User Tag List

Sayfa 27/35 İlkİlk ... 172526272829 ... SonSon
661 sonuçtan 495 ile 513 arası

Konu: Sigaraya Son - Champix Deneyimlerim

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İlacın başlangıç paketi ve devam pakedi var

Tüm modellerde hangi gün ne alacağın yazıyor. Başlangıç pakedinde düşük dozla başlatıp dozu ve sayıyı arttırıyor ( sabah sabah sabah iken sabah aksam, sabah aksam ) devam paketleri ise birbiri ile aynı

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Champix ile bende sigarayı bıraktım. 45 gün oluyor sadece ilk 20 gün kullandım ilacı.
    Herkese tavsiye ederim, rüyalar dışında
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bu sigara bırakma olayı tamamen pisikolojik ve ne kadar istediğinle alakalı. Babam 45 yıldan beri sigara tiryakisiydi ve geçen aylarda nefes darlığı nedeni ile hastaneye yattı. Şunuda belirtiyim hastaneye yatmadan öceki haftalardda sigarayı yavaş yavaş azaltmıştı bizde bu sıralar "ne güzel heralde bırakıyor yavaş yavaş" diye düşünüyorduk. Neyse hastaneye yatınca doktorun tespiti ileri seviyede KOAH oldu ve 2 hafta boyunca hastanede yatıp tedavi edildi.

Doktorun bize dediği aynen şuydu "Babanız sigarayı bırakmamış, sigara babanızı bırakmış." ciğerler öyle bir duruma gelmişti artık kandaki oksijen seviyesi 98% olması gerekirken 24% e düşmüş ve zaten u seviyed ebir insanın değil sigara içmesi nefes alması bile pamuk ipliğine bağlıymış.

Hakkaten içmesi keyifli ama böyle bir şeyin canlı şahidi olunca insan başlarım lan keyfine demeden edemiyor. Babam şu anda hiç sigara ve alkol içmiyor.
    74 model sehpa...

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklasik 2 hafta elektronik sigara kullanimi sonrasinda sigarayi da elektronik sigarayi da biraktim. Forumda elelektronik sigara ile alakalı bir konu var, detayli sureci musait olduğum bir zaman orada anlatacağım.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende psikolojik oldugunu düşünüyorum.
    liseden beri sürekli olmasada içerdim. ünide biraz artmıstı sonra azalttım son sene nerdeyse 3 günde paket biticek sekilde içiyordum. Ama aksam 6 dan sonra genelde pek içmiodum sadece dısarda olursam içiyodum. 2 ay kadar önce sogukta içerken dedim niye içiyorum yaa salla içmicem artık paketi attım çöpe o gunden beri içmiorum. 2 ayın üzerine dün sadece bi vanilyalı içtim o yani oda sert geldi keyif almadım yarıda attım.
    he gene içerim tek tük ayda 1 flan ama sigara bana bagımlılık yapmıyor içmediğim zmanda eksikliğini hissetmyiorum. canım sigara cekmiyo basım agrımıyor. Tuhaf bir durum ama bence bırakılması oyle cok zor birsey değil.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren abi , bende 3 ay bıraktım sonra içicem uleyn dedim içemedim. Zorla başladım. ama o hd kalitesindeki rüyalar kaç hapla gerçekleşiyor?

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _AS_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir güncel çekeyim bende
    9 senedir günde 1 paket altına düşmeyen sigarayı zevk için içen (içtiğini sanan) ben, bu ilaç+allen carr'in kitabı sayesinde 3 gündür sigara içmiyorum. İrademin çok zayıf olduğunu düşünürdüm ama öyle değilmiş gerçekten. Daha önce 1 kere bırakmayı denedim 2 gün bile dayanamamıştım Şuan ise gayet rahat bir şekilde ilerliyorum inşallahta böyle gider. Şuan aklıma gelmiyor mu evet geliyor ama aklıma gelenin nikotin yoksunluğu değil tamamen alışkanlıktan olduğunu anlayabiliyorum arada bir canım istiyor kolayca savuşturabiliyorum aklımdan. İlaç işe yarıyor evet nikotin ihtiyacı hissetmemenizi sağlıyor fakat sizin alışkanlığınızı bıraktırmıyor kafa yapınızı değiştirmiyor, bu yüzden kesinlikle allen carr'in kitabını öneririm kafanızda ki doğru bildiğiniz yanlışlarıda silince bırakması daha kolay oluyor bu illeti.
    Bir güncel çekiyim 6 Eylül 2014'te sigarayı bıraktım ve o günden beri ağzıma sürmeyi bırak elime bile almadım. Canım istemiyor mu?? Hayır istemiyor Sadece çok çok nadir aklıma geldiği oluyor 5 saniye sonra da gidiyor hayatımda yaptığım en güzel şeylerden bir tanesiydi bu ve başardım.
    İlaçla beraber kesinlikle kitabı okuyun çok faydası oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rüya görmek için alınan bir ilaç değil bu.. Dolayısıyla 3 tane hap al rüya gör gibi bir bilgi veremem..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç birşey olmaz. ben 2009 yılında bıraktım. hatta 1 kutu ilaç ile 2 kişi bıraktık. sigarayı bıraktıktan sonra ne kadar kolay olduğunu göreceksin. gerçekten...
    İnşallah, böyle mesajlar motive ediyo insanı, teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allen Carr'ın kitabını da okursan, YGS stresi ile sigaranın zerre alakası olmadığı konusunda ikna olacaksın. Keşke sigara YGS sınavında etkili, sıkıntı giderici, zeka açıcı bir şey olsa da herkes sınav öncesi paket paket içip full çekse Ama senin de bildiğin gibi bunlar gerçek değil, dolayısıyla benim fikrime göre sıkıntılı bir zaman sigarayı bırakmak için en iyi zaman
    Evet sıkıntılı bir süreçte sigarayı bırakmak çok daha önemli, sigara zeka açmıyor, ama içeni psikolojik olarak rahatlatıyor, halbuki insan kendini kandırıyor sadece. Umarım güzel bi sene olur benim için, sigarayı bırakıp, istediğim üniversiteyide kazanırsam tamam olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tunc. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet sıkıntılı bir süreçte sigarayı bırakmak çok daha önemli, sigara zeka açmıyor, ama içeni psikolojik olarak rahatlatıyor, halbuki insan kendini kandırıyor sadece. Umarım güzel bi sene olur benim için, sigarayı bırakıp, istediğim üniversiteyide kazanırsam tamam olur
    Psikolojik olarak da rahatlık sağlamıyor.. Allen Carr'ın kitabını bu yüzden okuyun diyorum / diyoruz. Gösteriyor sağlamadığını kanıtlarla.. Çevrenize bakın, bakalım.. Sigara içen insanlar rahatlamış, mutlu, psikolojisi iyi insanlar mı? Maalesef değil..

