Samsung yine dunyanin en irenc telefonunu cikartti s2 sekliyle bin basar :) bide artik su apple a kafa tutmaktan vaz gecin be abem gerckleri kabul edin samsung :) gercekleri tarih yazar tarihide apple yazar :)
Printable View
Samsung yine dunyanin en irenc telefonunu cikartti s2 sekliyle bin basar :) bide artik su apple a kafa tutmaktan vaz gecin be abem gerckleri kabul edin samsung :) gercekleri tarih yazar tarihide apple yazar :)
Mekana gittiğinizde cebinizden çıkarıp masaya koymak istiyorsanız ip4s tercih edin tabiki :) Donanımsal farklar ortada, satış rakamları da ***** :)
Yok ben apple taraftarı değilim zaten :) Galaxy s2 den beri samsungcuyuz :D Ama gel gelelim 2 senedir külüstür bi htc ile idare ediyoruz.. Önümüzdeki günlerde s3 e geçiş yapıcam kısmetse artık :)
Yani iphone5 çıksa, galaxy s3 ten daha iyi donanımsal özellik ile tabi, o zaman da apple taraftarı olurum neden olmayayım.. Ama bana göre şuan galaxy s3 ve sonrasında htc one x tercih edilebilecek en iyi telefonlardır :) Motorola nında sanırım android telefonu var piyasada ama onunla ilgili hiç bilgim yok.. Belki o da iyidir, ki muhtemelen iyidir :)
Başarılı bir cihaz olmuş, wireless şarj özelliği gayet makul.
güzel şık bir tasarım olmuş.Samsung da sanırım ne kadar az tuş o kadar iyi felsefesine inanmaya başlamış ama apple artık onuda bıraktı söylentilerde iphone 5 de ekranın altındaki çıkış tuşu olmıyacak gibi laflar dolanıyor.
Valla belki şimdilik psikolojik olabilir bilmiyorum ama ekranın en altında bi fiziksel tuş olması iyidir :D
Onu yaptılar zaten:)
http://1.androidauthority.com/wp-con...ct-image-1.jpg
yarınki tanıtım partylerine katılmayı düşünen varmı ? :)
s3 alan varsa ilk izlenimleri nedir?
Bu cihazla htc one x arasında çok gidip geldim.
htc daha bi telefoncu gibi geldi bana :) Gayet memnunum ama apple dan sonra yine başladı forum okumalar rom kovalamalar. Alıp kullanan arkadaşlar yorum paylaşırlarsa seviniriz.
Bu işleri bırakın tamam donanım olarak android telefonlar apple'ın çok ilerisinde ama bu donanım farkları son kullanıcıya nasıl bir + olarak geri dönüyor? Bir infinity blade 2 ayarında oyun var mı? asphalt bile apple cihazlarında daha iyi çalşıyor... Donanim eğer bir cihazı oyunlarda öne çıkarmıyorsa internet gezginini mili sn'lerle önce açtırmasının son kullanıcıya ne faydası var? Yemişim donanımlarını bir daha android telefon almam 1-2 sene daha işletim sisteminin zamanı var donanımı daha optimum kullanmak için...
ps. s2 kullanıyorum.
android eskiye oranla çok stabilleşti ama denildiği gibi daha yolu var
ama şuan android 4.0 ile htc one x de orjinal romda bile çok kusur goremiyorum ben
Valla bence mekana gittiğinde masaya koyduğundaki tepkiye göre telefon seçilmez :)
Samsung S3 ya da HTC One X ortalığı kasıp kavuracaktır diye düşünüyorum.