User Tag List

Sayfa 25/35 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
661 sonuçtan 457 ile 475 arası

Konu: Sigaraya Son - Champix Deneyimlerim

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sıgarasız 41ncı gunumdeyım bırakan arkadaşlara bı sorum var..?

ılk aldığım başlangıç paketı bu;

eczaneye gıttım ve 2 ıle 3ncu devam paketını ıstıorm dedım, devam paketı ıçın sadece 1 paket olduğunu soyledı ve aldığım pakette bu;

ınternette 3 kutu dıe okumuştum yada oyle hatırlıorm, tam olarak bılmıorm..

bu ışın aslı nedır arkadaşlar?

son 1 gun kaldı devam paketınde sabah akşam olarak, bundan sonra 1 paket daha alıp ıçmem gerekıo mu..?
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Emre Akçay
    Misafir
    23 gündür bende içmiyorum. 6 senedir boşa içmişim. Çok şükür kendi kendime bıraktım.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 senedir bende bil fiil içiyorum, artık zararları etkisini göstermeye başladı. Bu ilaca başlamak istiyorum ancak hap kullanamıyorum, boğazımdan bi türlü geçiremiyorum. Merak ettiğim husus ise, bu champix haplarının büyüklüğü. Ufak mıdır, yutulabilir bir şey mi?
    Real Cars, Real Roads.

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde 1 buçuk ay oldu champixle bıraktım.ben başlangıç paketinin ilk kutusunu içip yani 14 gün içip dahada içmedim sigarayıda ilacın 8. gününde bırakmıştım. ilacı içtikten sonra kalbimde çarpıntı oluyodu bende rahatsız oldum 14. günde bıraktım. annemde aynı şekilde 14. gününde ilacı kesti yaklaşık 20-25 yıldır annem 4-5 senedir ben kullanıyorum. hiç bir zorluk hiç bir sıkıntı çekmeden bıraktık. inşallah herkes kurtulur bu meretten,(bu arada beni görüp çevremde 4 kişi daha bu ilaçla bıraktı sizde bırakabilirsiniz sadece biraz isteyin)

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Karakuş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7 senedir bende bil fiil içiyorum, artık zararları etkisini göstermeye başladı. Bu ilaca başlamak istiyorum ancak hap kullanamıyorum, boğazımdan bi türlü geçiremiyorum. Merak ettiğim husus ise, bu champix haplarının büyüklüğü. Ufak mıdır, yutulabilir bir şey mi?
    bnde normalde hap kullanamam ama bu hıç sıkıntı olmadı, hap'ı ağzıma attıktan snra su ıçıorm kendılığınden gıdıo zorluk çekeceğınızı duşunmuorm..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıgarasız 41ncı gunumdeyım bırakan arkadaşlara bı sorum var..?

ılk aldığım başlangıç paketı bu;

eczaneye gıttım ve 2 ıle 3ncu devam paketını ıstıorm dedım, devam paketı ıçın sadece 1 paket olduğunu soyledı ve aldığım pakette bu;

ınternette 3 kutu dıe okumuştum yada oyle hatırlıorm, tam olarak bılmıorm..

bu ışın aslı nedır arkadaşlar?

son 1 gun kaldı devam paketınde sabah akşam olarak, bundan sonra 1 paket daha alıp ıçmem gerekıo mu..?
    Devam pakedi 2 ve 3'ün birbirinden farkı yok. Her ikisi de aynı paket..

3 kutu tavsiye ediliyor, ben 2'de kesmiştim. Tamamen kendine güven ile alakalı 3. pakede geçip geçmemek.

edit: sen zaten 56 günlük devam pakedi almışsın.. Yani 2 aylık.. Bizim bahsettiklerimiz ise 28 günlük devam 2 ve 28 günlük devam 3 pakedi.. Sen başlangıç pakedi ile beraber toplamda 3 ay kullanmış olacaksın, kafidir 3 ay. Fazlasını kullanmana gerek yok.

