drahte. bu kardeşimiz rxlerle ilgili ciddi birikimi war
drahte. bu kardeşimiz rxlerle ilgili ciddi birikimi war
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Temiz, güzel fiyatı fazla şişirilmemiş s2000 güzel olur. Hem görünüş açısından hem performans açısından sizi tatmin edicektir.
Ama yakıt konusunda aynı şeyleri söleyemem![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
dediğim gibi bence alakasızda olsa 350 derim he olmazsa s3 yada 330ci yada ne biliyim nedne bunları yazdı ndersen rx doyurmuyor s2k da 2006 dan öncesi olacaksa zaten olur vsa yoksa 2 günde araç kazada s2k da arızalı yani tabi gönül meselesi birazda fikir wermek adına focus rs de fenadır saplanıp kalma bu iki araçda kardeşim derim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Drahte sittir et satış listesini, üretim bandını, eksiğini gediğini de, Ben şu sebepden dolayı şunu derim şu aracı tavsiye ederim de geç be kardeşim. Araştırmak çok güzel paylaşımını kendi açtığın bir topic de yapman daha faydalı olacaktır, Hem seninde bildiğin gibi söz gider yazı kalır. Aç bir konu kalıcı olsun yazdıkların, okur okur, araştırır araştırır paylaşırsın bizlere de faydalı olmuş olur böyle konular da kirlenmemiş ve olaylar marka fanatikliğine dönüşmemiş olur. Forum etiğini bildiğini beni anlayışla karşılayacağını düşünüyorum... Saygılar iyi forumlar. (Not: Rx8 al derim daha avantajlı bir araç 2. el piyasasında.)
aynen tek kullanmaya bakar s2k almanıkısınıde kullandım ama s2k dan ınınce yuzum gulucukler saçıyordı etrafa benı cok etkılemıstı
bundan 8-9 sene evvel vti'mı 106 mı konuları açılırdı forumlarda.o zamanlar iki arabanın fiyatları hemen hemen aynıydı.şimdi vti dediğin meret hala 25 lere satılıyor.106 10 lirabence honda al zarar etmessin.azıcık ekonomik olarakta düşünmek lazım
komançero garage
s2kkk tercihim olurdu..
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
vallaha s2000 guzel arabada cok tehlıkelı yani.arabayı 4-3 e bile cekerken arkası durmuyor.rx8 daha iyi bi secım olabılır.arka koltukları falanda var 2-3 kısı bınebılırsınız.
sahibini tanımıyorum ama forumdaki şu araç rx8 seçmeye sebep olabilir
http://www.techturkey.com/forum/otom...ns-ds-rx8.html
ama s2k da bambaşka zor bir karar.ikisinede sahip olmak gerekir.
evet yaa kırmızı gövde ve siyah jant (kısaca linkteki araç) muhteşem olmuş rx-8.![]()
S2k'leri çok sevsemde bir Rx8 sahibiyim eski Mini kullanıcısıyım. Yol tutuş bakımından ikiside Mininin yerini tutmasada drift konusunda Rx'in çok fazla üstünlüğü olduğunu ikisinide kullandığım için söyleyebilirim. Araba 100 lira ile 160 km'de gidebiliyor 100 km'de. Görünüş olarak 2010 sonrası R3 Rx8 alacaksan gercekten kalıtelı bir araç alcağın kesindir. Cabrio herzaman candır herkez ister S2k mukemmel tasarıma sahıp olan ve Rx8 ile gidişinin kıyaslanmaması gereken bir araç. Rx8 231 Hp olarak gözüksede tekerlege verdiği gucun bu olmadıgını bılmenı ısterım. R3 Rx8'lerde fabrika çıkışı Bose Muzik sistemi, BBS uretimi jantlar, Billstein Amortisorler ve Recaro koltuklar bu arabayı cazip hale getiriyor.Karar vermek zor iyi düşün.
www.MINIciyiz.biz
Buraya yazdim yazdim sildim, bugune kadar gordugum en sacma paragraf yukaridaki, kisaca yaziyorum;
Bu 5 araba nasil ayni kefeye girer ?
Fd'sini satip Rx8 alan var mi ? Kac kisi bunlar ? Japonyada herkez Fd'sini yakip Rx8 mi aldi ? Japonyadan mi bildiriyorsunuz bunu ? Birak arabalari artik ulkelerin demografik analizini oturdugun yerden yapiyorsun, Japon musun sen yoksa ? Kac yildir Japonyada yasiyorsun ? Kac tane Japon FD sahibi arkasin var ?
Fd3S'ler M3 parasina satilip M3 sinifinin otesinde iken, Rx8'ler 3.20 parasina satilip 3.20 sinifinda oldugundan olabilir mi ? Arabalar rakipleri olan arabalara gore fiyatlandiriliyor farkinda isen, Rx8 M3 ile rekabet edecek olsaydi gine ayni paraya satilacagini mi dusunuyorsun ?
FD'nin emisyon nedeni ile satisinin yasaklanmasi nedeni ile Rx8'in cikmasi IMKANSIZ
M3 satisi yasaklaninca BMW 3.30 mu uretmeye baslar ?
FD'ye buyuk katalizor, daha buyuk portlar ile emisyon dusurulemiyormuydu ?
Dusurulemiyorsa, Rotary'nin limiti bu kadar mi yani ? Yasal limitlerde 230hp uretebiliyor en fazla..
Mazda artik M3 parasina araba satacak bir firma DEGIL, Rx-8 gibi dusuk butceli araba yapmasinin SEBEBI BU !
Mazda'nin fiyati Rx-7 / Supra / GTR zamanindada gerideydi, Honda S2000, Nissan 350Z yaparken gine fiyat olarak onlari arkadan izlemek zorunda kaldi, o butceyede ortaya Rx-8 cikti...
