Telefon sonunda bugün elime geçti

Pek vaktim olmadı kurcalamaya, ama kısa bir özet geçeyim..
İlk izlenim olarak ben çok beğendim, ilk canımı sıkan şey arka kapak oldu, bana mı öyle geldi yoksa yeni telefonların hepsinde mi böyle incelikten dolayı bilmiyorum ama, sanki çıt kırılcakmış hissi yarattı bende, korka korka açtım
Ekran güzel, video izlemesi çok keyifli, parlaklık olarak tatmin edici yeterince.. Pop up Play modunu deneyeyim dedim, aynı anda 2 ayrı ekran olayı, çok eğlenceli oluyor
Kamera olarak standart bi kullanıcı için tatminkar bence, ama daha iyi olabilirmiş gibi sanki, kamerayı çok detaylı inceleme fırsatım olmadı, video hiç çekmedim zaten, fotoğraflarda s2 ye göre az bir miktar daha iyi gibi algıladım ben..
Sesli komut olayını da deneyeyim dedim, türkçe algılamıyor tabi, birde türkçe olsa tadından yenmez..
Led ikaz ışığını koymak sonunda akıllarına gelmiş dedim
Performans konusunda da zaten sıkıntı yok, birçoğunuzun bildiği ve tahmin ettiği gibi gayet hızlı ve stabil.
İnsanlar genelde s2 ile aynı arayüz olmasından bir yenilik getirilmemesinden şikayetçi gördüğüm kadarıyla, bir fark olması açısından.. Bana sıkıntı yok
Ergonomi olarak ekran boyutu sebebiyle çok aşırı rahat değil tabi, ama yavaş yavaş alışıyorum..
Şimdi sıra güzel bir internet paketli tarifeye geçip, en kısa zamanda kap almaya geldi
Aklına soru takılan olursa sorabilirsiniz, dilim döndüğünce yanıtlamaya çalışırım.