Alıntı semih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde 1 buçuk ay oldu champixle bıraktım.ben başlangıç paketinin ilk kutusunu içip yani 14 gün içip dahada içmedim sigarayıda ilacın 8. gününde bırakmıştım. ilacı içtikten sonra kalbimde çarpıntı oluyodu bende rahatsız oldum 14. günde bıraktım. annemde aynı şekilde 14. gününde ilacı kesti yaklaşık 20-25 yıldır annem 4-5 senedir ben kullanıyorum. hiç bir zorluk hiç bir sıkıntı çekmeden bıraktık. inşallah herkes kurtulur bu meretten,(bu arada beni görüp çevremde 4 kişi daha bu ilaçla bıraktı sizde bırakabilirsiniz sadece biraz isteyin)
    umarım yeniden başlamazsınız. Gerek çevrem gerekse okuduklarımdan edindiğim bilgi ve tecrübelere göre genellikle 2 aydan az kullananlar tekrardan başlıyor. Elbette bu genellemeler içerisinde istisnalar da var ve inşallah sizler de o istisnalardan olursunuz.

Karakuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnde normalde hap kullanamam ama bu hıç sıkıntı olmadı, hap'ı ağzıma attıktan snra su ıçıorm kendılığınden gıdıo zorluk çekeceğınızı duşunmuorm..
    Teşekkür ederim abi, en kısa zamanda başlamam lazım o zaman.
    Real Cars, Real Roads.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi öncelikle böyle birşeye ön ayak olduğun için Rabbim Razı olsun, işin gücün rast gitsin.

Çok şükür ben hiç kullanmadım,

Ama anne ve baba fena tiryakiler. Baba günde 2 pakete yakın anne de 1 pakete yakın içmekte. ikisi de ortalama 30 senedir içiyorlar.

Neler yaptım bırakın edin diye, onlar da bi sürü ilaç vs denediler ama sonuç hüsran.

Sürekli birbirlerini tetikliyorlar bu konuda, birader de 25 inden sonra başladı günde 1 paket içiyor :S

Ben ne anlattıysam olmadı senin link'i attım inşallah faydalanırlar.

Bırakan kim varsa inşallah bir daha başlamaz

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evren yazdığın metni ben bir arkadaşımla mail aracılığı ile paylaştım bilgine umarım ona da faydalı olur
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Utanarak yaziyorum ben yeniden basladim kanser çubuğuna. Hem de baslamayi hic dusunmedigim bi dönemde bi anlik çok sinirli oldugumda sakinleştirmek için yanimdaki biri uzatti bende alip yaktim hemde hic ne yaptigimi düşünmeden1 aydir iciyorum her ictigimde kendime küfür ediyorum her pakette bu son paket diyorum birakdigimdaki gunleri özledim tekrar birakicam becerebilirsem ilacsiz. Beceremezsem devam paketi ne kadar varsa kullanip.. Ama birakicam kendime saygimi kaybettim tekrar baslayinca

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Champix ile sigarayı bıraktım çok memnunum. 12ay 20 gündür sigara kullanmıyorum. Tavsiye ederim.
    Sakin güç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren yazdığın metni ben bir arkadaşımla mail aracılığı ile paylaştım bilgine umarım ona da faydalı olur
    1 kişi bile faydalansa ne mutlu bana, umarım okuduklarına inanır da dener bırakmayı.. Denedikten sonra büyük olasılıkla başarabilir zaten.

Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Utanarak yaziyorum ben yeniden basladim kanser çubuğuna. Hem de baslamayi hic dusunmedigim bi dönemde bi anlik çok sinirli oldugumda sakinleştirmek için yanimdaki biri uzatti bende alip yaktim hemde hic ne yaptigimi düşünmeden1 aydir iciyorum her ictigimde kendime küfür ediyorum her pakette bu son paket diyorum birakdigimdaki gunleri özledim tekrar birakicam becerebilirsem ilacsiz. Beceremezsem devam paketi ne kadar varsa kullanip.. Ama birakicam kendime saygimi kaybettim tekrar baslayinca
    1 defa bıraktın.. Bırakılabildiğini, hatta çok kolay bir şekilde bırakılabildiğini artık biliyorsun. Madem bıraktın, 1 defa daha bırakabilirsin.. İlaçsız bırakmayı dene, başarılı olamazsan tekrar ilaç deneyebilirsin. Champix ile beraber Allen-Carr'ın kitabını bu sebeple tavsiye ediyorum aslında.. Sinirli / sıkıntılı vb anlarda sigaranın bir katkısı olmayacağını çok net bir şekilde işliyor beyninize. Tek dikkat edilmesi gereken, okumak için okunmamalı; anlamak için hatta mümkünse önemli yerlerin altı çizilerek okunmalı