Mazda bugun 80.000 dolara Rotary Coupe yapip satacak bir pazari olsa idi Rx-8 GTR gibi bir makine olarak cikardi...
Thunderberk yalan soyluyorsun ? ? ? ?? ? ?? NERDE ? ? ? ? ?
Orjinal kaynaginda ? var cunki bilgi NET DEGIL neden ? Cunki zaten bilgi kendini yalanliyor, iki fabrikada uretilen bir arabanin %95'inin bir fabrikada yapilmasi olagan mi ?The production of RX-8 ended in February 2012 in Japan. As of 2011-10-07, Mazda had produced 18900 RX-8 since 2003 (in Japan?).
Senin kaynaginin orjinali surada;
asahi.com
Buda kaynaginin google translate ile tercume edilmis HALI !
NE DIYOR ?RX-8 is released in Japan, North America and Europe in 2003. 180,000 cumulative sales are 9,000.
累計販売台数は18万9千台。 - bu tek sayi aslinda gordugun gibi yani 189.000 burasi !
Mazda 189.000 araba satti bugune kadar ! ! ! !
Senin BILGIN BU KADAR daha konusmama gerek yok ama ne yapalim anlatalim millet kim ne anlasin...
Okusanda, ogrensende bu sekilde ogrendigin her bilgi TOPLUMU ZEHIRLEMEKTEN BASKA BIR ISE YARAMIYOR ! cunki yarim bilgi yalandan daha tehlikeli...
Su an sacmaliyorsun !
Rakibinden UCUZ olan bir araba %60 vergi konmus fiyati, rakibinin %80 vergi konmus fiyati ile nasil nerdeyse kafa kafaya olur ?
Hala Rx8 2.000cc olsaydi 140-150.000 Lira olacakti arabalarimiz 140-150K lik arabalar demeye getiriyorsun...
Mazda Turkiye FAIS fiyat ile araba satti diyorum, araba 2.000cc olsaydi diyorsun....
Thunderberk sunun cevabini ver;
Rakibinden UCUZ olan bir araba %60 oranda vergilendirilmis fiyati, kendisinden PAHALI olan rakibinin %80 vergi konulmus fiyati ile nasil nerdeyse kafa kafaya olur ?
Vermezsin....
Rx8 icin kac tane Titanium exhaust var ? S2000 icin cesit cesit, marka marka, sec begen al, Turkiyese bile 3 tane komple titanium Exhaustlu S2000 var...
ASM - AMUSE - J's - Spoon - Ikeya Formula - Toda - Tracy - Hytech....
S2000 icin yapilan DRY CARBON parca cesitliligi bu dunyada baska hangi arabada var bilmiyorum...
Volvo guvenli, BMW sportif, Mercedes konforlu, Alfa tasarim....
Herkezin bir mottosu var, ama bunlar yalan dolan Mazda en cok kari marjinalliginden odun vermden kazanacagini bildigi icin marjinal
NE ?
Bugun Mercedes, SLK'yi S2000 gibi yaparsa satamaz ! Fiyat dusurur satar ama ozamanda SLK kadar kar edemez bunun yaninda marka imajina verdigi zarar cabasi...
Herkezin tuttugu bir kose var, Mazdanin boyle GORUNUYOR OLMASI onu ulu kilmaz, buna kanip gidiyorsun, gozunu ac biraz....
Bunlar REKLAM KOKAN hareketler, Mazda buyuklugundeki Uluslar Arasi bir firmanin DUYGULARI OLMAZ, musterilerin duygulari olur, bunlar dahi kullanilir ama firmanin DUYGUSU YOK...
Thunderbek, Avrupa'yi Amerika'yi karis karis gezdin mi ? Teenager nedir ya ? Amerikada hangi teenager S2000'in sigortasini odeyebilir ?
Oturdugun yerden ulkelerin demografik analizini yapiyorsun, iki dergi, bir film izliyorsun sana yetiyor...
Nasil bir kafa yapin var anlamiyorum...
Soyledigin laflar cok buyuk laflar, ne zaman anket yaptin ? nasil data topladin ? S2000 i teenager zenciler kullaniyor oldu ?
Ferrari F430 Spyder'da S2000'in satis rakamini yakalayamadi...
Sacma degil mi bu dedigim !
Mx-5, S2000 satis rakamini yakalayamadi demek gibi...
Bunlarin ikisininde roadster olmasi rakip olduklari anlamina gelmez, fiyatlarina ve performanslarina bakarsan farkli siniflarda olduguklarini gorurusun ayrica biri 23 yil digeri 9 yil uretildi...
Adam isimi gorecek araba ariyorum DEMEMIS ! Ne demis ?
Adam bir kere performans demis, sen hala Rx8 diyorsun....
Rx8 icin kac tane Titanium exhaust var ? S2000 icin cesit cesit, marka marka, sec begen al, Turkiyese bile 3 tane komple titanium Exhaustlu S2000 var...
ASM - AMUSE - J's - Spoon - Ikeya Formula - Toda - Tracy - Hytech....
S2000 icin yapilan DRY CARBON parca cesitliligi bu dunyada baska hangi arabada var bilmiyorum...
Kanka oraya birde T1R full titanium headrs+catback ilave eder misin4500 usd headrs +2700 usd catback
![]()
aftermarket olayına girersen Berk yanlılırsın S2k için üretilen aftermarket parça butün mazadaya üretilen parçadan bile fazladır .
Ben bu rx8 s2k konusunu çok seviyorum çok seviyeli oluyo tatlı sert atışmalı ama hep söylüyorum
S2k ve rx8 birbirlerine rakip değiller biri armut biri elma mx5 ve s2k aynı segmentin
araçlarılar fakat s2k mx5 den oldukça üstün bir araç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)