah kurtulabilirim artık cidden çok sıkıldım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu mayıs 2012 de açılmış ve ben mart 2012 ortası bırakmışım sigarayı tam 2 sene olmuş maşallah
    maşallah maşallah
    benim de 2 sene dolacak 20 gün sonra

Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende champix kullanacaktım ancak doktor kullandığım miğde hapı ile etkileşime girebilir kullanma dedi.

Şimdi benim sorum şu bırakmayı çok istiyorum ve Allen Carr'ın kitabını bitirmek üzereyim. Kitap bitene kadar bırakmayın diyor ancak şuan mental olarak kafada bitirdim tamamen nikotin bağımlılığından canım istiyor.

Son sigaramı yaktığım gün yazacağım buraya bakalım neler olacak İnşallah kurtulabilirim artık cidden çok sıkıldım.

Bırakma diyorsa bırakma

Gerçi ben de yarıya kadar okudum, yarıda bıraktım ama champix içiyordum kitabı okurken.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Birakmak istiyorum filmini izlemeni tavsiye ederim bi arkadasim hapsiz sadece o filmle bitakti 1 haftadir icmiyor.

Evren abi soylemis gerci ama herhangi bir rahatsizligi olan veya onceden psikolojik sorun yasayanlar doktor tavsiyesi olmadan kullanmasin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birakmak istiyorum filmini izlemeni tavsiye ederim bi arkadasim hapsiz sadece o filmle bitakti 1 haftadir icmiyor.

Evren abi soylemis gerci ama herhangi bir rahatsizligi olan veya onceden psikolojik sorun yasayanlar doktor tavsiyesi olmadan kullanmasin..
    Yarın izleyeceğim 23 nisan hazır tatilken

Ben iyiki sormuşum zaten doktorda dedi harala hürele kullanılmaması gereken bir ilaç diye. Hatta ben champix dedim gülerek çok rüya görürsün dedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın izleyeceğim 23 nisan hazır tatilken

Ben iyiki sormuşum zaten doktorda dedi harala hürele kullanılmaması gereken bir ilaç diye. Hatta ben champix dedim gülerek çok rüya görürsün dedi
    Ahaha baslarda rüyalar çok keyifliydi. Acaba bu gece ne gorcem diye heyecanla yatardim bilinç altima hayret ettim kendime inanamadim ama 20 kusurlu günlerde abuk subuk olmaya başladı bagirmalarima uyanmaya basladim komsu alper gece kimle kavga ediyodun diyince killanmaya basladim uyur gezerlikde meydana cikinca son damla oldu sigara içmek aptallik kanser çubuğuna bu saatten sonra hayatta para vermem Allen carr ve birakmak istiyorum filmi bile birakmak için büyük destek olur. İnşallah herkes kurtulur bagimliligindan.. Allah evren abiden razi olsun konu sayesinde kaç insan sigarayi birakti arada konuyu hortlaticam ki sayimiz artsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ahaha baslarda rüyalar çok keyifliydi. Acaba bu gece ne gorcem diye heyecanla yatardim bilinç altima hayret ettim kendime inanamadim ama 20 kusurlu günlerde abuk subuk olmaya başladı bagirmalarima uyanmaya basladim komsu alper gece kimle kavga ediyodun diyince killanmaya basladim uyur gezerlikde meydana cikinca son damla oldu sigara içmek aptallik kanser çubuğuna bu saatten sonra hayatta para vermem Allen carr ve birakmak istiyorum filmi bile birakmak için büyük destek olur. İnşallah herkes kurtulur bagimliligindan.. Allah evren abiden razi olsun konu sayesinde kaç insan sigarayi birakti arada konuyu hortlaticam ki sayimiz artsin
    Allah cümlenizden razı olsun, 1 kişiye bile faydam dokundu ise ne mutlu bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah cümlenizden razı olsun, 1 kişiye bile faydam dokundu ise ne mutlu bana.
    Evren abi öncelikle Allen Carr'ı aklıma sokan ve sigaraya son başlığını açarak bırakmak isteyenleri cesaretlendirdiğin için çok teşekkürler. Kitabı azmettim ve bitirdim.

Son sigaramı içtim ve gerçekten içerken kitaptakiler aklıma geldi sigaradan bin kere tiksindim yarısından sonra içerken miğdem bulanmaya başladı ve nasıl içtim lan ben bunu bunca zaman dedim. Bugünden itibaren inşallah 7 yıllık sigara illetinden kurtuldum.

Hadi hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evren abi öncelikle Allen Carr'ı aklıma sokan ve sigaraya son başlığını açarak bırakmak isteyenleri cesaretlendirdiğin için çok teşekkürler. Kitabı azmettim ve bitirdim.

Son sigaramı içtim ve gerçekten içerken kitaptakiler aklıma geldi sigaradan bin kere tiksindim yarısından sonra içerken miğdem bulanmaya başladı ve nasıl içtim lan ben bunu bunca zaman dedim. Bugünden itibaren inşallah 7 yıllık sigara illetinden kurtuldum.

Hadi hayırlı olsun
    Hadi bakalım, inşallah kalıcı olur. Sen de tıpkı bizler gibi seneler sonra "bırakalı xx sene oldu" diye yazarsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)