ahahahahahah :D
Printable View
ahahahahahah :D
ulen dötten patlayan telefonu napıyım ben adam gibi yanacaksa komple yansın :D
Samsung Galaxy S3, HTC One X'e karşı "Hangisi en iyisi?" video inceleme
Kafaları karıştıran bi video incelemesi daha htc one x ilk çıktığında baya bi sorunluydu yazılmsal olarak. Güncellemeler çıktıktan sonra düzelmiş baya. Videoda one x 3-4 güncellemeden (tam emin değilim) sonra karşılaştırılmış. Kablosuz şarj olayınıda açıklamışlar. Video uzun gelenler için özet geçiyorum. Samsungun kendi aksesuarı var elektriğe takılı şekilde bir pad düşünün masanıza koyuyorsunuz telefonu bu padin üzerine koyuyorsunuz sırtüstü şekilde. Kısacası pad le telefon arasında kablo bağlantısı yok. Pad elektriğe takılı.
2-3 güne kadar Beyaz 16 gb Galaxy S3 gelecek elime TR garantili sıfır kutusunda hiç açılmamış çok çok çok uygun cazip fiyata vereceğim ilgilenen olursa pm atsın
cihaz sağlamda Iphone 4s diyorum başka birşey demiyorum
Birkaç arkadaşım aldı tekrar Iphone ye döndü geri
Arkadaşım almış geçen hafta tatildeyken baya oynama fırsatım oldu..
Kamerası , hızı , internet bağlantısı gerçekten çok güzel olmuş fakat sarjı berbat..
Benim arkadaşa alalı 1hafta oluyor , ilk hafta devamlı kurcalamaktan bakamadık piline ama şu an gün içinde devamlı mail ve whatsapp kullanımı,billdirimler açık
tel görüşmeleri,youtube falan kullanıyor
bugün yanıma geldi ya dedi şarj %66(saat 11 gibi),ne zaman taktın şarja dedim
dün sabah evden %100 şarjla çıkmış,15dakika önce kontrol ettim %44'tü
bana çok iyi geldi vallahi:D
dogubankta 1600 fıyat dedıler bugun pazarlık hariç,tek dukkana sordum bu fıyatı verdı 1500 e bulunması mumkun aletin.
s3 ve one x sürekli mesajlaşılınca tum gun anca gidiyor
zaten kullanıma bakınca ekranın pili kullanma yüzdesi %75 falan gosteriyor :D
Bu postu attıktan sonra o anki pil durumunun ekran görüntüsünü aldım , gün içerisinde fotoğraf almak için usb ile bağlandı max 5-10 dakika takılı kaldı o sırada az bişi şarj olmuştur
Şmidi birşey dikkatimi çekti , kullanım detaylarında ekran,android dışındakileri göstermiyor niyeyse
Valla şaşırdım,ben şahidim adama bütün gün whatsapp ve facebook bırakmıyor elinden:D
http://i.imgur.com/V5l9L.jpg?1
özgur telefonu elinden düşürmediğinde genelde hep ekran % si artıyor
buda one x den :D
http://img441.imageshack.us/img441/8...2051709231.png
Benim kamera odaklanmıyordu, dün sıfırladım kamerayı düzelmişti, bugün yine berbat bi kamera vardı. Kamerası haricinde çok memnunum şuana kadar.. Birde dh de arka kapaktaki kılcal çiziklerden çok şikayet ediyorlar, mutlaka kap ile kullanın. Zaten düştü mü gitti :D
S3 alacak arkadaslar iyi dusunmeli bence ben bugun telefonu baya inceledim uzun sure bendeydi ekran ve hiz olarak cok iyi s2 ile kiyaslarsak degisimi anliyorsunu fakat telefon asiri derecede buyuk bende iphone4 den sonra galaxy s2 ye gecos donemindeki zorlugu yasatti resmen s2 ile arasinda ciddi boyut farki var
ben 10 gun boyunca kullandım ama insan iphone a alısınca vazgeçemiyo geri döndum :)
haydi tech yardıma :D
http://www.youtube.com/watch?v=Hg6eorgQHUA