Demin kullandım cok hafif zarif ve etkileyici.Dokunmatik hassasiyeti HTC sensation dan kaç kaç iyi.
Demin kullandım cok hafif zarif ve etkileyici.Dokunmatik hassasiyeti HTC sensation dan kaç kaç iyi.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Arif one x mi yoksa s3 mu?buara benim aklim one x almak varda arastiriyorum hangisini alsam diye.
Ozgurum sanada tesekkur ederim verdigin bilgi icin.
OEM+
Pazargunu aldim kullaniyorum note um vardi daha once ama s3 gibisi yok tavsiye ediyorum...
Tum iphone cular bence tabulari kirip bi samsung u deneyin)
Bykarakus^^^
34 CHT 01
34 LVN 21
mavi isteyenler 3-4 hafta beklesin arka kapağını değiştiriyorlar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Mavi , arka kapaklar değiştikten sonra tekrar piyasaya çıkıcak.Onur'un dediği gibi 3-4haftayı bulur
yavrum peşin/taksit'li fiyatı bu.kontratlı satmıyor vodafone.Tcell nasıl satıyor bilmiyorum.
Şu an s2'den s3'e geçmek benim için mantıksız ama herhangi bir telefondan s3'e geçen kişi pişman olmaz
2-3 gündür kullanıyorum,
Eksileri:
Arama yaparkenki ekran çok geç geliyor, no'ya bastıktan sonra ekrandan gitmesi çok uzun sürüyor.
konuşma sesi sanki az geliyor.
pil herşey açıkken,tel sabit ofiste durmasına rağmen çok hızlı tükeniyor, dakika dakika %'leri azalıyor.
ekranın camında gene parmak izi, gene leke
Artıları çok fazla:
tek elle kullanılabiliyor, menü- uygulama geçişleri çok hızlı ve anlık, ekran rengi mükemmel, vs. vs.
5800 dan s3 e gecicegim icin sanirim bir sure uzaylilarin beni kacirdigini dusunucem![]()
74 model sehpa...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ben one x den geçtim .. band göre dizayn olarak one x daha güzel ama sadece vitrinde .. ele oturuş ve tek elle kullanım olarak S3 daha rahat ....
konuşma sesi olarak açık ara S3 önde .. hız olarak da S3 önde .. daha akıcı ... en azından ilk izlenim olarak arayüz için söyleyebilirim bunu .. kamera olarak 10-15 dakikalık bir bakışta one X çok daha iyi geldi bana resim kalitesi açısında ... bugün sıfırdan tekrar telefon alıcak olsam şahsen S3 alırdım .. S , S2 de kullanmıştım daha önce zaten .. samsumg sever bi insanım
türkcellden aldım ben dün ... 24 ay taahhütlü .. 250 mb internette içindeymiş .. 107 TL
5800'ı alarm olarak kullanma sebebim s2'ye zarar vermemek
çünkü genelde alarm çalar ertelerim o sırada telefon yastığın üstünde falan kalır.
kulağımın yanında çalan alarm yüzünden fırlayınca yastık üstünde ki telefonda bir tarafa uçar
s2'ye de kuruyorum alarm'ı uzağa koyuyorum biraz , 2alarmla anca uyanıyorum![]()
Verdigin bilgiler icin tesekkurler arif biraz yanli bi yorummu oldu oylemi anlayim (:
Gule gule kullan.
OEM+
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)