Anlık olarak rahatladığını hissediyorsun o dumanı içine çekince, ama dediğin gibi kendini kandırıyorsun. Dakikalar geçmeden o yalancı rahatlık psikolojisi kaybolup gidiyor.. 16 sene içtim bu mereti, ne olduğunu da iyi öğrendim ne olmadığını da.. Kitabı mutlaka al ve oku kardeşim ilaçla beraber. Bana da "la kitapla sigara mı bırakılır" gibi geliyordu ama öyle değilmiş işin aslı.. Okuduğumda anladım.. Günde 45 dakika 1 saatini ayırsan yeter bu kitaba.. Ama roman gibi değil, ciddi ciddi oku.. Faydasını göreceksin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok haklısın abicim, kesinlikle dediğin gibi, kitabıda mutlaka alıp okuyacağım, çok teşekkü ederim.

markuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yaklaşık 3- 4 ay oldu bırakalı hapla vs bsey kullanmadım.inşallah herkes bırakır su mereti faydası yok zararı cok.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evren yaklasik 15 senedir min 1 paket olmak uzere sigara iciyorum yaklasik 6 haftadir bende biraktim diyebilirim

imhotep ozgurun kayinpederini vefat etmeden once hastahanede ziyaret ettik drager xor onurk falan hastane cikisi paketi cope attim

O gunden beri 7/8 dal icmisimdir zerre aramiyorum

Ruyalara gelince ilacla ilgisi yok sanirim bende baya gordum bu surecte
    vay be tam 3 yıl olmuş bırakalı

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VW6R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Utanarak yaziyorum ben yeniden basladim kanser çubuğuna. Hem de baslamayi hic dusunmedigim bi dönemde bi anlik çok sinirli oldugumda sakinleştirmek için yanimdaki biri uzatti bende alip yaktim hemde hic ne yaptigimi düşünmeden1 aydir iciyorum her ictigimde kendime küfür ediyorum her pakette bu son paket diyorum birakdigimdaki gunleri özledim tekrar birakicam becerebilirsem ilacsiz. Beceremezsem devam paketi ne kadar varsa kullanip.. Ama birakicam kendime saygimi kaybettim tekrar baslayinca
    Bugün yarın bırakıcam diye diye 8 ay kendimi ertelemişim. 14 gün önce yeniden champix başlangıç paketi alarak sigaradan bu sefer tamamen kurtulma kararı aldım. 2 gündür de Allen Carr okuyorum. ilaç bu sefer enteresandır ki sigara içişimi azaltmadı tam gaz devam ettim içmeye, takvime işaretlediğim günden 2 gün önce yani Dün gece pakette ki son sigarayı içip bıraktım lan diyerek attım ve yaklaşık 24 saattir içmiyorum.
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün 5. günüm, gayet güzel gidiyor, azalttım baya, bugün işaretlediğim günden önce bırakmayı düşünüyorum, ama şuan 1 dal sigara var önümde, yakmakla yakmamak arasında gidip geliyorum.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün sigarayı bıraktım. 3 saat sonra işime konsantre olamadım. herkese sataştım. yemek yedim sonra içmedim çıplak gibi hissettim. olmadı başaramadım. 3 saatin sonunda gene paket aldım.. kahretsin.

emrese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lanet olası öyle bişeyki kahvaltıdan sonra kahveyle,öğlen yemeğinden sonra çayla mutlaka aranıyor.
    Bende bırakma çabası içindeyim iyişallah başarırım başarırız

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün sigarayı bıraktım. 3 saat sonra işime konsantre olamadım. herkese sataştım. yemek yedim sonra içmedim çıplak gibi hissettim. olmadı başaramadım. 3 saatin sonunda gene paket aldım.. kahretsin.
    Bir miktar mı yedin yemeğini abi sonra tekrar bir miktar sigara mı içtin. Ah şu senin hikayen yok mu...
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)