Bugün ve yarın kipalarda 1699 Tl ye satılıyor Galaxy S3,tabi kalmış mıdır bilemem.
Printable View
Bugün ve yarın kipalarda 1699 Tl ye satılıyor Galaxy S3,tabi kalmış mıdır bilemem.
düşünen varsa yanaşsın yamacıma :D alana sağlam indirim, satmama yardımcı olana güzel prim söz konusu :hehe:
http://www.techturkey.com/forum/off-...ili-beyaz.html
Foto ve video çekimi sürekli flu, odaklama yok, netleme yok. Sanıyorum lens ile ilgili sıkıntı var. Cihaz yurtdışından alınmıştı, Samsung 1 sene global garanti falan filan diyor ama, müşteri hizmetlerini arayacağım bakalım, umarım yardımcı olurlar. Yoksa 1 aylık cihazda böyle bir durum can sıkıcı. :)
Darty den daha önce telefon almış ve garanti ihtiyacı hissetmiş başına kötü bişey gelmiş varmı. Vodafone Turkcellde 2000 tl dartyde 1800 tl ama paralel ithalat denilen distirbütör değilde ithalatçı firmanın garantisi var. Garanti olayında darty ile muhattap olunuyormuş sanırım. Darty sattığı malın arkasında dururmu dartyden s3 alınırmı yada alan varmı acaba. Yoksa hiç kafayı takmayıp 2000 e mi alınmalı.
Biraz kollasan kampanya ile paralel olmayanida ayni paralara alirsin
Telpa garantili nakit 1850 liraya s3 yokmu isteyen :D
Yok la orjin telpa :)
Darty denmi yoksa genelmi vatanda bazen %25 indirim oluyor onada denk getiremedim s3 ü :D
Benimde midemi bulandıran kısmı bu s2 zamanında yaptıkları kurnazlıktı. akıllanmamışlarmıdır diyosun alınmaz mı ?
Telpa distribütörmüydü o kadar şey okudumki herkes bişey söylüyor kimisi ithalatçı kimiside distribütör diyor.
Samsung müşteri hizmetleri , başarı ve brightstar firmaları resmi garanti dahilinde dedi bana 1 firma daha vardı unuttum telpa olabilir o da.
Onun dışında ithalatçı firma malına sıcak bakmıyorum ben çünkü arıza durumunda muhattab olucağın yer darty , ne kadar başarılı olurlar bilemiyorum müşteri memnuniyeti servis hızı vs konusunda
telpa dan korkmayın arkdslar direk muhattap olacagınız yer.
samsungları
telpa,samsung elek. istanbul pazarlama ve C6 mobile getiriyor genelde
tabi yanında vodafone brithtstar da var :)
aveadan alınırmı faturaya yansıtılarak.. hangi paketle daha avantajlı olur sizce.. ? yada aveadan şuan hangi cihaz daha mantıklı bi seçim olur 4s mi s3 mü ?
vatanda mağazalarda fiyatını 1849TL ye çektiler grey değil ;)
Arkadaslar bende iPhone verip s3 alıyorum renk mavimi beyazmi.