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben kendi kendime tarih belirlemiştim 2 ay önce falan. 27 Haziran Cuma gecesi inşallah sigarasız, öksürüksüz, balgamsız, kokusuz dünyaya girmeye hazırlanıyorum. Tek sıkıntım alkol aldığım gün sigarasızlığa nasıl dayanacağım. O yüzden ramazan ayından önce bırakmayı düşünüyorum. Ramazanda alkol almayacağımdan ötürü biraz daha kolay olacağını düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kendi kendime tarih belirlemiştim 2 ay önce falan. 27 Haziran Cuma gecesi inşallah sigarasız, öksürüksüz, balgamsız, kokusuz dünyaya girmeye hazırlanıyorum. Tek sıkıntım alkol aldığım gün sigarasızlığa nasıl dayanacağım. O yüzden ramazan ayından önce bırakmayı düşünüyorum. Ramazanda alkol almayacağımdan ötürü biraz daha kolay olacağını düşünüyorum.
    Ben de çok korkardım bundan, alkol aldığımda bir sigarayı diğer sigarayla yakardım. Elim asla ve asla boş kalmazdı. Sigarasız alkol nasıl alınır bilmezdim, alınamaz diye düşünürdüm. Bu sebeple kendimden emin olmadan, gerçekten bıraktığımı hissetmeden, sigarasız içki içebileceğim konusunda güvenim yerine gelmeden ağzıma içki koymadım. Bu güven yerine geldiğinde ise, sigarasız içki içilebildiğini hatta daha da güzel olduğunu şaşırarak farkettim.

Ogulcan.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bir yan etkisi oluyor mu abi kilo gibi ? konuyu tam okuyamadım yazdıysanız kusura bakmayın
    Alfa Romeo 159 Booster

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ogulcan.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bir yan etkisi oluyor mu abi kilo gibi ? konuyu tam okuyamadım yazdıysanız kusura bakmayın
    Sigara yerine abur cubur konursa kilo almak kaçınılmaz, ben su koydum.. Canım birşeyler yemek istediğinde hep su içtim.

Ha sigara sonrasında kilo aldım ama bunda sporu bırakmamın, yeme düzenimin değişmesinin etkisi var; sigaranın değil.. Sigarayı bırakmasam da düzen değişikliği ile aynı kiloları alacaktım.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de çok korkardım bundan, alkol aldığımda bir sigarayı diğer sigarayla yakardım. Elim asla ve asla boş kalmazdı. Sigarasız alkol nasıl alınır bilmezdim, alınamaz diye düşünürdüm. Bu sebeple kendimden emin olmadan, gerçekten bıraktığımı hissetmeden, sigarasız içki içebileceğim konusunda güvenim yerine gelmeden ağzıma içki koymadım. Bu güven yerine geldiğinde ise, sigarasız içki içilebildiğini hatta daha da güzel olduğunu şaşırarak farkettim.
    O zaman sigarayla birlikte bir süre alkolü de bırakıyorum kendime güvenim geldiği zaman, kendimi hazır hissettiğim zaman alkole tekrar sigarasız bir şekilde başlıyorum.

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam 5.5 ay oldu sigarasız.artık tamamen çıkardım hayatımdan.elime aldıgımda bile yabancı bisymiş gibi gelio.o kadar sinirlendiğim zmanlar atlattım ama asla yakmadım.yakmayın şunu.siniri yenmekte kafada bitio o yüzden sigaraya sığınmayın.çok alkol aldıgım dönemde hiç canım istemedi.ama şunu söyleyebilirim.sporun hayatımda olmasının büyük etkisi var.bırakmaya niyetli arkadaşlara söylüorum.spora başlayın ve öyle deneyin bırakmayı... emin olun çok daha kolay olucak...

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 7 sene içtim 1 sene önce bıraktım.Bende başlarda senin düşündüğün sıkıntıları yaşıyordum.Arkadaşlarımla bi süre çay kahve içemedim alkol almadım, ilk biramı içtiğim gün 2 paket cips yedim 2 birayla daha sonradan bu isteğim azaldı zaten alkol çok fazla tüketmiyorum ama artık alkolün yanında aramıyorum.Emin ol belli bir süre sonra bir zamanlar sigara içtiğini unutuyorsun.
    What Goes Around,Goes Around

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)